O zamandan buyana 3 kilo vermişim, şu an 82 kiloyum.Merhabalar bu konuya 2 yıl önce yazmıştım. Hala 80li kilolardayım, kararlı diyet yapamadım şimdiye kadar. Ama bi buçuk aydır tekrar başladım şu an 85 kiloyum. Inşallah bu sefer olacak.
Merhaba. Son zamanlarda bir başlıkta hareketlenme olmuş gibi görünüyor. :) Başlamaya niyeti olanlar varsa ben de katılmak isterim. Bu sabah itibariyle 80.8 kiloyum. Her gün çılgınlar gibi hızlı ve 2'şer saat yürümeme rağmen kilo vereceğim yerde alıyorum. Sanırım kafamı rahatlatmaya, biraz iyi hissetmeye ihtiyacım var. Ekip psikolojisiyle istediklerimi elde edebilirim diye düşünüyorum. En az 15 kilo vermeye niyetim var. 1-2 kilo verip grup değiştirmek de istemiyorum, beraber başlarsak gittiği yere kadar gideriz bence. :) Ne dersiniz?
Merhaba, bende katılmak istiyorum... 89 kiloyum ne yapmam gerekir ?
O zamandan buyana 3 kilo vermişim, şu an 82 kiloyum.
Evet kararlı olmak lazım, ben bu sefer olacağını hissediyorum. 3 aydır diyet yapıyorum, hiç bu kadar uzun diyet yapmamıştım. Bende tatlıyı çok severim, nerdeyse her gün tatlı yerdim, ama artık aramıyorum. Eşim bugün tulumba tatlısı almış ama ben yemedim, yok diyebildim :) önemli olan diyeti bitirdikten sonra bu yaşam biçimini devam ettirmem.Zaten en buyuk sorunumuz bu kararli olamamak bende zaman zamn 20 kiloya kadar verdigim oldu ama yasam seklimi degistiremedigimden yine fazlasini alarak uzerine katlayarak geri aldim
Maşallah, bende kızımla parka çıktım :)Babam aradi şimdi özlemis cagiriyor ayni sitedeyiz onceden olsa kivirir isim var der gitmezdim yada 10 dk lik yurume mesafesine arabayla giderdim ne gerek var benzinin lt si olmus 6 lira , hadi bakalim tabana kuvvet:)))
Maşallah, bende kızımla parka çıktım :)
Gelirken akşam pişiririm diye kefal aldım, ama pişman oldum. Nasıl pişiririm diye araştırırken "pis bir balık" gibi yorumlar okudum. İnşallah yine de tadı güzel olur ama kızıma yedirmiycem galiba
Kefal pis yerlerde yaşıyor gibi yorumlar okudum, o yüzden tereddüt de kaldım. Bir de kefal dip balığıymış, yüzeyde olan balıklara göre biraz daha fazla metal içerirmiş. O yüzden kızıma vermesem daha iyi olacak galiba. Siz hiç kefal pişirdiniz ya da yediniz mi?Baligin pisi olur mu hic denizden babam ciksa yerim demis atalarimiz bence balik iyi secim yaninda da kocaman bir yesil salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?