8 yaş küçük erkek

youtube da videolar var selin karacehenennem hayatta her sey var diye bir programda acikliyor defalarca bu yas farki durumunu.. bir bakin.. erkege bagli olgunsa kaldirir cocuksuysa olmaz diyor... bir de tanidigim biri var 3 mu 4 mu yas farki esiyle.. dogum yapti yas 30 u gecti cokmeye basladi kadin. devamli bakimli olmak zorundayim beni begenmeli genceleri gorup benden sogumamali beni aldatir diye diye kafayi yedi. benim esim buyuk benden ama keske diyorum 7-8-10 yas buyuk biriyle evlenseydim daha iyi olurdu.

Ben de 85 liyim. 8 yaş küçük birisiyle olabilmem imkansız. Kendine dikkat ederim, fazla kilom yok vs vs ama görünüm olarak arada çok bariz fark olur. Kadınlar otuzdan sonra hafiften yaşlanıyorum tribine girmeye başlıyor, ben öyleyim en azından. Bir de bu kadar küçük biriyle olsam psikolojim hiç sağlam kalmazdı herhalde.

Karakterleri tabi ki önemli, ama dış görünüş nekadar inkar edilsede önemli. Ablanızın yaşını göstermemesi ve bakımlı olması ve ikisi beraberken dışarıdan insanların aaa bu adam bundan küçük gibi bakışlarına maruz kalmamaları önemli. Zamanla bu bakışlar aralarında çatışmalara ablanızda ise komplekse neden Olabilir. Onun haricinde normal diğer ilişkilerden bir farkı yok karakterleri uyuşması lazım hepsinde olduğu gibi

Bence kesinlikle erkek büyük olmalı evet istisnalar vardır ama erkekler maalesef evlilik iş çocuk olgunluğuna geç geliyor ılerisi için sıkıntı.

Bence olmaz. Çocuk 30 a gelince çok büyük ihtimal kafaya dank eder ve ben naptım deyip kendince çıtır olanlara yönelir

Dünyaya gelip elalem için yaşayıp gidenler bir düşünse keşke yarın birgün ölüp gittiğinde kim hatırlayacak? İçinden ne geliyorsa yapsın ablanız. Hayatta asla tek bir kalıp, doğru yoktur. Her yaş her cinsiyet aynı olsaydı neden milyonlarca insan yaratıldı? Lütfen kimsenin etkisinde kalmadan karar versin. Tek tavsiyem direk evlilik odaklı aileleri karıştırmalı değilde bir süre tadını çıkara çıkara görüşüp vakit geçirsinler.

Erkekler gec olgunlaşıyor, kadında ne kadar minyon olursa olsun erken çöküyor. Yanında ablası gibi durur bilemiyorum ya 8 yaş fazla. Şimdi o çocuğa herşey toz pembe gözükür ama 2 gün sonra ablaniz yaşlanmaya başladıkça üzücü şeyler yaşanabilir

Son düzenleme:
Yasit olan boynuzlamiyo sanki laff

Bence olmaz. Çocuk 30 a gelince çok büyük ihtimal kafaya dank eder ve ben naptım deyip kendince çıtır olanlara yönelir

Asıl anya konya 30 yaştan sonra belli oluyor zaten, 30 yaş Satürn döngüsü, daha doğrusu 28-31 arası olgunlaşma başlıyor dolayısıyla 30 dan önce evlenmeyin diyorlar.

Ben 25 te evlenmiştim şimdi 31 im boşandım, şimdiki aklım olsa asla nişan bile yapmazdım:)

Hele söz konusu erkekse seyreyle gümbürtüyü. İstisnalar kaideyi bozmaz ama 30 yaşından önce zaten erkek evlenmemeli bence. Üste bi de 30 küsür yaşındaki kadınların yirmili yaşların başındaki çocuklardan koca çıkarmaya çalışması bence kendini kandırma. Umarım herkes mutlu olur ama görünen belli. Ha şunu söyleyim diyelim adam 34 kadın 44 orda sorun yok. Adam yetişkin çünkü ama kadın 34 adam 24 ise olmaz o iş

İleri bir yaşta olsaydılar olgun bir yaş olurdu ama bu yaşta olmaz çocuk çok küçük ileride çok sorun çıkar aldatmalar kıskançlıklar vs yakışıklılığına aldanmasın onun daha büyümesi gerek ayrıca sekiz yaş far bu yaştaki evlilik için çok fazla

Benimde tanıdığım iki kişi oldu yakın çevremde birisi sevgiliyken ayrıldı uzun süre çıktılar ama erkek küçük olduğu için illa ki sorun yaşanıyor diğeride evlendi ama sonra aldatılmayla boşandı sizin böyle olur demiyorum ama gösterilen örneklerde hep kötüsü fazla birde zaten erkekler geç olgunlasıyor

Ne evliyim ne de tecrübem var bu konuda , ama insanlar yasadıkları olaylarla olgunlasıyor.
X konuda cok olgun gibi davranırken, Y konuda cocukca davranıyorum.

Yani yaşla alakalı oldugunu ben sanmıyorum .

Ama tabi 8 yaş ufak bir fark degıl. Seviyorsam ve eminsem ben takılmazdım.

Eskiden ben de yaş farkının önemli olduğunu düşünürdüm. Bir arkadaşım zamanında dünyadaki koskoca zaman diliminde iki insan aynı döneme denk gelmiş. Birbirlerini sevmişlerse neden olmasın? demişti. Çok mantıklı gelmişti bana. Bazı kalıplardan çıkmak gerek diye düşünüyorum.
Bence deneyip görsünler olup olmayacağını. Kendinden yaşça büyüklerin eşleri gerçekten çok mu olgun? Ya da aynı yaşta olanlar?
Olgunluk karakter meselesi. 50 yaşında olup da hala ergenlikten çıkamamış milyon tane adam var. Diğer lafların hepsi klişeden ibaret. İnsan karaktersizse yaşı kaç olursa olsun olgunlaşmıyor.
Fiziksel olarak da kimin daha erken çökeceği belli olmuyor. Tamamen genetik ve bedenine nasıl baktığınla alakalı.
40 yaşında bir kadın görmüştüm pürüzsüz bebek gibi bir cildi, mükemmel fiziği vardı. 18 yaşındayım dese herkes inanırdı. Hatta ben 40 yaşında olduğuna kesinlikle inanmamıştım.
Madem hoşlanmışlar birbirlerinden denesinler, belki de karakterleri uymayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…