8 yıl sonra barışmak isteyen eski eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına adam hala aynı huyu suyu değişmemiş ki hani değişir bambaşka biri haline gelir neyse derim de yok yani nafaka dışında bir şey vermiyormuş bile oğluna.
Napicaksiniz tekrar başınıza bela edip en fazla 6 ay iyi taklidi yapar sonra gene eski haline döner.
Oglunuzu da eski eşinizi de susturmak sizin elinizde size baskı yapmaya hakları yok.

Popeyes a götürecekmiş beni öyle söyledi. Kendi bulunduğu ilde yokmuş (ben ailesi ile aynı ildeyim hala) gelince gidecekmiş seni de götüreyim dedi. Evet barışması bile cimri.

Popeyes mı? Bırakın Allah aşkına. Bir şey değişmemiş gördüğünüz gibi barışmayı da ucuza getirecek.

Bir Popeyes menüsüne ömür bağlanır mı? Sizin oraların lüks bir restoranı neyim oradan bir akşam yemeği isteyin bakalım "Beni şu mekana götür, orada yerken konuşur bakarız" deyin, ne diyecek; pahalı bi de yemek seçin yiyin.
İkinci buluşmaya geliyor mu bakın bi.

Çocuğunuzun aklına girmiş. Sıra size gelmiş. Çocuğu araya koyup, onun duygularını kullanarak, sizi ikna etmeye çalışıyor. Bir de ailesini ikna edecekmiş. Allah Allah yaa. Sizi ikna ettide, onların ikna edilmesi mi kaldı yani. Eski eşinize karşı eğer gerçekten içinizde bitmeyen bir sevgi hissetmiyorsanız.Adamın tekrar evlenmeye kalkışılacak değil, gördüğün yerde kaçılacak bir hali var bence.Bu duruma olabilir gözüyle bakan oldu mu bilmiyorum. Ama, şu anlattıklarınızdan edindiğim izlenimle, ben de olmaz diyorum. Sizce gerek var mı? Adamın tek derdi para. Buna emin olun.

Zaten şık bi restauranta götürmesini bekleyemezdik ona bile lüks bakıyor ki arkadaş popeyese götürecem seni diyor:)
Kıllı tavuk yedirecek hesabı ona odetir dondurmayı hesaplayan biri bence bu adama kimse bakmamış buda demiş kadın dükkan açtı bari ona gifiyim parasını yerim

Evet adam hala kendi derdinde gordugunuz gibi..
Aldanmayın bunlara bizi özelliklerinden değil konfor alanlarını özliyorlar...benim de boşanma aşamasında olduğum eşimle 15 gündür ayrıydık Hastenede yatıyordum ilgi bekliyordum beni özledin mi x diye takılmıştım,yemeklerini özledim diyordu beyefendi:)

Kendi üzerine evi yok ki bana yapsın. Kredi ödediğimiz evin borcu bitmiş satıp başka ev almışlar kredisini eski kocama yıkmışlar tapu yine babasının üstüne. Tüm maaaşı ona gidiyormuş

Aradan 8 yil gecmis
Sizin bu adami hala düşünüyor olmaniz düşündürücü
Ki adamin makul 1tane yani yok
Cocuk gelmis 8yasina
O babasını arada goruyor ona sirin geliyordur
Ama siz zaten zamaninda görmüşsünüz göreceğinizi
Yapmayin Allah aşkına

Tecrübeli hanimlardan yardım mi bekliyorsun

Valla sen daha tecrübelisin. Bunlara zamaninda nasil tahammül ettin aman yarabbi. Başını yakma bir daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…