80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok kefal almiyorum ben karadeniz somonu veya cipura seviyorum bencede kizina yedirme ama siz yediginizde de hemen birsey olmaz surekli ve cok yiyeceksin ki zarar versin

Yok kefal almiyorum ben karadeniz somonu veya cipura seviyorum bencede kizina yedirme ama siz yediginizde de hemen birsey olmaz surekli ve cok yiyeceksin ki zarar versin
Bende çipura severim. Ama kefali sevemedim az yedim, salatayla doyurdum karnımı. Maceraya gerek yok, bildiğim sevdiğim balıkları alırım bundan sonra.

merhaba kizlar ben de 2 gun once basladim diyete ama benimki biraz tehlikeli. kimseye tavsiye etmiyorum ancak paylasmak ve kendimi motive etmek istedim. 85 kilo ile basladim. boyum 1.63 guncel kilo : 81.5 3. gundeyim ancak hizli vermemin sebebi gercekten midemin sirtima yapismis olmasi.
sabah 8 : 2 yumurta yagsiz tuzsuz tavada
aksam 16: 2 yumurta yagsiz tuzsuz tavada

yiyecek baska hicbirsey yok. 15 dk hareket :esneme hareketleri kondisyon hareketleri. kesinlikle tavsiye etmiyorum dedigim gibi. buraya kendimi motive etmek icin yazdim. kilom dustukce ekleme yapacagim. umarim herkes diledigi kiloya ulasir.

Merhaba,Iyi kilo vermissin canim sende farkindasin sagliksiz oldugunu bizede tavsiye etmemissin ama ben yinede yazmadan edemeyecegim bari suresini kisa tut yani ara ara normale dön. bende yillarca o sekil diyetler yaptim karsiliginida aldim ama sonrasinda iki katini aldim kendine dikkat et kilonu paylas hem sana hem bize motivasyon olur

evet biliyorum kesinlikle sagliksiz hayatim boyu bu sekilde 20 ser 30 ar kilo verip geri aldim hatta bu sekilde bir kere abartip anorexia yasadim. yoyo diyorlar sanirim adini bile sonradan duymustum. guncel kilo 80.2. yumurta ile basladim gune(2adet) yalniz canim yemekte istemiyor.2. gunde bicak gibi kesildi yeme istegim. bugun 3.gun. bunu her defasinda yazmak dogru degil belki ama tavsiye etmiyorum kesinlikle.

Sağlıksız olması bir yana, hep yumurta yemekten sıkılmıyor musun? İnsana bir yerden sonra tiksinti gelir, amaç da bu mu zaten bu diyette? Sırta yapışık mide nasıl oldu, doğuştan mı, yoksa diyetler sonucu mu oldu?

midem sirtima yapisti derken deyim,mecazi anlam kullanmak istedim. yani surekli açim. amac yemek istememek evet ve amaca ulastiriyor. yumurtayi bir ilacmis gibi yiyorum sonra hicbirsey yemeden devam ediyorum.

Arkadaşlar ben de zayıflamak istiyorum ne yapacağım korkuyorum bu sefer yapamam diye olmazsa insanlar benim hakkimda ne düşünür diye korkuyorum.
Kilolarımdan rahatsizim. Bir yere gitmek bile istemiyorum şişmanim diye.
Yaş 30 boy 170cm kilo 88

Canim o zamn bence hic kimseye soyleme diyette oldugunu birak zayiflamaya basladiginda onlar sana soylesin )) bir yere gitmeyi en cok biz hakediyoruz yoksa nasil zayiflayacagiz ben hergun disari atiyorum kendimi 13.802 adim olmus bugun aksamda yorgunluktan deliksiz uyuyorum kafamada kimseyi takmiyorum herkes kendine baksin bosveeeerrr

Haklısiniz psikolojik olarak yipranmisim gerçekten. İki gün oldu spor salonuna geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…