8 yıl sonra barışmak isteyen eski eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Popeyes a götürecekmiş beni öyle söyledi. Kendi bulunduğu ilde yokmuş (ben ailesi ile aynı ildeyim hala) gelince gidecekmiş seni de götüreyim dedi. Evet barışması bile cimri.
Hskakak popoyes mi ool kesenin ağzını açmış reyis :)))
Şaka mı bu adam cidden surda konu açıp yorum yaptigimiza degmez .
Böyle bi herifle olacağıma yalnız ölürüm daha iyi valla .

Eski günlerimi istiyorum, senin yemeklerini özledim vs diye mesajlar atıyor. 8 senedir hiç barışmayı teklif etmemişti
Yalniz artık ben senden yemek yapmanı isterim deyin.
Pahalı hediyeler isteyin hadi beni surda yemeğe götür falan deyin bakalım napicak ?
Popeyes yemem ben nusrete gitmek istiyorum standartlarım çok değişti deyin bakalım ne diyecek?

Değişebilecek mi peki o salakça huyları hayır. Hele cimrilik bence bir hastalık zor değişir yani .hiç başınızı yakmasanız mi acaba ki bu sefer çocuğunuz büyüdüğü icin ayrılmakta zor olur bence

Sizin durumun aynısı tv de bi programda görmüştüm kadın eski eşiyle 25 yıl sonra tekrar evleniyordu. bana kalırsa düzen kurulmuş güzel bir hayat var, cimri insan hep cimridir can çıkar huy çıkmaz demişler. tekrar aynı insanla olmaya gerek yok yine aynı şeyler yaşanır, çocugunuz istiyor diye sıcak bakmışsınız fakat yine aynı şeyler yaşanıp boşanırsanız bu defa çocukta büyük etki bırakır. mutlu anne mutlu çocuk..uzak durun hiç girmeyin o topa bir daha

Ay ne işiniz var, durumunuzun iyi olduğunu görünce yanaşmaya çalışıyordur. Ex'ten next olmaz demişler, ilerlese o zamanlar ilerlerdi. Kaldı ki yazdığınız kadarıyla adamın elle tutulur, evlilik yürütülür bir yanı yok. 8 sene onsuz yürütebilmişsiniz zaten, düzen bozmanıza gerek yok. Hele de böyle biri için. Çocuğunuz isteyebilir ama ona her zaman onun anne babası olacağınızı ama eş olarak anlaşamadığınızı söyleyin sürekli.

Kendi üzerine evi yok ki bana yapsın. Kredi ödediğimiz evin borcu bitmiş satıp başka ev almışlar kredisini eski kocama yıkmışlar tapu yine babasının üstüne. Tüm maaaşı ona gidiyormuş
Çok özür dileyerek soruyorum kocanızda saflıkmi var biraz . Yarın kardeşlerine bölünecek evin parasını niye o ödüyor. Ayy hiç ağrısız başınıza dert almayın ya ama oğlunuzun psikolojisinide bozmasın konuşun çocuğun kafasını karıştırmasın

Babasının lafının üzerine laf söyleyemez ki ödenecek diyorsa öder. Üstelik orda kendi oturmuyor bile başka ilde kirada

Hskakak popoyes mi ool kesenin ağzını açmış reyis :)))
Şaka mı bu adam cidden surda konu açıp yorum yaptigimiza degmez .
Böyle bi herifle olacağıma yalnız ölürüm daha iyi valla .

Harbiden ha. Nasıl desem biraz tuhaf biri, doğru tabiri bulamadım elimden geldiğince kibarlaştırmaya çalışıyorum ama alık mıdır nedir? Popeyes'a götüreceğim diye 15 yaşında ergen demiyor sevgilisine, adam çocuk falan yaptığı eski eşini Popeyes ısmarlayarak tavlamaya çalışıyor.

Kendi üzerine evi yok ki bana yapsın. Kredi ödediğimiz evin borcu bitmiş satıp başka ev almışlar kredisini eski kocama yıkmışlar tapu yine babasının üstüne. Tüm maaaşı ona gidiyormuş
Hmm ek gelir lazım ona o zaman.Bu ek gelir kaynağı da sizsiniz gayet tabi.Valla pek kurnaz bunlar ailecek.
Oglunuzla ciddi ciddi konusun bence böyle bir şey olmayacak diye .
Daha yaşınız 31 emin olun çıkar karşınıza birileri duygusal boşlukla hareket etmeyin.

Kesinlikle hayır derim
Ne güzel işiniz var mutlu mutlu yaşayıp gidin. Çişli bezi asıp kurutan adam daha neler yapar.

Eee size katkisi ne olacak? Maas yok, bir erkek olarak da artısı yok belli ki hic bahsedilmemis (romantik, düşünceli vs) bu adamla evlenip bir de onun borcuna ortak olup üstüne hizmetcilik mi yapacaksiniz?

Cocugunuz istiyor diye kendinizi yakmayin. Cocuk elbette oyle dusunuyor ama cocuk akliyla is yapilmaz. En temiz ornegini kendi ailemden verebilirim. Annem babamdan 20 yil once bosanmak istedi ama ablam ve abim annemi vazgecirdiler. Ne mi oldu. Bir 20 yil daha evli kaldilar, annem iyice sinir hastasi oldu, kronik hastaliklari olustu en sonunda da 4 ay once kalp krizi gecirdi. Bizlerin psikolojileri bozuldu, hep beraber sinir sistemimiz coktu, kavga gurultu. Iste 6 ay once bosandilar. Ama neye yarar? Annem, abim ve ablami uzmeyeyim diye kendi sagligindan oldu. O kadar pisman ki. Yani demem o ki, yapmayin barismayin. Cocugunuz buyudugunde sizi anlayacaktir. Zaten bu halinize alismis, karariniza da alisir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…