- 11 Mart 2013
- 325
- 831
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaa kaptancım yakalandiiinnDiyoruz o kadar velilere siz hazirlamayin bu ödevleri diyeherkes kendi sorumlulugunu bilsin
Günaydın efenim herkese![]()
Diyoruz o kadar velilere siz hazirlamayin bu ödevleri diyeherkes kendi sorumlulugunu bilsin
Günaydın efenim herkese![]()
bu arada bu sabah regl oldum yarında tartı günü ama
Bir suru alıntın yaptık ama hepsi gitti. Telefonun ekranı gidiyor. İnşallah yine sıkıntı olmaz.
Herkese günaydınlar.
Gunaydinnn benimde soyle bi skintm var 15 tatillde baya gec yatmya alstim dolaysylada gec kalkiyodum 11 12 gbi..smdi erken yatamiyrm ama 6.40 gbi kalkiyrm ve her sabh karnim acayip sis oluyo midem yaniyo ya cok rahatsz edici e bide sabh tartlcm dogru sonuc da olmyck aksam eve gdnce tartlsam sabh ve ogle ogunlermi yems olcm ve gecde kalms olcm bilemiyoruuummmm
Ahahah kaptan fena yakalandin oretmenim yakaladi seni lutfen anlayis efenim bu odevleri veliler yapsin die vermiyoruz31 yasima yeni girdim
20yasimda evlendim canım
Hoşgeldin canımHerkese günaydınilk günüm aranızda şöyle güzel bi kahvaltı menüsü paylaşmak isterdim ama zar zor uyandım işe zor geldim ikisi bi arada içebildim sadece
![]()
Kiss ben seni 25/26 saniyodun hic 30 gostermiyon ha:)
Ahahah kaptan fena yakalandin oretmenim yakaladi seni lutfen anlayis efenim bu odevleri veliler yapsin die vermiyoruz
Kizlar bende regl oldum iyimi bu ay neden erken basladi anlamadim sansa yarinda tarti gunu tuhh gitti onca spor
Bu arada grupdaslarim gunaydin![]()
Herkese günaydınilk günüm aranızda şöyle güzel bi kahvaltı menüsü paylaşmak isterdim ama zar zor uyandım işe zor geldim ikisi bi arada içebildim sadece
![]()
tartılmak aklıma gelmedi canım ya zaten sabah uyuyakalmışım, eşimle konuşmuyoz ya, o öbür odada, bi baktım tuvaletin kapısı daaan diye kapandı onun sesine uyandım, saate bi baktım anam 5 dk kalmış, normalde sert kapatmaz sanırım ben geç kalmiyim diye uyandırıyoSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Gece tabi çok geç yatınca zorla kalktım yataktan
Küçük kızı bile zar zor yetiştirebildi eşim
ASlında içimden hadi yat uyu bir iki saat diye geçti de hemen olmaz fark görmek istiyorsan fazla uyuma dedimhemen Japon su terapisine uygun olarak 4 bardak suyumu içtim
üstüne ilaçlarımıda içtim ( ilacı içtikten yarım saat sonra yemeğimi yiyebileceğim içinde hazırlayıp şimdi daha yeni kahvaltı edeceğim )
Valla normalde bende çok kızıyordum ama bu İnşaat dersi ve okulun bölüm şefi giriyormuş ( hatun baya sert eee derste önemli olunca mecbur kaldım )
Ama ne söylendim ne söylendim
Hayır arkadaşının evinde internet yok diye kızın slaytını da hazırlamayla uğraştı cadı yoksa kendide yetiştirebilirdi de uykusuz gitmesine gönlüm el vermedi baş ağrısı tutar diye
Bütün araştırmasını falan kendi yaptı zaten ben sadece onun bulduklarını yazdım ( anam yazı çirkin olsun diye elim karga burga kalacaktı az da kasmaktan)
Canım bu sabah tartıldınmıen azından yarın sabahda bakarsın hangisi daha azsa onu bildirirdin
Heee artıda olsa önemli değil be güzelim eminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir sonuç görürsün
İnşallah bozulmaz tamda birbirimize alışmaya başlamışken
Benim akıllı ( artık geri diyorum) telefonumda bazen takılmaya kasmaya başlıyor ama açıkçası şu ara ödüm kopuyor bozulacak diye çünkü ev telefonunu da iptal ettirmiştim eşim ulaşamaz deli olur
Sıkıntı yapma canım bol bol su iç üstelik buda geçici bir durum nasılsa tatiliniz bitince yine eski düzsene dönersin
Benimkilerde izinliyken düzen bozuluyordu nasılsa ertesi gün okul yok diye
tartılmak aklıma gelmedi canım ya zaten sabah uyuyakalmışım, eşimle konuşmuyoz ya, o öbür odada, bi baktım tuvaletin kapısı daaan diye kapandı onun sesine uyandım, saate bi baktım anam 5 dk kalmış, normalde sert kapatmaz sanırım ben geç kalmiyim diye uyandırıyokalktım hemen üstüme ne bulduysam giydim koşarak durağa gittim şükür yetiştim, kahvaltı edemedim ya geldim işyerine bi baktım dünden kahvaltılık kalmış normalde hiç kalmaz onları aldım, Allahıma şükürler olsuın beni nasiplendiriyor dedim yine, geçtim yerime, tabi bu arada hastalanmışım
![]()
amin canım çok sağolŞu erkekler cidden alem yaaaHesapta küs trip yapıyor ama bir yandanda çaktırmadan uyanmanı sağlıyor aman geç kalma diye
Rabbim ne kadar büyük iştene aç bırakıyor nede geç
inşallah eşininde yüreğine Allah korkusuda verirde bu son büyük kavganız olur ....Aminnnn
amin canım çok sağolçok komik ama yaa, bende sıkıldım bu arada odada tek takılmaktan, inş fazla uzatmaz bu ne kendi evimde kısıtlı gibiyim
![]()
kız ama odasını kapatıyo (ki hiç daha önce böyle bişey yapmamıştı) nasıl görcekki beni, gerçi kavganın ertesi günü duş aldım çıktım ama dediğim gibi odaların kapısı kapalı olduğundan bişey yok, bide sanırım benimkinin inadı tutunca canı yaklaşmak da istemiyo bilemedimKız aklıma ne geldi
Sen işten eve gelince şöyle güzelce duşunu al ve bir güzel giyin evin içinde salın dur ama pas verme kendi yanaşsın barışmak içinbak nasıl daha çabuk yumuşuyor eşin
hatta ben olsam kesin havluyla salınırdım
Ay hakikaten benim büyük kızın dediği gibi çok fenayım ben yaaaa
![]()
kız ama odasını kapatıyo (ki hiç daha önce böyle bişey yapmamıştı) nasıl görcekki beni, gerçi kavganın ertesi günü duş aldım çıktım ama dediğim gibi odaların kapısı kapalı olduğundan bişey yok, bide sanırım benimkinin inadı tutunca canı yaklaşmak da istemiyo bilemedim