• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir Haftada Dört Kilo Vermek İçin..

Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir.Detaylar videomuzda hanımlar!
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Merhaba. Ben siteye bugün üye oldum yorumları okuduktan sonra. 160 cm boyunda ve 86 kıloyum. 2 ay ıcerısınde 12 ıle 16 kılo cıvarında vermek ıstıyorum. bu nedenle sureklı ıletısımde olabılecegım , bırbırımıze destek olabılecegımız arkadaslar arıyorum kendıme. yardımcı olmak ısteyen olursa cok sevınırım . forumları nasıl kullanacagımı henuz bılmedıgım ıcın bu raya yazabılecegımı dusundum umarım dogru yapmısımdır?

Selaaaam bende geldim 23gundur diyetteyim 88 den 82 dustum hedefim 71 suanlik tabiki Soyle birseyde var 58 den 89 cikis maceram yemeyin arkadaslar yemeyin sora o zayif ince tig gibi gunler oylesine ozleniyor ki arrik tak dedi ve yeniden zayiflicam diyerek yola ciktim artik istedgm kiyafeti giymek istiyorum sizin bedeniniz kalmadilar tarih olur insallah

Selaaaam bende geldim 23gundur diyetteyim 88 den 82 dustum hedefim 71 suanlik tabiki Soyle birseyde var 58 den 89 cikis maceram yemeyin arkadaslar yemeyin sora o zayif ince tig gibi gunler oylesine ozleniyor ki arrik tak dedi ve yeniden zayiflicam diyerek yola ciktim artik istedgm kiyafeti giymek istiyorum sizin bedeniniz kalmadilar tarih olur insallah

Aynı durumdayım.
Ben de 58-60 civarından adım adım çıktım bu kilolara.
Sonrasında uzun süreli düzgün bir diyete başlayamadım. Al ver yaptım.
Sonunda 90.5 olmuşum.
14 gün geçti. 86.8 ile uyandım bugün.
İlk hedefim 75, sonrasında 60.

Aynı durumdayım.
Ben de 58-60 civarından adım adım çıktım bu kilolara.
Sonrasında uzun süreli düzgün bir diyete başlayamadım. Al ver yaptım.
Sonunda 90.5 olmuşum.
14 gün geçti. 86.8 ile uyandım bugün.
İlk hedefim 75, sonrasında 60.
Yaa cok iyi veermissn nasil gidiyor zorlaniyor musun reklama girecek ama diyetle biosante die bisey aldm 1 hafta oluyor ama bakalim ya

Yaa cok iyi veermissn nasil gidiyor zorlaniyor musun reklama girecek ama diyetle biosante die bisey aldm 1 hafta oluyor ama bakalim ya

Yediklerime dikkat ettim.
Protein ağırlıklı beslendim.
Hemen her gün 40-60 dakika arası eliptik bisiklete bindim.
Bir de chia tohumu kullandım.

Ben, hazır markalı ürünlere hiçbir şekilde güvenmiyorum.
Ne yazık ki piyasa güvenilir değil ve çoğu ürün sahte. İçerisinde ne olduğu belli değil.
O nedenle, sadece aktardan alınabilecek doğal şeyler tüketiyorum.

Herkese merhabalar,

2011 yılında kk ile yaklaşık 15 kilo vererek 62li kilolara inmiştim, profilimde başarı hikayem bile var..

Sonrasında tekrar bir kilo alıp verme sürecim oldu diyetisyen eşliğinde 78 kgdan 62 kgya düştüm..

Şu anda kişisel rekorumu kırmış bulunmaktayım.. Tam 82 kiloyum.. Tekrar ana kucağına dönmek istiyorum ben.. Tüm özgüvenimi kaybetmiş durumdayım ve sizlerin desteğine ihtiyacım var.

boyum 1.61
yaşım 29
kilom 81,9

Merhaba. Ben siteye bugün üye oldum yorumları okuduktan sonra. 160 cm boyunda ve 86 kıloyum. 2 ay ıcerısınde 12 ıle 16 kılo cıvarında vermek ıstıyorum. bu nedenle sureklı ıletısımde olabılecegım , bırbırımıze destek olabılecegımız arkadaslar arıyorum kendıme. yardımcı olmak ısteyen olursa cok sevınırım . forumları nasıl kullanacagımı henuz bılmedıgım ıcın bu raya yazabılecegımı dusundum umarım dogru yapmısımdır?

merhaba bende 160 boyunda 87 kgdayım...4-5 yıl önce 114 den 85 e kadar düşmüştüm.5 ayda...
arada in çıklar oldu en fazla 93 gördüm..
dikkat edilmediğinde kilo alınıyor...
ve tartıdan ne zaman uzaklaşsam kilo alıyorum :)
kilo verdiğim dönemde evdeydim rahat geçiyordu diyet spor..
şimdi çalışıyorum diyet neyse de spor zor oluyor 1 hafta olacak yarın..
Kendimi frenlerken diyorum ki daha önce yemedim mi tadını bilmiyor muyum yiyip pişman olmaktansa yemem mutlu olurum :)
masa başı olduğu için harekette yok...
leslie ile 3 mil yaptım geçen hafta...
Ve sporsuz diyet hiç sağlıklı göstermiyor vücudu...
aynı çökmüş gibi..daha önceki tecrübelerimden yola çıkarak..bakalım 1 ay sonunda ne kadar vereceğim..
Hepimize kolay gelsin

Merhaba hanimlar,

bende size katilabilirmiyim. Dibe vurmus bir durumdayim su an. Bu sabah tartildigimdan 91 kg ciktim.

Artik insanlarin bana aciyarak bakmasindan cok bunaldim.

Herkesin bana zayiflamam icin fikir vermesinden biktim.

Insanlarin hakaretinden biktim.

Binlerce diyete baslayip sonuc alamamakdan da biktim.

:(

merhaba hoşgeldin aktif değil kimse :KK43:

spor yapıyormusun?
Hadi yaaa,bende birileri yazarda bi sekilde bende dert ortagi bulurum, beraber zayiflariz diye düsünmüstüm

Yok malesef yapamiyorum. Ama sabah besde kalkip aksam en erken 22 de yatiyorum. Bu saatler arasinda hep ev isi, is yeri ve cocukla ugrasiyorum.

Merhaba hanimlar,

bende size katilabilirmiyim. Dibe vurmus bir durumdayim su an. Bu sabah tartildigimdan 91 kg ciktim.

Artik insanlarin bana aciyarak bakmasindan cok bunaldim.

Herkesin bana zayiflamam icin fikir vermesinden biktim.

Insanlarin hakaretinden biktim.

Binlerce diyete baslayip sonuc alamamakdan da biktim.

:KK43:

merhaba

bende daha önce azim ettim 30 kilo kadar verdim..80 den aşağı inemedim.sabah tartıldım 86 geliyorum.
2 gündür leslie sansone ile aerobik yapıyorum.ekmek yemiyorum.baya bi kıstım yediklerimden..vücut alıştı halsizliğim ilk 3 4 gün sürüyor diyetteyken..Sonrası çorap söküğü gibi geliyor.
Tartıda kilo vermeye başlayınca boğazımdan yemek geçmiyor.
Herkes nasıl yapıyorsa bizde yapabiliriz..
Kan tahlili yaptırdınızmı hiç?

Hadi yaaa,bende birileri yazarda bi sekilde bende dert ortagi bulurum, beraber zayiflariz diye düsünmüstüm

Yok malesef yapamiyorum. Ama sabah besde kalkip aksam en erken 22 de yatiyorum. Bu saatler arasinda hep ev isi, is yeri ve cocukla ugrasiyorum.

Bende aynı durumdayım evliyim çocuğum var çalışıyorum.. Masa başı iş hareket yok..
Dün akşam 11 de yaptım sporumu

Bende aynı durumdayım evliyim çocuğum var çalışıyorum.. Masa başı iş hareket yok..
Dün akşam 11 de yaptım sporumu

Bende yemek molasinda artik en azindan bi yarim saat kadar yürüyüs yapmaya baslicam bugün insallah.

Keske spor yapacak vaktim olsa, ama inan gücüm bile kalmiyor. Bazen camasir katladigim yerde uyudugum oluyor.

Kanda hic bir sorun cikmadi. Troid sorunu haric ama o hep vardi zaten bende.

Ama kilo verdikçe insan daha dinç oluyor.110 kilo iken koltuktan kalkacak dermanım olmuyordu sanki taş taşımış gibi.Çalışmıyordumda o zaman.Şimdi o kadar değilim
Diyet yapamıyorum dersen yediklerini yarıya indirsen bile kilo verebiliyor insan
Yemek yeme şeklim yanlıştır benim..
Yani kahvaltı az öğlen yok akşam da çok yiyorum, doğal olarak kilo veremiyorum. Aslında bütün yöntemleri biliyorumda işime gelmiyor :)

Ama kilo verdikçe insan daha dinç oluyor.110 kilo iken koltuktan kalkacak dermanım olmuyordu sanki taş taşımış gibi.Çalışmıyordumda o zaman.Şimdi o kadar değilim
Diyet yapamıyorum dersen yediklerini yarıya indirsen bile kilo verebiliyor insan
Yemek yeme şeklim yanlıştır benim..
Yani kahvaltı az öğlen yok akşam da çok yiyorum, doğal olarak kilo veremiyorum. Aslında bütün yöntemleri biliyorumda işime gelmiyor :)

Bende aslinda nasil verilecegini biliyorum da su pis bogazima hakim olamiyorum malesef.

Ben artik karbonhidrati azaltmaya karar verdim. Yani ekmek, makarna pirinc patates v.b. gibi seyler yerine daha cok sebze, az yagli et balik ve süt ürünleri yemege basladim.

Back