- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısınız aslında ama boy kısa olunca 50li kilolar bizde fazla duruyor. Suan 54.2 yim ama boyum 160-170 olsa hic takmazdimAy ne guzel keske aranizda olabilsem... demek bu kiloyla bile kendinizi şişman goruyosunuz...
Teşekkür ederim canım. Takımların birine katılıcam galiba :))happy_mom_ canm burayada bakabilirsin bende takip ediyorum burayı
Masallah iyi gidiyosunuz. Ben de cok uzun bi surede 58den 53 lere inmiştim ama o kadar uzun sürdü ki çok sıkıldım bıraktım, simdi yine çıkmışım 55lere, hic diyet ve spor yapacak motivasyonum yok, insan 1-2 kiloyu bu kadar mı zor verir..
İnsallah ya benim eşim cok zayıf ona pilavlar börekler tatlılar yaptıkça kendime asla hakim olamıyorum irade benim en büyük sorunum zaten :) insallah basarili olursunuz yine yaparsiniz bence deGörücez bakalım haftaya salı iyi mi gidiyorum
Geçen sene baharda galiba 55 küsürdüm ve yağ oranım çok iyiydi tekrar öyle olmak istiyorum ama irade o kdr zorluyor ki beni emin olun
Gece ailem bendeydi ve patlamış mısırla simitler havada uçuştu
Ama önceden yaptığımı yapabilirim diyorum Kendime belki 1.5 yıl tatlı yemmeiştim hamile kalmadan önce
Bence başarabiliriz inanmak istiyorum çocuklarım yakında 4 yaşında olacak ve Bn tam 5 yıl önce. Bunu başarmıştım ondan sonra 58 e çık 56 ya in ye pişman ol spora git pişman ol önünde krepler mutellalar dönsün amannn yiyim de öğlen bir daha boz aman nasılsa bozdum de akşam bir daha otur dondurma ye
Bunu yaşamak istemiyorum artık
Bi insan hep sağlıklı beslenöeyebilir haftada bir çoğu kişi bir öğün bozar bnm sıkıntım onu yaymak
Umarim siz de tekrar azminize kavuşursunuz
Akşam et salata meze 1 kadeh şarapCuma sabah 10:akşam geç yediğimden sadece 1 muz ve birkaç ceviz badem 2 kuru kayısı
Öğle 12.30 bir küçük kase mercimekli bulgur pilavı salata
Lahmacunu yemeseydin iyiydiPzt sabah 09.30 peynir zeytin sucuk(evde bir şey kalmamıştı kapıcı gelene kdr da doydum)
Öğle 12.30 2 lahmacun bol salata
Akşam 19. 00 salata yoğurt 1 kaşık kısır
Yrn tartılmayacağım çünkü reglim
Ama 7 gündür hiç şeker yemedim aferin bana