8 yıl sonra barışmak isteyen eski eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir defa olursa hatadır.. Aynı şeyi ikinci defa yaşamak aptallıktır... Sakın o topa girme canm.. Can çıkar huy çıkmaz

Benim halamda boşandigi eşiyle barıştı sonra enişte halama kredi çektirip parayı alıp kaçtı borcta halama kaldı,sizde barışın tabi az yedim salonda açmış sefam olur diye düşünmüştür nafakadanda kurtulacak beyimiz,cocugada soyluyoki barissin benle diye baskı yapiyo gerçekten evlenip huzurlu yaşamak olsa çocuğa söylemeden gönlünüzü alırdı akıllı abimizin planları var
Aklınızı başınıza alın çocuk için sakın barismayin

Deseniz ki "son 2 senedir nafaksasını düzgün yatırıyor,oğlana hediyeler,harçlıklar veriyor" o zaman deriz ki evet bu adam değişmiş aile babası olabilir iyi bir koca olabilir ama adam hala aynı .... ne olacak nikah da keramet var diyorlar imzadan sonra bu herif hop ideal kocamı olacak? Yapmayın yakmayın kendinizi

Ben bunları yazarken whatsapp durumuna oğlumla benim fotomu koymuş
Herkes aynı şeyi yazmış. Aklın yolu birdir. Tabi ki güzel günleriniz de olmuştur ama hayatta en zor şeylerden biri bence pinti insanla uğraşmak. Eşinizin düzelip düzelmediğini merak ediyorsanız bir iki hafta beraber yaşayın. Misafir gibi gelsin kalsın evinizde. Rol yapıp yapmadığını anlarsınız bir şekilde. Oğlunuza üzülüp de barışmak gibi bir hata yapmayın en zor zamanları atlatmışsınız oğlunuz artık herşeyi anlayabilecek yaşta. Siz o kişiyi çok seviyorsanız her huyuna hayranlıkla bakabiliyorsanız evlenin. Evlilik bu anlattığınız gibi birşey değil. Bu arada yaşınız çok genç. Mutlaka adam gibi adam çıkar karşınıza. Şöyle bir dediğinizi ikiletmeyecek biri ile yaşadığınızda eski eşinizin ne kadar anormal olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

Belkide buradaki yorumları okuyup geçeceksiniz.. Ama pişmanlık duyacağınız şeyden konu açtınız. Çocuğum istiyor demişsiniz siz değil yani. 8 yıl değil 80 yıl da olsa değişmiyor kimse.

bu eski eşlerden çektiğimiz ne ya 1 yıl oldu boşanalı her ay barıpşmak için hayatıma giriyor insan ne yapıryorsa kendine yapıyor üstelik en çok boşanmak isteyende kendisiydi

Tam olarak geri donmek istemenizdeki motivasyonunuz nedir? Esinizinki sizin guzellik salonu acmis olmaniz onu anladim ama sizinkini anlayamadim. Cocugum istiyor bir bahane degil, adi ustunde o 'cocuk', siz ebeveynsiniz. Cocuklar ebeveynlerinin iliskileri uzerinde soz hakki sahibi olacak yetkinlikte degiller, ozellikle bu derece radikal konularda.

En çok üzüldüğüm kayınvalideniz, kadının şu an içi çürümüştür. Siz bunca şeye rağmen çocuğum çok istiyor deyip, böyle bir zayıflık gösterirseniz size artık kimse üzülmez. Bu ikileme nasıl düşebildiniz bir kendinize gelin Allahın aşkınaa

Sizi ikna etmek için çocuğa da söylemiş ki vicdanınız sızlasın. Adam hem cimri hem iğrenç. Yaşadığınız kötü şeyleri tekrar yaşamaya ne gerek var? Oğlunuza da uygun bir dille bunun mümkün olmadığını söylerseniz anlar. Arada çocuk var diye kendi hayatını hiçe sayanları hiç anlamıyorum. Çocuk cimrilerin içinde büyüse daha mı iyi? Sizinle evlenmek istiyor çünkü güzellik salonundan gelen paranın kokusunu aldı. Nasılsa arada çocuk var kabul eder dedi. Nafakadan da kurtulur hem evde hizmet eden biri de olur kafasinda

Tüm yazı boyunca adamın kotu huylarini yazmissiniz ve eskiki hallerini oldugu gibi aktarmissiniz.
en sonunda degismis midir diye bize soruyorsunuz?

Mantikli mi ?

8 yil cok uzun bir süre ve bu sure icinde cocugunuz da varmis bir sekilde iletisim icindesiniz,hatta ailesi ile de .

Adamin degisip degismedigi gozlemledini mi?

Eskiden öyle olup şimdi boyle oldugu olumlu degisimler var mi?

Hala eski hallerini anlttiginiza gore ya degismedi yada yeni halini hic tanimiyorsunuz?

Degisimi gormeden nedem 2. kere lades diyesiniz ki?

Gercekten barismak isteyen adam da size 8 yilda bi sekilde yeniden kendini sevdirirdi, belki kendini gelistirirdi, degistigini size gosterirdi.

hala cocuguna 1 kurus harclik vermeyen adamin neyinden ümitlendiniz de kafaniz karisti Allah askina?

9 yasindaki cocuklarimizin duygulari elbet onemli ama cocuk duygulariyla hayatimiza yon verseydik, dunya baska biyer olurdu.

siz yalnizliktan sıgınacak omuz ariyor olabilirsiniz ama buradan bakimca o kisi eski es degil.

hayatınızı ve düzeninizi güçlü bir şekilde kurdunuz diye sizi geri istiyor emin olun...
yokluk içerisinde debelenseydiniz dönüp suratınıza bile bakmazdı...
sakın barışmak gibi bir hata yapmayın.. üzerinden 8 sene geçmiş eski acılarınızı tekrar çekmek istemiyorsanız önünüze bakın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…