Eski Sevgilim 6 yıl sonra mesaj attı

Herkes maili merak atmış at bakalım da bı gorelim. Muhtemelen ilişki dünyasında sıkıntılar var terkedildi ayrildi falan senin canını yaktığı aklına geliyor. Beter olsun der yoluma bakarım geç gelen özür, özür değildir

Selam,

Şu an çok tuhaf hissediyorum. Eski sevgilim tam 6 yıl sonra mail attı. 6 yıl önce yine burada konular açmıştım. Evlilik teklifi alıp, 1 ay sonra terk edilmiştim. Üstüne o 4 ay içinde hayatına birini alıp şak diye evlenmişti. Atlatmam hiç kolay olmamıştı. Son bir defa daha görüşemediğimiz için içimde hep son bir kez görmek ukte kalmıştı. Aramızdaki tüm iletişim her şey bıçak gibi kesilmişti ve ayrılınca ikimizde hiçbir şey yazmadık birbirimize. Bu sene onu sürekli rüyamda görüyorum, sürekli. Daha 2 gün önce rüyamda gördüm. Mesaj atıyordu, hatta sabah gerçek miydi diye telefonumu kontrol ettim. Bugün mesaj atıp, benden helallik istemiş 6 yıl sonra. Dönmedim mesaja, helal etmediğim için. Bu dünyadan göçüp gitmeden inşallah hakkını helal edersin yazmış. Amacı ne? 6 yıl sonra?
Amaci belli helallik istiyor.

Selam,

Şu an çok tuhaf hissediyorum. Eski sevgilim tam 6 yıl sonra mail attı. 6 yıl önce yine burada konular açmıştım. Evlilik teklifi alıp, 1 ay sonra terk edilmiştim. Üstüne o 4 ay içinde hayatına birini alıp şak diye evlenmişti. Atlatmam hiç kolay olmamıştı. Son bir defa daha görüşemediğimiz için içimde hep son bir kez görmek ukte kalmıştı. Aramızdaki tüm iletişim her şey bıçak gibi kesilmişti ve ayrılınca ikimizde hiçbir şey yazmadık birbirimize. Bu sene onu sürekli rüyamda görüyorum, sürekli. Daha 2 gün önce rüyamda gördüm. Mesaj atıyordu, hatta sabah gerçek miydi diye telefonumu kontrol ettim. Bugün mesaj atıp, benden helallik istemiş 6 yıl sonra. Dönmedim mesaja, helal etmediğim için. Bu dünyadan göçüp gitmeden inşallah hakkını helal edersin yazmış. Amacı ne? 6 yıl sonra?
Pislik evlılogınde sorun yasıyor eğlence arıyor senın kendıne değer vermedıgını düşündüğü için senden bır adım beklıyor

Adamın canı sıkılmış hazır fırsat varken o cana okumak lazım. Zarf atıyo iş çıkar mı diye :) haspam :)

Selam,

Amacı kafa karıştırmak. Oynayacak birini bulamamıştır can sıkıntısı.
Hiç cevap yazma direk engelle.

ben eski sevgilileri tarafından çok yem atılan, olta atılan bir kadınım, neden bilmiyorum
bu konuda çok deneyim kazandım, eskiden yuttuğum numaraları artık asla yutmuyorum
jeehan jeehan maili bana da atarsan deneyimlerime dayanarak yorumlamak isterim özelden.

Bu maili millete tek tek atacağına şuraya atsana. Sanki devlet sırrı. Basit sıradan bir mail. Sen yem olduğunu düşünmesen de basbayağı yem işte. Üzerinde düşünecek bir şey yok. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş.

Emojilere şu >🖕🏻 eklensin.
Acil ihtiyaç.
Benden ex b.k kafalıya gelsin.
Anca boşa çıkmış, yavşak.

Bu maili millete tek tek atacağına şuraya atsana. Sanki devlet sırrı. Basit sıradan bir mail. Sen yem olduğunu düşünmesen de basbayağı yem işte. Üzerinde düşünecek bir şey yok. Atı alan Üsküdar'ı geçmiş.
Maille hiç birşey yok ki gerçekten devlet sırrı gibi saklamasını hiç anlamadım ben

Selam,

Bana şansını deniyor gibi geldi .. hala birşeyler hissediyormusun diye yokluyor

Eşi hamile ve ilişki yaşayamıyor,kavgalı ilişki yaşayamıyor yada eşi ailesinin yanına gitti ilişki yaşayamıyor ve oda tanıdığı bildiği yakasından hemen düşecek (4-5 yıllık ilişkiyi sorunsuz bitirmenizden kaynaklı) tek kullanımlık paket arıyor.

Gidip niye para versin yada tanımadığı başına bela olacak birine denk gelsin dimi ama 🤦
Akılları çalışıyor sanıyolar aslında çalışmıyor ama aramızda çalışmayana denk geldiklerinde kullanacak kadar var işte. Ama çoğumuz yemiyor bunları inşallah sizde bu çoğunlukta olur kendinize verilecek manevi zararı görürsünüz.

Aynısı uzun zaman önce başıma geldi. Yıllar sonra hortlamasına anlam veremedim. Sonra öğrendim ki engelli bir evladı olmuş. Orada burada benim ahımın tuttuğunu söylüyormuş . Bebek her anladığında beni ağlattığı geliyormuş aklına 🤦🏻‍♀️
Halbuki neredeyse adını bile unutmuştum. Kendisini fasulyeden nimet sanmış 😂

Son düzenleme:
X