- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım burası çok aktif olmayabiliyor. Takımlarla yarışmayı düşünürsen 6. Takıma bekleriz. Orada sohbet ve motivasyon biraz daha fazladır.merhaba bende 84.3 kilodayım boyum 169 aranıza katılabilirmiyimmmmm
Bende 87 de basladim 4.gunum bakalim nolckmerhabalar bende 86 ile basladım diyete
1 hafta sonunda 84 üm
yarışa varım :)))
Keske grup olsaydi hep yanimizda olck boyle her an yanimizda olcak arkadaslar olsa cok iyi olurdu vala :)Merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istiyorum 83 kiloyum dün benim için dönüm noktası oldu kendime çok uzuldum arkadaşımın oğlunun doğum günüydü 4 yık önce doğum yaptım kilomu veremedim doğum yapmis ama gram yağ olmayan kadınları görünce kendime çok üzüldüm oturdüğüm yerden kalkamadım ben kendimle barışık değilmişim zayıflamak istiyorum
Suan kac kilodasn merak etim :)burası pek aktif değil galiba.. kaç hafta olmuş.. ben de 80in başlarındayım, 70e ramak kala, biraz daha çabalayayım diye uğramıştım.
Hadi yaaa,bende birileri yazarda bi sekilde bende dert ortagi bulurum, beraber zayiflariz diye düsünmüstüm
Yok malesef yapamiyorum. Ama sabah besde kalkip aksam en erken 22 de yatiyorum. Bu saatler arasinda hep ev isi, is yeri ve cocukla ugrasiyorum.
Mrblar kilolariniz aynimi verdinizmi merak ettim :)merhaba hoşgeldin aktif değil kimse
spor yapıyormusun?
Cok iyi yaptin bende oyle birsey ariyodum ama senin yazdigin tarihe baktimda 6 ay olms verdinmi acaba yoksa hala arkadas ariyomsn:)))Merhaba. Ben siteye bugün üye oldum yorumları okuduktan sonra. 160 cm boyunda ve 86 kıloyum. 2 ay ıcerısınde 12 ıle 16 kılo cıvarında vermek ıstıyorum. bu nedenle sureklı ıletısımde olabılecegım , bırbırımıze destek olabılecegımız arkadaslar arıyorum kendıme. yardımcı olmak ısteyen olursa cok sevınırım . forumları nasıl kullanacagımı henuz bılmedıgım ıcın bu raya yazabılecegımı dusundum umarım dogru yapmısımdır?
Merhaba ben 89.5 kiloyum yarisma varsa bende varim.20 yasindayim kendimi bildim bileli kiloluyum inisler cikislar oldu tabi ama tam bir koruma yapamadim hep bir duygusal olaylari pastirma amacli yedim de yedim artik yemek istemiyorum :/