8 yıl sonra barışmak isteyen eski eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tecrübeli değilim abla ama ben hiç sıcak bakamıyorum bence barışmamalısın hayatını düzene sokmuşsun kendine yeni hayat kurmuşsun aynı kitabı tekrar tekrar okuma fikri bana iyi gelmedi. Bi insan 7 sinde neyse 70 indede o dur lafına inanıyorum ve sizin için Allahtan hayırlısını diliyorum.

Çocuğunun babası gibi mi olmasını istiyorsun. Ayrıyken fazla huyunu suyunu alamaz ama. Aynı evde aynısından 2 tane. Aklını kaçırmış olmalısın. Hemde ayağı yere sağlam basan bir kadın olarak.
Sakın, sakın, sakın. Bir sürü atasözü yazmış arkadaşlarda bende Balık baştan kokar. Huylu huyundan vazgeçmez, İnsan yedisinde ne ise yetmişinde o olur, Can çıkar huy çıkmaz ile toplayayım. Tecrübelerin nesillere aktardıkları bunlar. Sizde dinleyin onları.

Canten kayayı izle youtupta uzmanından dinle canım burda her kafadan bir ses çıkar bence can cikar huy cikmaz ama yinede sen bilin.

Güzellik salonu açmışsın işin düzenin yerinde allah çocuğuna sana da sağlık sıhhat versin bacım bir daha deneme sakın gelir o salona da karışır insan yaşadıklarını unutmaz ama o an ne hissettiklerini unutur çocuğun dondurma parasını senden alan adam sence değişmiş midir yapma allah aşkına düzelir diye evlenilmez evine sahip çıkar diye çocuk yapılmaz kimse de değişmez unutma huzurunu düzenini bozma

+1
Ay ceza alırsak alalım bence de şeref yoksunu şerefsiz.
Asla barışmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…