8 yıl sonra barışmak isteyen eski eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu konuda ;
31 yaşında 1 çocuklu 8 yıl önce boşanmış bir bayanım. Oğlum 9 yaşında.

demişsiniz!

ama 24 Ocakta ;

31 yaşındayım ve 2 yaşına girmek üzere olan bir çocuğum var.

Sıkıntım eşimin çocuğa ilgisizliğinden ziyade bana bakıcı muamelesi yapması.

yazmışsınız diğer hesabınızda.

ya 2 çocuğunuz(9 ve 2 yaşında) ve 2 kocanız var ya da başkası adına konu açıyorsunuz (bunu asla yemem) ya da canınız sıkıldı dalga geçiyorsunuz.

Bakın probleminiz olabilir ama böyle konudan konuya atlayıp derdinizi tanınmamak için saçma salak anlatmanıza gerek yok. Böyle yalanlarınız yakalandığı zaman inandırıcılığınız kalmıyor.

Bana diyin ki yanılıyorsun '!

çocuğun çişli bezini peteklere asıp kuruttuğunu okuyunca resmen gözüm ayrıldı. şahsen benim güzellik salonum olsa oğlumda büyümüş tam rahatlamışım eskiye dönüp hayatımı tekrardan mahvetmezdim. hatta kimseyi hayatıma almazdm keyfime bakardım. bazen insan sevgili veya eş ilgisi istiyor ama hayatına seni hayattan soğutacak biri girince bir daha kimseyi sevesi, evlenesi kalmıyor insanın.

üzgünüm ama bu yazdıklarınıza ben inanmıyorum.
Burada yeni üye olarak gözüküyor ama ben bu konuyu sanki hatırlıyorum. Bir kadın eşinin çok cimri olduğunu eve gelince eşinin cişli bezleri peteğin üzerinde kuruttuğunu yazmıştı.
E egelim890 yeni bir üyelik mi aldınız ?

Konuya gelince nadir de olsa böyle insanlar var.
Böyle bir insanla yürümez, zaten denemişsiniz olmamış dertsiz başınıza dert açmayın.

O derece cimri bir adamla asla tekrar evlenmezdim. Aynı şeyleri yaşamak mı istiyorsunuz tekrar? Eğer akıllanmış düzelmiş olsaydı, çocuğa nafaka harici birşeyler alır yapardı, dondurma parasını bile sizden almazdı, ki zaten cimrilik değişecek bir şey değil.

Olabilir tabi, bu açıdan bakmadım. Gidemediği için ona lüks geliyor o. Belki steakhouselara sürekli yemek yemeye giden bir kadına da seni steakhouse'a götüreyim demek boş gelecek. Ama Popeyes ile bir değil tabi.

Çocuğunuz daha küçük olduğu için babasındaki,dedesindeki tuhaflıkları doğru olarak isimlendiremiyordur..4-5 yıla her şeyi anlar ve size iyi ki boşanmışsın die teşekkür bile eder.

Eğer kocanızda sudan sebeplerden boşanmış olsanız deneyin derdim..Ama kocanız cimri ve pis.Can çıkar huy çıkmaz demişler..Evlendikten snra yine eşinize maddi olarak bakmaya hazırsanız ve pisliklerine tahammül edebilirim diosanız buyrun deneyin..ama 20 yaşınızdaki cahil halinizle bunu kaldıramamışsınız,şimdi hiç kaldıramazsınız..Ayrıca çocuğunuz da sürekli böyle bir ortamda bulunacağından kötü etkilenecektir..En basiti kötü örnek olacaklar..Çocuğunuz ve kendiniz için bence kabul etmemelisiniz ama karar sizin tabi.Hakkınızda hayırlısı olsun.

10 dakika önce cevrimiciymiş keşke sorulara cevap verse.

K Kazen bir de başka bir üye kafama takıldı, yanılmıyorsam kullanıcı adı hamburgdanhabervar dı.
İntihar edeceğini söylemişti merak etmiştik burada sonra hesapta bir arkadaşı intihar ettiğini söylemişti.
Şu an başka bir kullanıcı adı ile aramızda mı ?

2-3 kez başka üyelik lamaya kalmış ret cevabı vermişiz.

ama intihar edecek gelip buraya yazmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…