Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bazı erkek aklı sıra o şekilde cezalandırıyor eşini :KK70:
Kız ondan kolay ne var :KK70: atıyorum yatak odasına kapandıysa sanki bir şey almaya giriyormuş gibi havluyla dal odaya :KK70: bir umursamaz iki umursamaz sonra bir bakmışın adamın gözleri pörtlemeye başlar
Valla salonda da olsa bir şey alma bahanesiyle dal kız :KK66: kapıyı kitleyip oturacak hali yok :KK70:
yaa anlar sonra onu ayartmak istediğimi sonrada şımarır tepeme çıkar banane :KK70:

Evet kızlar öğle menüm şöyle
Yoğurt çorbası
Yoğurtlu karnabahar
Yağsız salata bi parça tavuk ızgara
Bide irmik tatlısı vardı tadına baktım bi çatal kötü mü yaptım ne:110:

yaa anlar sonra onu ayartmak istediğimi sonrada şımarır tepeme çıkar banane :KK70:

Kız bu tip oyunlar olmasaydı geçermiydi hiç seneler :D
İnan biz 18 sene oldu evleneli hala bu tip oyunlar yaparım :D :D :D
Diyorum ya benim büyük kızım bile hep der sen az değilsin diye hatta Babamı hep sen baştan çıkarırsın der :D hiç bir şey yapmasam geçerken öyle bir bakış atarım ki kızlar yakaladıkları an hemen Annneeeee derler :D

Bazen eşim yoğunluktan ve yorgunluktan beni ihmal ettiğinde sırf muzurluk olsun diye ; Anamm dullama gibi oldum ya la Esra Erola mı gitsem ne yapsam diyorumda nasıl gülüyor manyak karı diye :D

Evliliği eğlenceli hale getirmek her zaman kadının elinde ;) erkekler monotonlaşırsa bu sefer daha çok inat ediyorlar ;)

Evet kızlar öğle menüm şöyle
Yoğurt çorbası
Yoğurtlu karnabahar
Yağsız salata bi parça tavuk ızgara
Bide irmik tatlısı vardı tadına baktım bi çatal kötü mü yaptım ne:110:

Afiyet olsun canım menün gayet güzel ;) hem bir çataldan bir şey olmaz nefsini körlemişsin daha güzel kaçamak ihtiyacı hissetmezsin ;)

VeAleyküm selam canım :KK60:
Nasılsın görüşmeyeli :KK68:
Iyyim canim cok sukur senide iyi gordum ;)
Bugun daha iyyim bu aralar uyyamiyorum tartida arti gorunce moralim bozuldu biraz
Ama duzelecek insallah ...
Uykusuzlukta kilo yapiyor yada odem bilemiyorum :(

Kız bu tip oyunlar olmasaydı geçermiydi hiç seneler :KK70:
İnan biz 18 sene oldu evleneli hala bu tip oyunlar yaparım :KK70: :KK70: :KK70:
Diyorum ya benim büyük kızım bile hep der sen az değilsin diye hatta Babamı hep sen baştan çıkarırsın der :KK70: hiç bir şey yapmasam geçerken öyle bir bakış atarım ki kızlar yakaladıkları an hemen Annneeeee derler :KK70:

Bazen eşim yoğunluktan ve yorgunluktan beni ihmal ettiğinde sırf muzurluk olsun diye ; Anamm dullama gibi oldum ya la Esra Erola mı gitsem ne yapsam diyorumda nasıl gülüyor manyak karı diye :KK70:

Evliliği eğlenceli hale getirmek her zaman kadının elinde :KK66: erkekler monotonlaşırsa bu sefer daha çok inat ediyorlar :KK66:
GUzel tuyolar vermisin ;)
Uygula bunlari esracim bence faydasini goursun ;)
Allah huzur mutluluk guzel gecim versin cumlemize....

Ooo sohbet güzelmiş kacırmışim yani Esrasi Esrasi inşallah uzun sürmez canım
Benimkide pekbi inat küstüğü zaman hiç gelip barışmaz genelde ben barışırım yada gözgöze gelirsek birden ikimizde kendimizi tutamayıp kahkaha atıyoruz (sinirimiz gectıkten sonra tabii)
oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım valla bu tavsiyelerden benimde ihtiyacım var sen topluca bizlere bi kursmu versen napsan iyi olur hani

Kız bu tip oyunlar olmasaydı geçermiydi hiç seneler :KK70:
İnan biz 18 sene oldu evleneli hala bu tip oyunlar yaparım :KK70: :KK70:
Diyorum ya benim büyük kızım bile hep der sen az değilsin diye hatta Babamı hep sen baştan çıkarırsın der :KK70: hiç bir şey yapmasam geçerken öyle bir bakış atarım ki kızlar yakaladıkları an hemen Annneeeee derler :KK70:

Bazen eşim yoğunluktan ve yorgunluktan beni ihmal ettiğinde sırf muzurluk olsun diye ; Anamm dullama gibi oldum ya la Esra Erola mı gitsem ne yapsam diyorumda nasıl gülüyor manyak karı diye :KK70:

Evliliği eğlenceli hale getirmek her zaman kadının elinde :KK66: erkekler monotonlaşırsa bu sefer daha çok inat ediyorlar :KK66:
Şimdi benim olay farklı biliyosun, hani başka türlü küslük olsa yaparım tabiki ama bunun için başka bi yol yapmak lazım, sende belki vardır yine bi numaralar, hadi anlat çok komik oluyo :KK70: düşündüm bu akşam işten normal çıkayım o zaman ev boş, o gelene kadar onun kaldığı odaya yerleşirim oda yatak odasında kalmak zorunda kalır, o gelince bende açar müzik dinlerim oda maçını izleyemez :KK62: gerçi bu gıcık etmek gibi bişey oldu:KK70::KK70::KK70::KK70:

a olsun bende yapıyorum önce gıcık oluyor sonra muhatap :)))

Ama makyaj saç baş tayt badi falanda olmalı dikkati ni cekmelisin yani kadın kadın olucan kısaca diğer türlü yine kavga çıkar

Bilerek yapıyorsun dimi diyince yoohic işim olmaz normal halim sen üstüne alınmışsin diyorum
o zaman bu akşam eğlence olcak, ben keyfini çıkarayım ister gelir bakar, isterde yatak odasında telinden izler maçını banane, ben onun yüzünden karaları bağlayamam :KK70:

Ooo sohbet güzelmiş kacırmışim yani Esrasi Esrasi inşallah uzun sürmez canım
Benimkide pekbi inat küstüğü zaman hiç gelip barışmaz genelde ben barışırım yada gözgöze gelirsek birden ikimizde kendimizi tutamayıp kahkaha atıyoruz (sinirimiz gectıkten sonra tabii)
oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım valla bu tavsiyelerden benimde ihtiyacım var sen topluca bizlere bi kursmu versen napsan iyi olur hani

İnan benim eşim ilk evlediğimizde okadar inattı ki öleceğini bilse asla hayır dediği şeye evet demezdi :D hatta sülaleside der eskiden bizimki çok fenaydı cidden adamı inanılmaz değiştirdin diye :D
Artık inan bizde kavga edemiyoruz :D bazen çok sinirleniyorum tam saydıracağım öyle bir yaklaşıyor ki gülmeye başlıyorum hatta sonra güldüğüme bakma valla şu an kuduruyorum diyorum ama gülmeye devam ediyorum ve anında barışıyoruz :D

Büyük kızımda hep diyor yahu bazen okadar zıtlaşıyorsunuz ki bunlar nasıl evlendi diye düşünüyorum ama 10 dakika sonra yine yeni evliler gibi kaynaşıyorsunuz diye :D

Şimdi benim olay farklı biliyosun, hani başka türlü küslük olsa yaparım tabiki ama bunun için başka bi yol yapmak lazım, sende belki vardır yine bi numaralar, hadi anlat çok komik oluyo :KK70: düşündüm bu akşam işten normal çıkayım o zaman ev boş, o gelene kadar onun kaldığı odaya yerleşirim oda yatak odasında kalmak zorunda kalır, o gelince bende açar müzik dinlerim oda maçını izleyemez :KK62: gerçi bu gıcık etmek gibi bişey oldu:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kız ben eşime bile diyorum kitap çıkaracağım Kadının fendi Erkeği yendi diye ama işte tüyolarımı açık edersem erkeklerde okur bütün sırlarım açığa çıkar kadınların işine yaramaz diye :D Sen nasılsa kitap okuyamıyorsun ( bir iki sayfa okumaya başladığında başı ağrıyormuş :D ) hem o an ciddimi yoksa numaramı bilemezsin ve o riske giremezsin şansını denemek için diyorum :D :D :D Kahkahalarla gülüyor yeminle senden korkulur diye :D

Hafiften gıcıklık yap tabi de fazlada uzatmayın güzelim ;) hep derim davranışlar genelde alışkanlık haline gelir ;) Asabi davrandıkça insan alışıyor ve yumuşak davranamıyor ;) İnan kendimden biliyorum ;) bir dönem en ufak şeye sinirlenip saydırırken bir gün fark ettim ki olmayacak şeye bile abartılı tepki veriyorum sonra zorlada olsa kendimi dizginlemeye çalıştım ve cidden zamanla alışkanlık haline geldi herşeye çok daha yumuşak yaklaşabildiğimi fark ettim ;)
Fani dünyada baş başa olduğunuz zamanların tadını çıkarmak varken neden kendinizi üzüp o zamanlar heba edesiniz ki :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Ama makyaj saç baş tayt badi falanda olmalı dikkati ni cekmelisin yani kadın kadın olucan kısaca diğer türlü yine kavga çıkar

Kız ben bukadar kilolu olmama rağmen evde seksi şempanze gibi dolanıyorum :D hatta eskiden Mehmet Ali erbilin bir dizisinde seksi Şempanze diye bir tipleme vardı :D mafya babasının sevgilisi rolünde :D eşim bile bazen bana öyle hitap eder ;) Heee iyice fora dolaşacak halimiz yok ama ben mesela bol gelen tshirtlerimi giyerim ev içinde tabi çok bol olduğundan bir omuz hep Banu Alkan modunda açıkta :D altıma normal eşortmanda giysem adamın hoşuna gidiyor :D
Abartılı makyajada gerek yok bir kalem çekip gözleri belirginleştirmek bile yetiyor ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Gece tabi çok geç yatınca zorla kalktım yataktan :KK53:
Küçük kızı bile zar zor yetiştirebildi eşim :KK48:
ASlında içimden hadi yat uyu bir iki saat diye geçti de hemen olmaz fark görmek istiyorsan fazla uyuma dedim :KK66: hemen Japon su terapisine uygun olarak 4 bardak suyumu içtim :KK66: üstüne ilaçlarımıda içtim ( ilacı içtikten yarım saat sonra yemeğimi yiyebileceğim içinde hazırlayıp şimdi daha yeni kahvaltı edeceğim )

:KK70::KK70::KK70::KK70: Valla normalde bende çok kızıyordum ama bu İnşaat dersi ve okulun bölüm şefi giriyormuş ( hatun baya sert eee derste önemli olunca mecbur kaldım )
Ama ne söylendim ne söylendim :KK67:
Hayır arkadaşının evinde internet yok diye kızın slaytını da hazırlamayla uğraştı cadı yoksa kendide yetiştirebilirdi de uykusuz gitmesine gönlüm el vermedi baş ağrısı tutar diye :KK57:

Bütün araştırmasını falan kendi yaptı zaten ben sadece onun bulduklarını yazdım ( anam yazı çirkin olsun diye elim karga burga kalacaktı az da kasmaktan :KK70::KK70::KK70::KK70: )

Canım bu sabah tartıldınmı :KK66: en azından yarın sabahda bakarsın hangisi daha azsa onu bildirirdin :KK66:
Heee artıda olsa önemli değil be güzelim eminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir sonuç görürsün :KK66:

İnşallah bozulmaz tamda birbirimize alışmaya başlamışken :KK66:
Benim akıllı ( artık geri diyorum :KK70: ) telefonumda bazen takılmaya kasmaya başlıyor ama açıkçası şu ara ödüm kopuyor bozulacak diye çünkü ev telefonunu da iptal ettirmiştim eşim ulaşamaz deli olur :KK70:

Sıkıntı yapma canım bol bol su iç üstelik buda geçici bir durum nasılsa tatiliniz bitince yine eski düzsene dönersin :KK66:
Benimkilerde izinliyken düzen bozuluyordu nasılsa ertesi gün okul yok diye :KK66:
aleykum selam.
Herkese günaydın:KK66: ilk günüm aranızda şöyle güzel bi kahvaltı menüsü paylaşmak isterdim ama zar zor uyandım işe zor geldim ikisi bi arada içebildim sadece:110:
canım hoşgeldin.
İnan benim eşim ilk evlediğimizde okadar inattı ki öleceğini bilse asla hayır dediği şeye evet demezdi :KK70: hatta sülaleside der eskiden bizimki çok fenaydı cidden adamı inanılmaz değiştirdin diye :KK70:
Artık inan bizde kavga edemiyoruz :KK70: bazen çok sinirleniyorum tam saydıracağım öyle bir yaklaşıyor ki gülmeye başlıyorum hatta sonra güldüğüme bakma valla şu an kuduruyorum diyorum ama gülmeye devam ediyorum ve anında barışıyoruz :KK70:

Büyük kızımda hep diyor yahu bazen okadar zıtlaşıyorsunuz ki bunlar nasıl evlendi diye düşünüyorum ama 10 dakika sonra yine yeni evliler gibi kaynaşıyorsunuz diye :KK70:

Kız ben eşime bile diyorum kitap çıkaracağım Kadının fendi Erkeği yendi diye ama işte tüyolarımı açık edersem erkeklerde okur bütün sırlarım açığa çıkar kadınların işine yaramaz diye :KK70: Sen nasılsa kitap okuyamıyorsun ( bir iki sayfa okumaya başladığında başı ağrıyormuş :KK70: ) hem o an ciddimi yoksa numaramı bilemezsin ve o riske giremezsin şansını denemek için diyorum :KK70: :KK70: :KK70: Kahkahalarla gülüyor yeminle senden korkulur diye :KK70:

Hafiften gıcıklık yap tabi de fazlada uzatmayın güzelim :KK66: hep derim davranışlar genelde alışkanlık haline gelir :KK66: Asabi davrandıkça insan alışıyor ve yumuşak davranamıyor :KK66: İnan kendimden biliyorum :KK66: bir dönem en ufak şeye sinirlenip saydırırken bir gün fark ettim ki olmayacak şeye bile abartılı tepki veriyorum sonra zorlada olsa kendimi dizginlemeye çalıştım ve cidden zamanla alışkanlık haline geldi herşeye çok daha yumuşak yaklaşabildiğimi fark ettim :KK66:
Fani dünyada baş başa olduğunuz zamanların tadını çıkarmak varken neden kendinizi üzüp o zamanlar heba edesiniz ki :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kız ben bukadar kilolu olmama rağmen evde seksi şempanze gibi dolanıyorum :KK70: hatta eskiden Mehmet Ali erbilin bir dizisinde seksi Şempanze diye bir tipleme vardı :KK70: mafya babasının sevgilisi rolünde :KK70: eşim bile bazen bana öyle hitap eder :KK66: Heee iyice fora dolaşacak halimiz yok ama ben mesela bol gelen tshirtlerimi giyerim ev içinde tabi çok bol olduğundan bir omuz hep Banu Alkan modunda açıkta :KK70: altıma normal eşortmanda giysem adamın hoşuna gidiyor :KK70:
Abartılı makyajada gerek yok bir kalem çekip gözleri belirginleştirmek bile yetiyor :KK66:
kaptanım sende ne tüyolar varmış maşallah. Söyledikleriniz kesinlikle doğru ben de evlilikte 13 yılını doldurmuş biri olarak bu oyunlara ihtiyaç olduğunu düşünenlerdenim.

Ben menümü yazayim. Esim geldiğinde yemek, cay, meyve derken firsatim olmuyor. Erkende yatınca aksam hemen bitiveriyor.

Sabah
1 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 dilim t.b.ek.

Öğle
1 tuzlu kurabiye
4 tane lahana dolması

Aksam
1 incir
Salata

Akşamı henüz yemedim ama boyle planlıyorum. Bugün komşuda oturma vardı neler neler vardı ama ben bunları yedim. Başka seçenek yoktu. Yarin tartı olduğundan akşamı hafif birşeylerle geçiştirmek istiyorum.
Sporda yapamadim ama 1 saat cam sildim. Kollarım ağrıyor hala pimapenler çok isli oluyor yahu. Yaz gelsede hayırlısı ile kirden kurtulsak.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Çok şükür bugünüde bitirdik sağlıcakla ;)
Eşim bugün dükkana uğramadan direk eve gelince bizde fırsat o fırsat ailecek yiyelim dedik ;) Genelde işten direk dükkana gittiğinden birlikte yiyemiyorduk ;)

Hemen aklımdayken yediklerimide sayayım;

3 YK kadar bulgur pilavı
2 dilim balık
Bol Salata ( Turp ve havuç )
1 kk kadar helva ( aslında yemeyecektim ama eşim buzluktan olduğu için balık ille zehirlenmeyi önler diye ısrar etti )

Artık sabaha kadar bana yemek yok ;) sadece kahve ve su ;) hee belki birde bitki çayı içerim ;)

Kızlar sohbete katilamiyorum kardeşim yanımda onunla ilgileniyorum
Sancısı 10 15 dk bir giriyor
Eşi işten gelince hastaneye gideceğiz

Ay hadi bir avazda inşallah :KK68:
Hayırlı haberlerini bekliyoruz ;) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı Analı Babalı Teyzeli :D büyütmeyi nasip etsin .....Aminnnnnnn

Ben menümü yazayim. Esim geldiğinde yemek, cay, meyve derken firsatim olmuyor. Erkende yatınca aksam hemen bitiveriyor.

Sabah
1 yumurta
Peynir
3 zeytin
2 dilim t.b.ek.

Öğle
1 tuzlu kurabiye
4 tane lahana dolması

Aksam
1 incir
Salata

Akşamı henüz yemedim ama boyle planlıyorum. Bugün komşuda oturma vardı neler neler vardı ama ben bunları yedim. Başka seçenek yoktu. Yarin tartı olduğundan akşamı hafif birşeylerle geçiştirmek istiyorum.
Sporda yapamadim ama 1 saat cam sildim. Kollarım ağrıyor hala pimapenler çok isli oluyor yahu. Yaz gelsede hayırlısı ile kirden kurtulsak.

Canım valla helal olsun oturmaya rağmen kaçamak yok ;) gayet güzel bir menü ;) Aslında en güzeli Akşam yatmak en azından kaçamak riski azalıyor ;) ama benim genelde 12yi buluyor hatta geçiyor bazen :KK53:

Kızlar eşimin biraz bilgisayarda çizim yapması lazımmış :KK53: Laptobu devretmem lazım ama saat 21:30da en geç yapışır alırım geri :D

Hadi sizde o arada toparlanıp menülerinizi paylaşırsınız ;)

Back
X