- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
youtube da videolar var selin karacehenennem hayatta her sey var diye bir programda acikliyor defalarca bu yas farki durumunu.. bir bakin.. erkege bagli olgunsa kaldirir cocuksuysa olmaz diyor... bir de tanidigim biri var 3 mu 4 mu yas farki esiyle.. dogum yapti yas 30 u gecti cokmeye basladi kadin. devamli bakimli olmak zorundayim beni begenmeli genceleri gorup benden sogumamali beni aldatir diye diye kafayi yedi. benim esim buyuk benden ama keske diyorum 7-8-10 yas buyuk biriyle evlenseydim daha iyi olurdu.Ablamla birlikte açıyoruz konuyu . ablam 85 doğumlu . Onunla evlenmek isteyen kişi de 93 dogumlu. Ablam etkilenmiş . Zaten mustakbel enişte de ablama çok aşık .
Sizce olur mu bu ilişki ? Ne gibi sorunlar çıkabilir çıkarsa?
Hepsi değil ama :)Bazı fotoları
Yasit olan boynuzlamiyo sanki laffHayata bakış açıları, olgunluk en önemli sıkıntı bence. 8 yaş küçük erkek ne kadar olgun olabilir ki? Yaşıtımız çoğu erkekle bile aramızda birkaç yıl kafadan fark ediyor düşünce yapısı olarak.
2. Sıkıntı ise kadınların özellikle çocuktan sonra hızlı çökmesi. Bir süre sonra erkek kadını beğenmeyebilir. Yaşını göstermediği söylenen biri olarak, ne kadar göstermesekte yine aradaki fark bariz belli olacaktır. Kendine iyi bakıyor falan demeyin, insanın yüzü ister istemez yaşını gösteriyor. Ablan 40 olduğunda eşi 32 olacak, 50 olduğunda 42...
Ablanın yerinde olsam yaşı yaşıma uygun birilerini hayatıma alırdım.
Bence olmaz. Çocuk 30 a gelince çok büyük ihtimal kafaya dank eder ve ben naptım deyip kendince çıtır olanlara yönelir
Hele söz konusu erkekse seyreyle gümbürtüyü. İstisnalar kaideyi bozmaz ama 30 yaşından önce zaten erkek evlenmemeli bence. Üste bi de 30 küsür yaşındaki kadınların yirmili yaşların başındaki çocuklardan koca çıkarmaya çalışması bence kendini kandırma. Umarım herkes mutlu olur ama görünen belli. Ha şunu söyleyim diyelim adam 34 kadın 44 orda sorun yok. Adam yetişkin çünkü ama kadın 34 adam 24 ise olmaz o işAsıl anya konya 30 yaştan sonra belli oluyor zaten, 30 yaş Satürn döngüsü, daha doğrusu 28-31 arası olgunlaşma başlıyor dolayısıyla 30 dan önce evlenmeyin diyorlar.
Ben 25 te evlenmiştim şimdi 31 im boşandım, şimdiki aklım olsa asla nişan bile yapmazdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?