8 yaş küçük erkek

Olmaz tatlim olmaz. Erkegin birak 8 yaş kucugu 1 yaş kucugu bile makbul degildir. Erkek 8 yas buyuk olsa olur derdim cunku olgunluk seviyesine anca erisiyorlar.

Nasıl ya, ablanız da ciddi ciddi o kadar küçük erkekle beraberliği düşünüyor mu yani?

Bence görüntüden çok olgunluk önemli. Ablanız genç görünebilir ama beyin olarak çok çok olgundur. 20 li 30 lu yaşlar çok farketmez gibi. Ama yaş 40 lara gelince dünya görüşü çok farklı olacaktır. Yine de hayırlısı olsun

Eşim 84 lü ben 90 buna rağmen aramızdaki yaş farkı zaman zaman düşüncelerimize, eğlence anlayışımıza haliyle yaşam tarzımıza yansıyor ve sorun oluyor. Bunun tam tersinde daha zor olacağını düşünüyorum.

Kendimden 4 yaş küçük bir sevgilim vardı onu hatırladım, çok eğlenceliydi onunla olmak Biz ilişkiyi benim komplekslerim yüzünden yürütememiştik, evlilik nasıl olurdu emin olamıyorum ama olmayacak bir şey değil bence kesinlikle.

Kadınlar erken olgunlaşır erkekler geç olgunlaşır lafına artık katılmıyorum. Ben de olgun erkek istediğim için bir dönem kendimden bayağı büyük erkeklerle çıktım ama yanılmışım zaten kendinden bayağı küçük bir kadınla çıkan erkekten ne olgunluk beklenir? bunu geç anladım. Akıl yaşta değil baştadır. Olgunluk yaş değil bir kişilik meselesidir. Şu an kendimden 4 yaş küçük bir eşim var ve çok mutluyuz.

Yaş farkı fazla neticede 3-4 yaş değil. İlişki bir süre sürdürebilir ama evlilik ne yazık ki çok zor olur.

Aşkın yaşı yoktur derler ama çocuk iki gün sonra farklılaşmazsa ve benim istediğim bu muydu diye nefsine uymazsa bir problem olmaz

Olmaz.Biz hangi ülkede yaşıyoruz ve hayatın gerçekleri var yhapmayın allah aşkına.Kadının en ufak hatasında erkek yaşı başına kakacak.Yaşlandın diyecek kartladın diyecek ben gencim diyecek..Bu durum daima kadınının ezilmesi için bir koz olarak kalacak kenarda.Artı jenerasyon farkı var resmen.Adam yıllar içerisinde gidip birini beğense ilk sorun yaş olarak görünecek.Erkek bi defa..Ve eminim gidip daha genç kızlara salya akıtır ileride.Bu topa girmesyin.Erkekler başta olgun kadını elde etmek için her türlü yalanı söyler.Nikahtan sonra o iş tam tersine döner.Yakmasın kendisini.

Böyle bir şey olmaz demiyorum ama bunu yapacak kişilikte bir adam yaş farkı olmasa başka şeyi bahane edecek, mutlaka kadının başına kakacak başka şey bulacak. Bu erkeğin kişiliği ile ilgili bir durum, kadının yaşı ile ilgili değil.

Katılıyorum, eski eşim 13 yaş büyüktü benden ve hiç de olgun falan değildi, annesi tarafından yönetilen bir adamdı.

Doğrudan evlenecek halleri yok herhalde ?

Önce bir ilişkiye başlasınlar bakalım. Ablan bir huyunu suyunu öğrensin. Bir kaç problem yaşasınlar, bakalım üstesinden gelebiliyorlar mı ? Bakalım çocuğun ailesi sorun yapacak mı?

Bu evlenme işleri öyle erkeğin ''çok seviyorum, ölüyorum, sensiz yaşayamam beyanlarına'' göre yapılacak iş değil. Sonra evlendikten sonra o prensler hemen kurbağa oluyor haberiniz olsun

Ablanızın neredeyse yası kemale erecek, 40 yaklasmıs . Cocuk daha cıcegı burnunda. Ben olsam asla ıstemem
34 yaşında ya ne 40 vur diyince öldürmüşsünüz sizde aşk olsun yaaa
Bende 85 liyim eşim de 92doğumlu sorunlar olmuyormu Tabiki oluyor ama aşılmaz sorunlar değil halloluyor çok şükür. Ablana tavsiyem iyice tartsın ailesini görsün ailesi ile bağına dikkat etsin (anasına bağımlı ise değil 8 yaş küçük 18 yaş büyük bile olsa adam töbe bakmasın )
Sayılar bence çok önemli değildir ilişkilerde sevgidir, saygıdır anlaşmaktır. Yaşıtı yada büyüğü ile evlenen hanımlar çok mu mesut evlilikler sürüyorlar.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun ablanın da hakkında, rabbim gösterir inşallah yolunu selamlar

Erkek 15 yaş hatta 30 yaş küçükle evlenince sorun olmuyor da ablanız için neden olsun ki?
Kendi rahatsız değilse, olgunluğunu yeterli buluyorsa neden olmasın?
Ah bu erkeğe her şeyi hak gören kadına ayıplayan toplumsal önyargılar...

yaş farkıyla aynı bu şekilde evlenen arkadaşlarımın ikisi de boşandı.. tesadüftür belki blemem ama durum bu maalesf.

olmaz.net. daha doğrusu yaşları daha büyük olsaydı yani iki taraf da 10'ar yaş daha büyük olsa olabilirdi ama şu an erkek çok küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…