- 20 Ocak 2010
- 44.905
- 150.485
- 43
Okudum yani normal bir mesaj ama emin ol cevap vermeni bekliyordurDur size de atayım mesajı sjdndjdn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum yani normal bir mesaj ama emin ol cevap vermeni bekliyordurDur size de atayım mesajı sjdndjdn
Ben de helallik meselesine inanmıyorum. Bu tarz bir şeye önem veren insan zamanında evleneceğine kadına insan gibi davranırdı.Gerçek helallik melallik olduğunu sanmıyorum ama şayet öyleyse de helal melal etmiyorum geber p.ç yazarım
Bu erkeklerin çok bilinen bir taktiği helallik almak ölecekmiş gibi davranmak bdv de bir sürü konu varİnanın attığı mail hiç öyle bir mail değildi, hatta neden bilmiyorum sanki ölümü yakınmış da helallik istiyor gibiydi
Bu erkeklerin çok bilinen bir taktiği helallik almak ölecekmiş gibi davranmak bdv de bir sürü konu var
Ayrıca kaba tabirle cevap alabileceğini düşündüğü için sizi yoklamış acındırrıp konuya girecek, direkt seni özledim dese cevap alamaz çünkü. hemen de düşmeyin ya kaç sene geçmiş Allah aşkına
evli mi peki hala?
Anlamadin mi amacını? Biraz hayatına heycan katmak istiyor senle takılacak sonra yine terk edecekSelam,
Şu an çok tuhaf hissediyorum. Eski sevgilim tam 6 yıl sonra mail attı. 6 yıl önce yine burada konular açmıştım. Evlilik teklifi alıp, 1 ay sonra terk edilmiştim. Üstüne o 4 ay içinde hayatına birini alıp şak diye evlenmişti. Atlatmam hiç kolay olmamıştı. Son bir defa daha görüşemediğimiz için içimde hep son bir kez görmek ukte kalmıştı. Aramızdaki tüm iletişim her şey bıçak gibi kesilmişti ve ayrılınca ikimizde hiçbir şey yazmadık birbirimize. Bu sene onu sürekli rüyamda görüyorum, sürekli. Daha 2 gün önce rüyamda gördüm. Mesaj atıyordu, hatta sabah gerçek miydi diye telefonumu kontrol ettim. Bugün mesaj atıp, benden helallik istemiş 6 yıl sonra. Dönmedim mesaja, helal etmediğim için. Bu dünyadan göçüp gitmeden inşallah hakkını helal edersin yazmış. Amacı ne? 6 yıl sonra?
Şu an evliliğinde sorunlar yaşıyor. Karısı ile arası iyi değildir. Sana sarmış. Kesinlikle dönme. 6 yıl geçmiş, odunlar ağaç olmuş.Bugün mesaj atıp, benden helallik istemiş 6 yıl sonra.
Selam,
Şu an çok tuhaf hissediyorum. Eski sevgilim tam 6 yıl sonra mail attı. 6 yıl önce yine burada konular açmıştım. Evlilik teklifi alıp, 1 ay sonra terk edilmiştim. Üstüne o 4 ay içinde hayatına birini alıp şak diye evlenmişti. Atlatmam hiç kolay olmamıştı. Son bir defa daha görüşemediğimiz için içimde hep son bir kez görmek ukte kalmıştı. Aramızdaki tüm iletişim her şey bıçak gibi kesilmişti ve ayrılınca ikimizde hiçbir şey yazmadık birbirimize. Bu sene onu sürekli rüyamda görüyorum, sürekli. Daha 2 gün önce rüyamda gördüm. Mesaj atıyordu, hatta sabah gerçek miydi diye telefonumu kontrol ettim. Bugün mesaj atıp, benden helallik istemiş 6 yıl sonra. Dönmedim mesaja, helal etmediğim için. Bu dünyadan göçüp gitmeden inşallah hakkını helal edersin yazmış. Amacı ne? 6 yıl sonra?
Kızcağezim kralın dönüşünün sana attığı mesajı bana da atar mısın? Bakalım ne demiş kraaaal
Sadece eşine değil size de terbiyesizlik olurMerak etmeyin yazmam, eşine bi kere büyük ayıp, terbiyesizlik olur
Sadece eşine değil size de terbiyesizlik olur
En güzeli engelleyince fırsat vermeyin
Aynı öyle diyecek tabi. Başka ne diyecek. Allah belamı verdi demez. Engelle yoluna bak. Bir mjsın altında fazla şey arama. Boşluğa düşmüş yokluyor seni. Üzmüş incitmiş evlenmiş zerre aklına gelmedin o zamanlar.İnanın attığı mail hiç öyle bir mail değildi, hatta neden bilmiyorum sanki ölümü yakınmış da helallik istiyor gibiydi
Ne yazmışİlettim şimdii