- 12 Mart 2018
- 3
- 2
- 1
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni dertten bende muzdaribim cnm bizde ikinci yavrumuz olsun istiyoriz ama olmuyor kilo verereek denemeye devam etmeyi düşünüyorumMerhaba arkadaslar. 27 yas 1.60 boy 80 kilo ile yaziyorum. Bugun diyete basladim. Hic diyet nedir bilmezdim sonradan 1bucuk yil gibi bir sure icerisinde 35kilo aldim ilac kullanimi nedeniyle. Simdi 3.kez hamile sanilmam nedeni ile zayiflamak istiyorum. Ve bir bebegim olsun istiyorum.. ancak bu kilolay da zor. Yardima ihtiyacim var.
İnşALLAH Rabbim dileyen herkese nadip etsin cnmFit mutlu anne umuyorum ki en hızlı ve sağlıklı şekilde kilo verip bebeğini kucağına alırsın.
Dukan nedir acaba ben 83 kiloyum ben de zayıglamak istiyorum hangi ekibe dahil olmamız gerekiyor zayiflama grubu olarak burada takımlar mı varMerhabalar,
15 gündür Dukan yapıyorum, 7 buçuk kilo vererek 92'den 84,5'e düştüm. Her ne kadar kilo vermem yavaşladıysa da, gruba dahil olmak istiyorum. Bunun için ne yapıyoruz? :)
Dukan nedir acaba ben 83 kiloyum ben de zayıglamak istiyorum hangi ekibe dahil olmamız gerekiyor zayiflama grubu olarak burada takımlar mı var
iyi günler arkadaşlar dün söylediğim gibi bugün buradayım ama görüyorum ki benden başka uğrayan da olmamış neyse ben sizi bekliyorum
merhaba çok teşekkür ederim tavsiyeniz için belki daha sonra onlara başvurabilirim bir süre burada beklemek istiyorummerabalar. cuma zayıflama takımları var oralara katıl. hem daha aktif hem daha ciddi kuralları var. zayıflamamn mümkün değil. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-16690 buraya bir gel bakalım
merhaba arkadaşım bende pkos hastayım 2,5 yıl önce 87 kg dan 80 kg a düştüm diyet yaparak ve rabbimin mucizesi hamile kaldım pkos hastası olarak sanırım kilo vermemin sonucunda oldu 90 kilo ile doğum yaptım tabi hamilelik doğum süt derken ancak bu kg a kadar gelebildim ama bundan sonra daha bilinçli ve düzenli ilerlemek istiyorummerhabalar 85 kiloyum ve pkoluyum beni guruba alın kızlar :)
Merhaba çok dertliyim sanırım arkadaşın olarak buraya geldim yani sen de buralardaysan beraber kilo versek miHadi ama kizlar kimse bana arkadaslik etmeyecek mi?
merhaba canım hoş geldin buraya pek gelen giden olmayınca takımlara geçtim ben sende bekleme kimseyi 2 haftada bi sen geldin :)))) ama istersen 6. takıma gel canım çok güzel bir ortam var orda kolaylıkla vereceğine eminim allah kolaylık versin umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsınMerhaba çok dertliyim sanırım arkadaşın olarak buraya geldim yani sen de buralardaysan beraber kilo versek mi