• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba ben 17 mayis da nin 3 günü g 882.5 di 18 inde 1205.44 20 sinde 2993..Bugun 23 ü 15.00 kontrol var. 18 inde küçük bir kese gördü değerlerin iyi dedi ama ama yumurtlama gününü bilmemiz lazım yüksek değerin ikiz olabilir dedi. Sizce arkadaşlar bu arada anne baba tarafında 1. Derece 7 tane ikiz var

Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum 83 kiloyum dün benim için dönüm noktası oldu kendime çok uzuldum arkadaşımın oğlunun doğum günüydü 4 yık önce doğum yaptım kilomu veremedim doğum yapmis ama gram yağ olmayan kadınları görünce kendime çok üzüldüm oturdüğüm yerden kalkamadım ben kendimle barışık değilmişim zayıflamak istiyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum 83 kiloyum dün benim için dönüm noktası oldu kendime çok uzuldum arkadaşımın oğlunun doğum günüydü 4 yık önce doğum yaptım kilomu veremedim doğum yapmis ama gram yağ olmayan kadınları görünce kendime çok üzüldüm oturdüğüm yerden kalkamadım ben kendimle barışık değilmişim zayıflamak istiyorum
Keske grup olsaydi hep yanimizda olck boyle her an yanimizda olcak arkadaslar olsa cok iyi olurdu vala :)

Hadi yaaa,bende birileri yazarda bi sekilde bende dert ortagi bulurum, beraber zayiflariz diye düsünmüstüm

Yok malesef yapamiyorum. Ama sabah besde kalkip aksam en erken 22 de yatiyorum. Bu saatler arasinda hep ev isi, is yeri ve cocukla ugrasiyorum.
merhaba hoşgeldin aktif değil kimse :KK43:

spor yapıyormusun?
Mrblar kilolariniz aynimi verdinizmi merak ettim :)

Merhaba. Ben siteye bugün üye oldum yorumları okuduktan sonra. 160 cm boyunda ve 86 kıloyum. 2 ay ıcerısınde 12 ıle 16 kılo cıvarında vermek ıstıyorum. bu nedenle sureklı ıletısımde olabılecegım , bırbırımıze destek olabılecegımız arkadaslar arıyorum kendıme. yardımcı olmak ısteyen olursa cok sevınırım . forumları nasıl kullanacagımı henuz bılmedıgım ıcın bu raya yazabılecegımı dusundum umarım dogru yapmısımdır?
Cok iyi yaptin bende oyle birsey ariyodum ama senin yazdigin tarihe baktimda 6 ay olms verdinmi acaba yoksa hala arkadas ariyomsn:)))

Mrba kızlar bende bugün aranıza katılıyorum şuan 84 kiloyum ve bugün yürüyüşe başladım. Günlük yürüyüş yaparak ekmek şeker kullanmayacak ve saat akşam beşten sonra bişey yemeyerek zayıflama planı yaparak yola çıktım.. Sizlerle daha disiplinli olacağımı düşünüyorum

Ben de buraya yazdığımda 87 idim ama şimdi maalesef 95 lere çıktım kızlar biliyorum konu başlığına göre farklı ama eğer birlik oluruz derseniz aranızda olmak isterim zaten son üç ayda birden aldım çoğu ödem bir başlasam 2 aya 80lere inmiş olurum. Diğer gruplara bakmadım

Merhaba ben 89.5 kiloyum yarisma varsa bende varim.20 yasindayim kendimi bildim bileli kiloluyum inisler cikislar oldu tabi ama tam bir koruma yapamadim hep bir duygusal olaylari pastirma amacli yedim de yedim artik yemek istemiyorum :/

Hep birlikte asalım artık bu kilolariiii yarın sabah itibariyle basliorummm bendee

Back