8 yıl sonra barışmak isteyen eski eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bunları yazarken whatsapp durumuna oğlumla benim fotomu koymuş
Oh valla adama bak. Nasıl gözünü boyasam diye düşünüp oyuna oğlunu da ortak etmiş. Madem bu kadar önemsiyordu oğlunu, bi dondurma parasını niye ödememiş? Tabi annesi para kazanmaya başlayınca işin rengi değişiyor. Bu adam sizin aklınızı celebilir bence tavrınızı net ortaya koyun. Sadece çocuk için benimle iletişime geçebilirsin falan.

Cisli bezi kuruturdu peteklerin ustunde yi okudum gerisini okumadim ne yaptiniz tekrar taktinizmi kullanilmis bezi o zamanlar ne yapti eski kocaniz. Asla beraber olmayin cocugu alet ediyorlar sakin sakin donmeyin. Cocuga yazik olur eger donerseniz cocuguda kendilerine benzetirler istermisiniz huyu suyu onlara ceksin siz yine gonderiyorsunuz ben olsam hic gondermem cok gormek isterse gelir cocugunu alir goturur bi avm bir kafe ye aksam oldum mu getirir bune yahu dondurma almiyor evladina kanina canina size deger verirmi saniyorsunuz sacmalamayin ilerde illaki birileri cikar karsina buna donme sakin bacım

O aile o adamın maaşında el koyuyordur beraber yasiyorsalar e sizde işinizi kurmuşsunuz paranızı kazanıyorsunuz neden dönmek istemesin ki eski günlere siz kazanacaksınız o yiyecek nafakasını ödüyor diye insan öz evladına nasıl başka harcama yapmaz bir kıyafet oyuncak gördüğünde nasil almaz bir dondurma parasını bile siz öderken kabul etmeyin birleşmeyi siz şimdi bir düzene alışmışsınız tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorsanız barışmayın çocuğunuz da bir kaç seneye anlayacaktır sizi

degismis olsa hala dondurma parasini isteyecek kadar kuculmezdi
Bir de evladının yediği dondurma ya insan utanır hanı büyük bir istek olur yada ne bileyim özel okula gonderilecektir adamında durumu olmaz o kadarı icin oturur ortak karar alınır masraf bolusulur ama bir dondurma yaa en fazla 10 tl olsun benim zoruma gitti ya

Kuru bi barışalım, bir araya gelelim teklifi mi yaptı?
Lüks bir yemeğe çıkarabilsin sizi, pahalı bi hediye alsın, çabalasın biraz ima edin bakalım yapabilecek mi o zaman anlarsınız neyin ne kadar değişebileceğini.

Yolunuza güller döksün, sizi hediyelere boğsun, çocuğuna harçlıklar versin, cebindekileri barışmaya saçabilsin, şöyle birkaç ay flört gibi bi görün, neye ne kadar ödeyebilecek, eli cebine gidecek mi, hiç sanmıyorum.

"Barışmak istiyorum" kuru kuru, sifonsuz bir "Barışma"... Barışması bile cimri. Böyle barışma mı olur?

Cimri+pisssss
Değişmez bu huylar
Yakma kendini

Popeyes a götürecekmiş beni öyle söyledi. Kendi bulunduğu ilde yokmuş (ben ailesi ile aynı ildeyim hala) gelince gidecekmiş seni de götüreyim dedi. Evet barışması bile cimri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…