Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğimiz kadarıyla 2 yıldan fazla birliktelermiş. Önce ailesinin tepkisi büyük oldu, teyzem fenalaştı hatta aghksjkl Ama bizimki dinlemedi, diretti illa istiyorum diye. Tanışınca da sevip kabullendiler :))Yok artık 14 yaş..... Ciddi misin kız ? Ayrıntı ver nasıl evlendiler merak ettim Ailenin tepkisi nasıldı ?
Bildiğimiz kadarıyla 2 yıldan fazla birliktelermiş. Önce ailesinin tepkisi büyük oldu, teyzem fenalaştı hatta aghksjkl Ama bizimki dinlemedi, diretti illa istiyorum diye. Tanışınca da sevip kabullendiler :))
Bildiğimiz kadarıyla 2 yıldan fazla birliktelermiş. Önce ailesinin tepkisi büyük oldu, teyzem fenalaştı hatta aghksjkl Ama bizimki dinlemedi, diretti illa istiyorum diye. Tanışınca da sevip kabullendiler :))
benim eşim benden 7 yaş küçük ve çok severek evlendik. Şimdi 3. üniversitesini okuyor. Ablan çocuktan eminse, çocuğa güveniyorsa neden olmasın. Ben de eşimle tanışmadan önce çok karşıydım böyle şeylere erkek küçük mü olurmuş falan derdim ama iş erkekte bitiyormuş onu anladım. evliliğimizin 1. yılı doldu ve çok zor şartlar gördük eşim çalışmadığı için. Yani ortada gerçek bir aşk varsa oluyor çok da güzel oluyor.Ablamla birlikte açıyoruz konuyu . ablam 85 doğumlu . Onunla evlenmek isteyen kişi de 93 dogumlu. Ablam etkilenmiş . Zaten mustakbel enişte de ablama çok aşık .
Sizce olur mu bu ilişki ? Ne gibi sorunlar çıkabilir çıkarsa?
Ablamla birlikte açıyoruz konuyu . ablam 85 doğumlu . Onunla evlenmek isteyen kişi de 93 dogumlu. Ablam etkilenmiş . Zaten mustakbel enişte de ablama çok aşık .
Sizce olur mu bu ilişki ? Ne gibi sorunlar çıkabilir çıkarsa?