cocuk 93 dogumlu mu bebe o ya daha
ben 86 dogumluyum ablanızla yasıt sayılırım
90 lı kuzenım bana bebek gıbı gelıyor buyudugune ınanamıyorum ablanız kendıne uygun bırını bulsun
Benden 4 yaş küçük birisi baya peşimde dolaşmıştı, ciddi bi şekilde. Bi an düşüneyim dedim, olgun gözüküyordu çünkü. ‘Olgun gözüküyordu’ dedim çünkü ne kadar gözükseler de o yaş farkı bariz belli oluyor. Ben yapamadım çünkü despot yapımdan dolayı bi erkeğe ilişkisel anlamda bağlanmam için yaşların en azından eşit olması gerektiğine, saygımın bu şekilde oluşacağına karar verdim.
Ama yaş farkına rağmen mutlu olmayanlar da yok değil. Bu tamamen isteklere bağlı bi durum.
Bence de olmaz yaa şuan 30 lu yaşlarda belki yan yana kötu durmayabilir ama damat adayi 30 lu yaslardayken ablan 40 a yaklaşmış olucak aldatmalar vs etraftakilere bakıcak kendiyle kıyaslıycak bence olmaz
Bildiğimiz kadarıyla 2 yıldan fazla birliktelermiş. Önce ailesinin tepkisi büyük oldu, teyzem fenalaştı hatta aghksjkl Ama bizimki dinlemedi, diretti illa istiyorum diye. Tanışınca da sevip kabullendiler :))
Bildiğimiz kadarıyla 2 yıldan fazla birliktelermiş. Önce ailesinin tepkisi büyük oldu, teyzem fenalaştı hatta aghksjkl Ama bizimki dinlemedi, diretti illa istiyorum diye. Tanışınca da sevip kabullendiler :))
Yavrum ne kadar olgun olursa olsun cocugun ailesi ilede sorun yasar belki cocuk ve ailesi normal karsiliyordur ama akildan gecmez degil + kadin vucut formu anne oldugunda biraz deforme ugruyor yuzden bile yas aliyor cocugu gectim bu farki ablaniz gordugunde bile rahatsiz olacak ve daha ilersini dusunelim kadin 40 dan sonra menepoz kapisi aciliyor erkek ise daha gec buda bir sorun yaratacaktir diye dusunuyorum ben
Ablamla birlikte açıyoruz konuyu . ablam 85 doğumlu . Onunla evlenmek isteyen kişi de 93 dogumlu. Ablam etkilenmiş . Zaten mustakbel enişte de ablama çok aşık .
Sizce olur mu bu ilişki ? Ne gibi sorunlar çıkabilir çıkarsa?
benim eşim benden 7 yaş küçük ve çok severek evlendik. Şimdi 3. üniversitesini okuyor. Ablan çocuktan eminse, çocuğa güveniyorsa neden olmasın. Ben de eşimle tanışmadan önce çok karşıydım böyle şeylere erkek küçük mü olurmuş falan derdim ama iş erkekte bitiyormuş onu anladım. evliliğimizin 1. yılı doldu ve çok zor şartlar gördük eşim çalışmadığı için. Yani ortada gerçek bir aşk varsa oluyor çok da güzel oluyor.
Benim halam ve eniştem arasında 8 yas vardi mutlu evlilikleri vardı halam büyüktü:) 2 de çocukları var. Ama halam ve babaannem icguveysi gibi yaptilar enistemi öldürdüler dirdirlariyla adamı hep bastırdılar. Tobe yarabbim.
Yani ablan ona hükmedecekse olmaz kucuk diye ezmesinler erkegi yoksa pinar altugunda kocasi 10 yas ufak ondan :) yaş sorun değil
Olumşu bakamıyorum erkekler geç olgunlaşıyor ki uzak ilişkiymiş yeni taşınmış aynı bölgeye zaman tanısın gözlemlesin detaylıca asıl şimdi tanımaya başlayacak
Ablamla birlikte açıyoruz konuyu . ablam 85 doğumlu . Onunla evlenmek isteyen kişi de 93 dogumlu. Ablam etkilenmiş . Zaten mustakbel enişte de ablama çok aşık .
Sizce olur mu bu ilişki ? Ne gibi sorunlar çıkabilir çıkarsa?