• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Burası daha rahat bir diyet grubu sanırım. Bende geçen yıl 89 kiloya kadar çıkmıştım şimdi 81,9 kilodayım. umarım hepimiz hedeflediği kiloya düşer. hepimize başarılar...

Bu arada bol su içmek için tavsiyeniz var mı acaba?

biraz yavaş veriyorum sanırım. 87.6 olmuşum. Ama henüz vazgeçmiş değilim bu da iyiye işaret.

Bol su içmek için su şişeni yanında taşısan nasıl olur. Akşam yatmadan önce sabah kalkınca içeceğin suyu yatağının ucuna koy, sabah suyla başlarsın. Alışkanlık şekillendirmede önemli bir basamaktır, kendini zorlamayacak alışkanlık kazanmak istediğin şeyi en kolaylaştıracak hareketleri yapmak.

6ee88996-9ba9-427c-829d-86de36689ade.jpg

Merhaba bayanlar 84 kiloyum ekmeği bıraktım şekeri azalttım hayalim 60 kilo olmak ne önerirsiniz?
KK' nın Sevgili Üyeleri,

Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..

Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.

Merhaba, 9 Ağustosta doğum yaptım, emziriyorum ve fazlalık 20 kiloma veda etmek istiyorum. Hamilelikten 2 kilom kaldı. Çoğu hamilelik öncesinden. Şu an 84.5 kiloyum hedefim 65 kilo =) düzenli olarak yediklerimi paylaşmayı düşünüyorum. Herkese bu yolda başarı ve azim dilerim ❤️

Back