8 yıl sonra barışmak isteyen eski eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına adam hala aynı huyu suyu değişmemiş ki hani değişir bambaşka biri haline gelir neyse derim de yok yani nafaka dışında bir şey vermiyormuş bile oğluna.
Napicaksiniz tekrar başınıza bela edip en fazla 6 ay iyi taklidi yapar sonra gene eski haline döner.
Oglunuzu da eski eşinizi de susturmak sizin elinizde size baskı yapmaya hakları yok.

Popeyes a götürecekmiş beni öyle söyledi. Kendi bulunduğu ilde yokmuş (ben ailesi ile aynı ildeyim hala) gelince gidecekmiş seni de götüreyim dedi. Evet barışması bile cimri.

Popeyes mı? Bırakın Allah aşkına. Bir şey değişmemiş gördüğünüz gibi barışmayı da ucuza getirecek.

Bir Popeyes menüsüne ömür bağlanır mı? Sizin oraların lüks bir restoranı neyim oradan bir akşam yemeği isteyin bakalım "Beni şu mekana götür, orada yerken konuşur bakarız" deyin, ne diyecek; pahalı bi de yemek seçin yiyin.
İkinci buluşmaya geliyor mu bakın bi.

Çocuğunuzun aklına girmiş. Sıra size gelmiş. Çocuğu araya koyup, onun duygularını kullanarak, sizi ikna etmeye çalışıyor. Bir de ailesini ikna edecekmiş. Allah Allah yaa. Sizi ikna ettide, onların ikna edilmesi mi kaldı yani. Eski eşinize karşı eğer gerçekten içinizde bitmeyen bir sevgi hissetmiyorsanız.Adamın tekrar evlenmeye kalkışılacak değil, gördüğün yerde kaçılacak bir hali var bence.Bu duruma olabilir gözüyle bakan oldu mu bilmiyorum. Ama, şu anlattıklarınızdan edindiğim izlenimle, ben de olmaz diyorum. Sizce gerek var mı? Adamın tek derdi para. Buna emin olun.

Zaten şık bi restauranta götürmesini bekleyemezdik ona bile lüks bakıyor ki arkadaş popeyese götürecem seni diyor:)
Kıllı tavuk yedirecek hesabı ona odetir dondurmayı hesaplayan biri bence bu adama kimse bakmamış buda demiş kadın dükkan açtı bari ona gifiyim parasını yerim

Evet adam hala kendi derdinde gordugunuz gibi..
Aldanmayın bunlara bizi özelliklerinden değil konfor alanlarını özliyorlar...benim de boşanma aşamasında olduğum eşimle 15 gündür ayrıydık Hastenede yatıyordum ilgi bekliyordum beni özledin mi x diye takılmıştım,yemeklerini özledim diyordu beyefendi:)

Yok değişmemiş
Barismak için lüks restoran, güzel şık bir evlilik teklifi, 4-4lük bir düğün isteyin
Bir de ev al üstüme yap deyin, artı evlilik sözleşmesi hazırlayın, şartlarım bunlar deyin
Maddi olarak onu zorlayacak sartlar sunun bakalim bir daha ozledim diyecek mi?
Kendi üzerine evi yok ki bana yapsın. Kredi ödediğimiz evin borcu bitmiş satıp başka ev almışlar kredisini eski kocama yıkmışlar tapu yine babasının üstüne. Tüm maaaşı ona gidiyormuş

Aradan 8 yil gecmis
Sizin bu adami hala düşünüyor olmaniz düşündürücü
Ki adamin makul 1tane yani yok
Cocuk gelmis 8yasina
O babasını arada goruyor ona sirin geliyordur
Ama siz zaten zamaninda görmüşsünüz göreceğinizi
Yapmayin Allah aşkına

Herkese merhaba. 31 yaşında 1 çocuklu 8 yıl önce boşanmış bir bayanım. Oğlum 9 yaşında. Güzellik uzmanıyım. Eşim ise o zamanlar kurumsal bir firmada satış görevlisi idi. Eşimde işitme problemi vardı, cihaz takıyordu. Ama dışarıdan bir insan asla problemini anlamazdı.

Eski eşimle ilgili detaylara gelecek olursam 20 yaşında severek evlenmiştim. Çok tanımadan evlendim çünkü acele etmeme biraz da sebep babamın hastalığıydı. Beni gelinlike görsün çok istiyordum. Evlendikten 3 ay sonra babamı kaybettim. Zor günler geçirirken korunmama rağmen hamile kaldığımı öğrendim. Eşimi severek evlenmiştim fakat eşim ve ailesinin gerçek yüzlerini evlendikten sonra gördüm. Kayınpederim varlıklı bir insan olmasına rağmen aşırı cimriydi. Yaşadığı evi bindiği arabayı görseniz bu insan mı cimri dersiniz. Fakat onlara yemeğe gittiğimizde bize tavuk çıkardı diye kaynanamı azarlayıp tavuğu buzluğa geri koymuştu. Çayın altını kısmadı diye yeni gelinlen benim yanımda kaynanamı azarlardı vs. Bir gün tuvaletten çıktığımda bana bu evde sadece akşam sifona basılır demişti. Şok geçirmiştim. Bunun gibi daha neler sayabilirim ama uzatmak istemiyorum. Neyse bize bir ev aldılar ve kredi borcunu yüklediler. Bu arada eşimin cimriliklerini de gördüm tabi böyle bir ailede yetiştiği için o da aynı babası gibiydi. Evlenir evlenmez bileziklerimi ev sahibi olacağız diye babasına götürdü. Tapusunu borç bitince bize verecekler diye ben de krediye yardım ediyordum. Fakat tapuyu vermeyeceklerini çok sonradan öğrendim. Eşim eve hiçbir şey almaz, ekmek parasını bile benden isterdi. Maaşıma karıştığı gibi evime gelen müşterilerimden kazandıklarıma dahi el koyardı. Benim eve aldığım gıda malzemelerini (kaşar, balık vs) hayatında hiç görmemiş gibi yerdi. Fakat kendisi hiç almazdı. Çocuk doğduktan sonra daha da kötü oldu. Bir gün dışarıdan eve geldiğimde ev çiş kokuyordu. Bir de baktım ki çişli bezleri peteklere asmış kurutup yeniden kullanalım diye. Zaten çocuğa bir şey almazdı. Biz oğlum 15 aylıkken bu sebeplerden ailesi ile de kavga edip anlaşmalı olarak boşandım. Sadece kayınvalidem ile aram iyi hala bana kızım der. O zamandan bu zamana hala aile olarak oğluma karşı çok cimriler. Ailecek varlık içinde yokluk yaşadıkları yetmezmiş gibi oğluma karşı da öyleler. Babası günden güne nafakayı yatırıyor sadece başka hiçbir şey yok. Nafaka veriyor zaten diye harçlık bile vermez. Oğlum da bu duruma alıştı ne isteyecekse benden istiyor anne babamın durumu yok ki diyor. Babamın parası yok diyor. Dedem zaten vermez diyor. Yazın oğlum onlarla yazlığa gider dondurma parasına kadar benden istiyorlar.

Çok uzatmadan bitirmek istiyorum. Eski eşim boşandıktan sonra engelinden dolayı bir bankada göreve başladı. Ben ise kendi güzellik salonumu açtım ve oğlumla birlikte yaşıyorum. Hayatıma bugüne kadar 1-2 kişi girse de bir şekilde yürümedi ve biri boşanmış olmamı sorun etti diğeri ile de yürümedi sonuç olarak şu an yalnızım. Eski eşimin hayatına biri girdi ise de bilmiyorum. Mutlaka girmiştir. Geçenlerde bana her şeyi sil baştan alıp barışmak ve evlenmek istediğini söyledi. İlk başta sıcak bakmasam da oğlum çok istiyor barışmamızı. Ben de belki değişmiştir bir şeyler ve hayatıma yeni girecek insanlardan da çok umutlu olmadığımdan acaba diyorum. Aslında oğlum çok küçükken ayrıldık ve bu durumu kabullenmişti. Ancak eski eşim barışmak istediğini ona da söylemiş. Şimdi o da ısrar ediyor. Ailesine gelince ben ikna ederim bana bırak diyor. Sizce 8 yıl aradan sonra aynı kişi ile yeniden evlenmeli miyim? Tecrübeli hanımlardan yorum bekliyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.

Tecrübeli hanimlardan yardım mi bekliyorsun:KK57:

Valla sen daha tecrübelisin. Bunlara zamaninda nasil tahammül ettin aman yarabbi. Başını yakma bir daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X