İnan benim eşim ilk evlediğimizde okadar inattı ki öleceğini bilse asla hayır dediği şeye evet demezdi

hatta sülaleside der eskiden bizimki çok fenaydı cidden adamı inanılmaz değiştirdin diye

Artık inan bizde kavga edemiyoruz

bazen çok sinirleniyorum tam saydıracağım öyle bir yaklaşıyor ki gülmeye başlıyorum hatta sonra güldüğüme bakma valla şu an kuduruyorum diyorum ama gülmeye devam ediyorum ve anında barışıyoruz
Büyük kızımda hep diyor yahu bazen okadar zıtlaşıyorsunuz ki bunlar nasıl evlendi diye düşünüyorum ama 10 dakika sonra yine yeni evliler gibi kaynaşıyorsunuz diye
Kız ben eşime bile diyorum kitap çıkaracağım Kadının fendi Erkeği yendi diye ama işte tüyolarımı açık edersem erkeklerde okur bütün sırlarım açığa çıkar kadınların işine yaramaz diye

Sen nasılsa kitap okuyamıyorsun ( bir iki sayfa okumaya başladığında başı ağrıyormuş

) hem o an ciddimi yoksa numaramı bilemezsin ve o riske giremezsin şansını denemek için diyorum

Kahkahalarla gülüyor yeminle senden korkulur diye
Hafiften gıcıklık yap tabi de fazlada uzatmayın güzelim

hep derim davranışlar genelde alışkanlık haline gelir

Asabi davrandıkça insan alışıyor ve yumuşak davranamıyor

İnan kendimden biliyorum

bir dönem en ufak şeye sinirlenip saydırırken bir gün fark ettim ki olmayacak şeye bile abartılı tepki veriyorum sonra zorlada olsa kendimi dizginlemeye çalıştım ve cidden zamanla alışkanlık haline geldi herşeye çok daha yumuşak yaklaşabildiğimi fark ettim

Fani dünyada baş başa olduğunuz zamanların tadını çıkarmak varken neden kendinizi üzüp o zamanlar heba edesiniz ki

Kız ben bukadar kilolu olmama rağmen evde seksi şempanze gibi dolanıyorum

hatta eskiden Mehmet Ali erbilin bir dizisinde seksi Şempanze diye bir tipleme vardı

mafya babasının sevgilisi rolünde

eşim bile bazen bana öyle hitap eder

Heee iyice fora dolaşacak halimiz yok ama ben mesela bol gelen tshirtlerimi giyerim ev içinde tabi çok bol olduğundan bir omuz hep Banu Alkan modunda açıkta

altıma normal eşortmanda giysem adamın hoşuna gidiyor

Abartılı makyajada gerek yok bir kalem çekip gözleri belirginleştirmek bile yetiyor