Ablamla birlikte açıyoruz konuyu . ablam 85 doğumlu . Onunla evlenmek isteyen kişi de 93 dogumlu. Ablam etkilenmiş . Zaten mustakbel enişte de ablama çok aşık .
Sizce olur mu bu ilişki ? Ne gibi sorunlar çıkabilir çıkarsa?
Böyle bir şey olmaz demiyorum ama bunu yapacak kişilikte bir adam yaş farkı olmasa başka şeyi bahane edecek, mutlaka kadının başına kakacak başka şey bulacak. Bu erkeğin kişiliği ile ilgili bir durum, kadının yaşı ile ilgili değil.Olmaz.Biz hangi ülkede yaşıyoruz ve hayatın gerçekleri var yhapmayın allah aşkına.Kadının en ufak hatasında erkek yaşı başına kakacak.Yaşlandın diyecek kartladın diyecek ben gencim diyecek..Bu durum daima kadınının ezilmesi için bir koz olarak kalacak kenarda.Artı jenerasyon farkı var resmen.Adam yıllar içerisinde gidip birini beğense ilk sorun yaş olarak görünecek.Erkek bi defa..Ve eminim gidip daha genç kızlara salya akıtır ileride.Bu topa girmesyin.Erkekler başta olgun kadını elde etmek için her türlü yalanı söyler.Nikahtan sonra o iş tam tersine döner.Yakmasın kendisini.
Kadınlar erken olgunlaşır erkekler geç olgunlaşır lafına artık katılmıyorum. Ben de olgun erkek istediğim için bir dönem kendimden bayağı büyük erkeklerle çıktım ama yanılmışım zaten kendinden bayağı küçük bir kadınla çıkan erkekten ne olgunluk beklenir? bunu geç anladım. Akıl yaşta değil baştadır. Olgunluk yaş değil bir kişilik meselesidir. Şu an kendimden 4 yaş küçük bir eşim var ve çok mutluyuz.
Ablamla birlikte açıyoruz konuyu . ablam 85 doğumlu . Onunla evlenmek isteyen kişi de 93 dogumlu. Ablam etkilenmiş . Zaten mustakbel enişte de ablama çok aşık .
34 yaşında ya ne 40 vur diyince öldürmüşsünüz sizde aşk olsun yaaaAblanızın neredeyse yası kemale erecek, 40 yaklasmıs . Cocuk daha cıcegı burnunda. Ben olsam asla ıstemem
Hafta sonu kuzenim evlendi. Kuzenim 1996 doğumlu, evlendiği kadın 1982 :)) olmaz diye bir şey yok.
olmaz.net. daha doğrusu yaşları daha büyük olsaydı yani iki taraf da 10'ar yaş daha büyük olsa olabilirdi ama şu an erkek çok küçük.Ablamla birlikte açıyoruz konuyu . ablam 85 doğumlu . Onunla evlenmek isteyen kişi de 93 dogumlu. Ablam etkilenmiş . Zaten mustakbel enişte de ablama çok aşık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?