• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yaş küçük erkek

Çocuk olgun biri diyor ablam. 4 yıldır birbirlerini tanıyorlarmıs ama cocuk sehir dısındymıs o zaman . Simdi aynı şehirdeler ikiside . Cocuk duzen kurup evlenmek istiyormus .
ablanız için o şehre mi yerleşmiş?

En sevdiğim 😍😍
Şaka bir yana yarın evlenmeyeceklerine göre birbirlerine şans verip birbirlerine tanımaya çalışsınlar. 😎😎😎

Olabilir neden olmasın ? Denesinler,kişilik uyuşursa neden olmasın ya insanlar nasıl bu kadar kolay önyargıyla yorum yazıyorlar hayret ediyorum.Her yaşıt olan harika anlaşıyor sanki,yaşın tek sıkıntısı karşınızdaki kişinin sizden daha az olgun olması,o da kimi insan için doğru bile değil.Yaşından çok daha olgun davranan bir sürü insan var.Sanırsınız herkes ergen takılıyor.

Adam sexe düşkün degilse olabilir ama düşkünse ablan 50 li yaslara geldikce sorunlar başlar. Ablanin hormonlarinin taban yaptigi zaman adamin hormonlar uçuyor olacak.

Ablamla birlikte açıyoruz konuyu . ablam 85 doğumlu . Onunla evlenmek isteyen kişi de 93 dogumlu. Ablam etkilenmiş . Zaten mustakbel enişte de ablama çok aşık .

Sizce olur mu bu ilişki ? Ne gibi sorunlar çıkabilir çıkarsa?
Ablam 81 doğumlu eniştem 90 doğumlu, 3 yıldır evliler. Onlar mutlular, ama eniştem bence ablama göre halen çocuk gibi :) Ama ablam o hali ile seviyor o da ayrı konu.

Bir arkadaşımın annesi babasından 10 yaş büyükmüş duyunca çok şaşırmıştım çünkü hiç belli olmuyordu dışardan ben olabilir diyorum kadın bakımlıysa ki bu devirde kadınlarımız kendine bakıyor artık erkekler daha erken çöküyor bir sıkıntı çıkmaz.

İkisi de yetişkin. Bence yaş sorun olmaz. Ama başka sorunlar zaman içinde çıkabilir. Yaştan bağımsız başka sorunlar.

sorun olabilir de olmayabilir de kesin bişey söylemek zor. tamamen kişiliklere bağlı. ama 93 bi erkek için erken, hele ki kendisinden 8 yaş büyük bi kadın ile evlenmek için daha da erken. kompleks yapar yüksek ihtimal.

Hafta sonu kuzenim evlendi. Kuzenim 1996 doğumlu, evlendiği kadın 1982 :)) olmaz diye bir şey yok.

büyük konuşmak istemem evlatlarım var ama 23 yaşındaki çocuğumun da 14 yaş büyük biri ile evlenmesine izin vermezdim. 23 yaş çok küçük umarım hayır gelir o evlilikten...

Back