8 yıl sonra barışmak isteyen eski eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyine guvenip evlenecek ozaman
Kime olacak konu sahibine güveniyordur. Hazır güzellik merkezi açmış, geliri iyidir, ben maaşımla kredi öderim onunkiyle de geçinir gideriz, nafaka ödememe de gerek kalmaz diye düşünmüştür eski eş. Onun açısından epey karlı görünüyor böyle yazınca

Babasının lafının üzerine laf söyleyemez ki ödenecek diyorsa öder. Üstelik orda kendi oturmuyor bile başka ilde kirada
Güzel arkadaşım bu yaşadıkları onun tercihi..sonuçta tapu babasının üstüne ..mal döner dolaşır zaten benim olur diyebilir de senin barışmak için motivasyonun ne? Bak kredisini odedigin evde bile söz hakkın yok! Sen neden böyle bir hayata tekrar surukleniyorsun?" Oğlum için" yanıtını lütfen verme bak 15 aylıkken çekmişsin kapıyı çıkıp kurtarmissin kendini delilerin arasından ..yarin barisirsin üç gün sonra korunmana rağmen gene çocuk sahibi olursun hiç kimildayacak yerin kalmaz o zaman !

Görüştüğü kadınlar sil baştan yeni evlilik için altın düğün falan talep etmişlerdir, sizinle ne güzel düğün yok, altın yok işinizide kurmuşsunuz, bir kuru nikahla çözecek işi, evlenince nafakada yok, adam sizi değil sadece evlenmek için masraf yapmamayı ve nafakadan kurtulmayı istiyor haberiniz olsun.

Arkadaşlarım da öyle diyor. Ben bi de beni hiç tanımayanlardan yorum almak istemiştim

üzgünüm ama bu yazdıklarınıza ben inanmıyorum.

Ay barışacak gibi yapıp şunu bi yolsana yaa.

Yazmayayım konu sahibi incinir belki dedim ama aklımdan direkt geçen buydu benim de.
Şöyle aylarca "Ehi ehi ay barışıyorum, barışacağım, barışır gibiyim bilemedim, barışsam mı, ce-e barıştım hoop barışmamışım daha" diyerek bir güzel yese adamı nasıl rahatlarım, şuracıkta dert oldu utanmadan popeyesa yemeğe gideriz demesi.

En azından bir kere kol gibi bi akşam yemeği hesabı sokmadan rahat edemezdim şahsen.

Arkadaşlarım da öyle diyor. Ben bi de beni hiç tanımayanlardan yorum almak istemiştim
Burada değil sokaktan geçene bile anlarsiniz milyon tane kadın sakın barışma der,düzeni kurmuşsun çocuk büyümüş başına bu adamı bela alma rahatını bozma değmez çocukta olsa en önce kendin onemlisin sen mutlu rahat olki çocukta sana bakıp güven duysun size ve kendine .

Ay barışacak gibi yapıp şunu bi yolsana yaa.
Ne yapsın ? mesela kebapciya gidelim söz lahmacun yiyeceğim diyip 1.5 karışık ızgara mi ısmarlasin? Bu adamda yoluncak göz mü var! konu sahibi arkadaşımızın işyerinin kasasında otururken görürüz ,yolunurken görmeyiz ..

Ama işte popeyes adamın gözünde lüks çünkü kırkyılda bir gidiyor...Gerçekten lükstür ona böyle şeyler...Cimri adamları iyi bilirim, dışarda yemeğe götürmek onlar için bir lütuf ve fedakarlık

Gerçekten şöyle bir eski esim olsa ve benimle barışmak için çocuğumu kullansa, yamuk tipini bir de ben yamulturum. Umarım bu hataya düşmezsiniz nolur düşmem deyin. Ben çok sinirleniyorum böyle fırsatçı insanlarla. Hayatta en nefret ettiğim şey başkasını salak yerine koyan ve fırsatçı insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…