Kefal pis yerlerde yaşıyor gibi yorumlar okudum, o yüzden tereddüt de kaldım. Bir de kefal dip balığıymış, yüzeyde olan balıklara göre biraz daha fazla metal içerirmiş. O yüzden kızıma vermesem daha iyi olacak galiba. Siz hiç kefal pişirdiniz ya da yediniz mi?
Bende çipura severim. Ama kefali sevemedim az yedim, salatayla doyurdum karnımı. Maceraya gerek yok, bildiğim sevdiğim balıkları alırım bundan sonra.Yok kefal almiyorum ben karadeniz somonu veya cipura seviyorum bencede kizina yedirme ama siz yediginizde de hemen birsey olmaz surekli ve cok yiyeceksin ki zarar versin
Bende çipura severim. Ama kefali sevemedim az yedim, salatayla doyurdum karnımı. Maceraya gerek yok, bildiğim sevdiğim balıkları alırım bundan sonra.
merhaba kizlar ben de 2 gun once basladim diyete ama benimki biraz tehlikeli. kimseye tavsiye etmiyorum ancak paylasmak ve kendimi motive etmek istedim. 85 kilo ile basladim. boyum 1.63 guncel kilo : 81.5 3. gundeyim ancak hizli vermemin sebebi gercekten midemin sirtima yapismis olmasi.
sabah 8 : 2 yumurta yagsiz tuzsuz tavada
aksam 16: 2 yumurta yagsiz tuzsuz tavada
yiyecek baska hicbirsey yok. 15 dk hareket :esneme hareketleri kondisyon hareketleri. kesinlikle tavsiye etmiyorum dedigim gibi. buraya kendimi motive etmek icin yazdim. kilom dustukce ekleme yapacagim. umarim herkes diledigi kiloya ulasir.
Sağlıksız olması bir yana, hep yumurta yemekten sıkılmıyor musun? İnsana bir yerden sonra tiksinti gelir, amaç da bu mu zaten bu diyette? Sırta yapışık mide nasıl oldu, doğuştan mı, yoksa diyetler sonucu mu oldu?merhaba kizlar ben de 2 gun once basladim diyete ama benimki biraz tehlikeli. kimseye tavsiye etmiyorum ancak paylasmak ve kendimi motive etmek istedim. 85 kilo ile basladim. boyum 1.63 guncel kilo : 81.5 3. gundeyim ancak hizli vermemin sebebi gercekten midemin sirtima yapismis olmasi.
sabah 8 : 2 yumurta yagsiz tuzsuz tavada
aksam 16: 2 yumurta yagsiz tuzsuz tavada
yiyecek baska hicbirsey yok. 15 dk hareket :esneme hareketleri kondisyon hareketleri. kesinlikle tavsiye etmiyorum dedigim gibi. buraya kendimi motive etmek icin yazdim. kilom dustukce ekleme yapacagim. umarim herkes diledigi kiloya ulasir.
midem sirtima yapisti derken deyim,mecazi anlam kullanmak istedim. yani surekli açim. amac yemek istememek evet ve amaca ulastiriyor. yumurtayi bir ilacmis gibi yiyorum sonra hicbirsey yemeden devam ediyorum.Sağlıksız olması bir yana, hep yumurta yemekten sıkılmıyor musun? İnsana bir yerden sonra tiksinti gelir, amaç da bu mu zaten bu diyette? Sırta yapışık mide nasıl oldu, doğuştan mı, yoksa diyetler sonucu mu oldu?
Cahillik işte hiç duymamıştım bu deyimimidem sirtima yapisti derken deyim,mecazi anlam kullanmak istedim. yani surekli açim. amac yemek istememek evet ve amaca ulastiriyor. yumurtayi bir ilacmis gibi yiyorum sonra hicbirsey yemeden devam ediyorum.
estagfurullah olabilir nolacak ki hepimiz bir sekilde birbirimize katki icin burdayiz. kimi zaman deyim kimi zaman puf noktalar bircok seyi birbirimizden ogrenecegiz.Cahillik işte hiç duymamıştım bu deyimi
Arkadaşlar ben de zayıflamak istiyorum ne yapacağım korkuyorum bu sefer yapamam diye olmazsa insanlar benim hakkimda ne düşünür diye korkuyorum.
Kilolarımdan rahatsizim. Bir yere gitmek bile istemiyorum şişmanim diye.
Yaş 30 boy 170cm kilo 88
Haklısiniz psikolojik olarak yipranmisim gerçekten. İki gün oldu spor salonuna geliyorum.Canim o zamn bence hic kimseye soyleme diyette oldugunu birak zayiflamaya basladiginda onlar sana soylesin)) bir yere gitmeyi en cok biz hakediyoruz yoksa nasil zayiflayacagiz ben hergun disari atiyorum kendimi 13.802 adim olmus bugun aksamda yorgunluktan deliksiz uyuyorum kafamada kimseyi takmiyorum herkes kendine baksin bosveeeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?