• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba. Son zamanlarda bir başlıkta hareketlenme olmuş gibi görünüyor. :) Başlamaya niyeti olanlar varsa ben de katılmak isterim. Bu sabah itibariyle 80.8 kiloyum. Her gün çılgınlar gibi hızlı ve 2'şer saat yürümeme rağmen kilo vereceğim yerde alıyorum. Sanırım kafamı rahatlatmaya, biraz iyi hissetmeye ihtiyacım var. Ekip psikolojisiyle istediklerimi elde edebilirim diye düşünüyorum. En az 15 kilo vermeye niyetim var. 1-2 kilo verip grup değiştirmek de istemiyorum, beraber başlarsak gittiği yere kadar gideriz bence. :) Ne dersiniz?

Merhaba ben bugun tartildim 84.8 kg ile yarin diyete basliyorum. Elimde bir cok dr listesi var ama bu sefer listeye gore yapmayacagim oncelikle hayatimdan tatli ve ekmegi cikariyorum bol su icecegim birde maydonozlu tarcinli zencefilli sudan her yemekten once icecegim yarindan itibarende 7000 adim olan gunluk adim sayimi 10bine cikariyorum haftaya pazartesi kilomu sizlerle paylasirim tavsiyelerinizi de alabilirim

Merhaba. Son zamanlarda bir başlıkta hareketlenme olmuş gibi görünüyor. :) Başlamaya niyeti olanlar varsa ben de katılmak isterim. Bu sabah itibariyle 80.8 kiloyum. Her gün çılgınlar gibi hızlı ve 2'şer saat yürümeme rağmen kilo vereceğim yerde alıyorum. Sanırım kafamı rahatlatmaya, biraz iyi hissetmeye ihtiyacım var. Ekip psikolojisiyle istediklerimi elde edebilirim diye düşünüyorum. En az 15 kilo vermeye niyetim var. 1-2 kilo verip grup değiştirmek de istemiyorum, beraber başlarsak gittiği yere kadar gideriz bence. :) Ne dersiniz?

Olur baslayalim arkadasim, hergun duzenli olarak yuruyorum demissin ama o zamn vermen lazimdi insulin direncine baktirdin mi?

Merhaba, bende katılmak istiyorum... 89 kiloyum ne yapmam gerekir ?

Aslinda ben once ne yapmami degil ne yapmami tespit etmeye calisiyorum yani ben sebzeyi seven biriyim hamur iside cok sevmem fakat tatli delisiyim soru bende tatlida ilk etapta onu mumkun oldugunca hayatimdan cikaracagim birde hareketim az arttiracagim bir hafta sonunda degisiklige bakacagiz

Zaten en buyuk sorunumuz bu kararli olamamak bende zaman zamn 20 kiloya kadar verdigim oldu ama yasam seklimi degistiremedigimden yine fazlasini alarak uzerine katlayarak geri aldim
Evet kararlı olmak lazım, ben bu sefer olacağını hissediyorum. 3 aydır diyet yapıyorum, hiç bu kadar uzun diyet yapmamıştım. Bende tatlıyı çok severim, nerdeyse her gün tatlı yerdim, ama artık aramıyorum. Eşim bugün tulumba tatlısı almış ama ben yemedim, yok diyebildim :) önemli olan diyeti bitirdikten sonra bu yaşam biçimini devam ettirmem.

4 saatten fazla bir sure gecmesine ragmen hala acikmadim demek sabah dogru beslenmisim yalniz az once birseyler yeme isteği hissettim ve hemn harekete gecmedim once gercekten acmiyim onu anlamaya calistim yooo acta degildim sicak bir suya 5-6 adet karanfil ve bir kabuk tarcin koydum simdi onu iciyorum acayip ise yaradi :))

Gelirken akşam pişiririm diye kefal aldım, ama pişman oldum. Nasıl pişiririm diye araştırırken "pis bir balık" gibi yorumlar okudum. İnşallah yine de tadı güzel olur ama kızıma yedirmiycem galiba :KK43:

Baligin pisi olur mu hic denizden babam ciksa yerim demis atalarimiz bence balik iyi secim yaninda da kocaman bir yesil salata

Baligin pisi olur mu hic denizden babam ciksa yerim demis atalarimiz bence balik iyi secim yaninda da kocaman bir yesil salata
Kefal pis yerlerde yaşıyor gibi yorumlar okudum, o yüzden tereddüt de kaldım. Bir de kefal dip balığıymış, yüzeyde olan balıklara göre biraz daha fazla metal içerirmiş. O yüzden kızıma vermesem daha iyi olacak galiba. Siz hiç kefal pişirdiniz ya da yediniz mi?

Back