Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydinnn benimde soyle bi skintm var 15 tatillde baya gec yatmya alstim dolaysylada gec kalkiyodum 11 12 gbi..smdi erken yatamiyrm ama 6.40 gbi kalkiyrm ve her sabh karnim acayip sis oluyo midem yaniyo ya cok rahatsz edici e bide sabh tartlcm dogru sonuc da olmyck aksam eve gdnce tartlsam sabh ve ogle ogunlermi yems olcm ve gecde kalms olcm bilemiyoruuummmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Gece tabi çok geç yatınca zorla kalktım yataktan :KK53:
Küçük kızı bile zar zor yetiştirebildi eşim :KK48:
ASlında içimden hadi yat uyu bir iki saat diye geçti de hemen olmaz fark görmek istiyorsan fazla uyuma dedim ;) hemen Japon su terapisine uygun olarak 4 bardak suyumu içtim ;) üstüne ilaçlarımıda içtim ( ilacı içtikten yarım saat sonra yemeğimi yiyebileceğim içinde hazırlayıp şimdi daha yeni kahvaltı edeceğim )

Diyoruz o kadar velilere siz hazirlamayin bu ödevleri diye :KK70: herkes kendi sorumlulugunu bilsin :p

Günaydın efenim herkese :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: Valla normalde bende çok kızıyordum ama bu İnşaat dersi ve okulun bölüm şefi giriyormuş ( hatun baya sert eee derste önemli olunca mecbur kaldım )
Ama ne söylendim ne söylendim :KK67:
Hayır arkadaşının evinde internet yok diye kızın slaytını da hazırlamayla uğraştı cadı yoksa kendide yetiştirebilirdi de uykusuz gitmesine gönlüm el vermedi baş ağrısı tutar diye :KK57:

Bütün araştırmasını falan kendi yaptı zaten ben sadece onun bulduklarını yazdım ( anam yazı çirkin olsun diye elim karga burga kalacaktı az da kasmaktan :KK70::KK70::KK70::KK70: )

bu arada bu sabah regl oldum yarında tartı günü ama

Canım bu sabah tartıldınmı :KK66: en azından yarın sabahda bakarsın hangisi daha azsa onu bildirirdin ;)
Heee artıda olsa önemli değil be güzelim eminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir sonuç görürsün ;)

Bir suru alıntın yaptık ama hepsi gitti. Telefonun ekranı gidiyor. İnşallah yine sıkıntı olmaz.

Herkese günaydınlar.

İnşallah bozulmaz tamda birbirimize alışmaya başlamışken ;)
Benim akıllı ( artık geri diyorum :D ) telefonumda bazen takılmaya kasmaya başlıyor ama açıkçası şu ara ödüm kopuyor bozulacak diye çünkü ev telefonunu da iptal ettirmiştim eşim ulaşamaz deli olur :D

Gunaydinnn benimde soyle bi skintm var 15 tatillde baya gec yatmya alstim dolaysylada gec kalkiyodum 11 12 gbi..smdi erken yatamiyrm ama 6.40 gbi kalkiyrm ve her sabh karnim acayip sis oluyo midem yaniyo ya cok rahatsz edici e bide sabh tartlcm dogru sonuc da olmyck aksam eve gdnce tartlsam sabh ve ogle ogunlermi yems olcm ve gecde kalms olcm bilemiyoruuummmm

Sıkıntı yapma canım bol bol su iç üstelik buda geçici bir durum nasılsa tatiliniz bitince yine eski düzsene dönersin ;)
Benimkilerde izinliyken düzen bozuluyordu nasılsa ertesi gün okul yok diye ;)

Kiss ben seni 25/26 saniyodun hic 30 gostermiyon ha:)
31 yasima yeni girdim
20yasimda evlendim canım
Ahahah kaptan fena yakalandin oretmenim yakaladi seni lutfen anlayis efenim bu odevleri veliler yapsin die vermiyoruz :-)
Kizlar bende regl oldum iyimi bu ay neden erken basladi anlamadim sansa yarinda tarti gunu tuhh gitti onca spor

Bu arada grupdaslarim gunaydin:KK66:

Kiss ben seni 25/26 saniyodun hic 30 gostermiyon ha:)

Ahahah kaptan fena yakalandin oretmenim yakaladi seni lutfen anlayis efenim bu odevleri veliler yapsin die vermiyoruz :-)
Kizlar bende regl oldum iyimi bu ay neden erken basladi anlamadim sansa yarinda tarti gunu tuhh gitti onca spor

Bu arada grupdaslarim gunaydin:KK66:

Sorma fena yakalandım :D Allahtan netten hazır ödev değil :D
Kasma kendini canım yaptığın spor ve menüler ortada ;) sabit bile çıksan bir sonraki hafta çok daha süper bir bildirimin olacaktır ;)

Belki stres yada hava değişimi bile etkileyebiliyor reglni ;)
Bu arada sanada günaydın ;)

Herkese günaydın:KK66: ilk günüm aranızda şöyle güzel bi kahvaltı menüsü paylaşmak isterdim ama zar zor uyandım işe zor geldim ikisi bi arada içebildim sadece:110:

Sanada Günaydın ;)
Keşke bir lokmada olsa birşeyler atıştırsaydın canım ;) fırsatın olunca en azından ayran iç canım tok tutar hem metabolizman hızlanır sabah birşeyler tüketince ;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Gece tabi çok geç yatınca zorla kalktım yataktan :KK53:
Küçük kızı bile zar zor yetiştirebildi eşim :KK48:
ASlında içimden hadi yat uyu bir iki saat diye geçti de hemen olmaz fark görmek istiyorsan fazla uyuma dedim :KK66: hemen Japon su terapisine uygun olarak 4 bardak suyumu içtim :KK66: üstüne ilaçlarımıda içtim ( ilacı içtikten yarım saat sonra yemeğimi yiyebileceğim içinde hazırlayıp şimdi daha yeni kahvaltı edeceğim )

:KK70::KK70::KK70::KK70: Valla normalde bende çok kızıyordum ama bu İnşaat dersi ve okulun bölüm şefi giriyormuş ( hatun baya sert eee derste önemli olunca mecbur kaldım )
Ama ne söylendim ne söylendim :KK67:
Hayır arkadaşının evinde internet yok diye kızın slaytını da hazırlamayla uğraştı cadı yoksa kendide yetiştirebilirdi de uykusuz gitmesine gönlüm el vermedi baş ağrısı tutar diye :KK57:

Bütün araştırmasını falan kendi yaptı zaten ben sadece onun bulduklarını yazdım ( anam yazı çirkin olsun diye elim karga burga kalacaktı az da kasmaktan :KK70::KK70::KK70::KK70: )

Canım bu sabah tartıldınmı :KK66: en azından yarın sabahda bakarsın hangisi daha azsa onu bildirirdin :KK66:
Heee artıda olsa önemli değil be güzelim eminim bir sonraki hafta çok daha güzel bir sonuç görürsün :KK66:

İnşallah bozulmaz tamda birbirimize alışmaya başlamışken :KK66:
Benim akıllı ( artık geri diyorum :KK70: ) telefonumda bazen takılmaya kasmaya başlıyor ama açıkçası şu ara ödüm kopuyor bozulacak diye çünkü ev telefonunu da iptal ettirmiştim eşim ulaşamaz deli olur

Sıkıntı yapma canım bol bol su iç üstelik buda geçici bir durum nasılsa tatiliniz bitince yine eski düzsene dönersin :KK66:
Benimkilerde izinliyken düzen bozuluyordu nasılsa ertesi gün okul yok diye
tartılmak aklıma gelmedi canım ya zaten sabah uyuyakalmışım, eşimle konuşmuyoz ya, o öbür odada, bi baktım tuvaletin kapısı daaan diye kapandı onun sesine uyandım, saate bi baktım anam 5 dk kalmış, normalde sert kapatmaz sanırım ben geç kalmiyim diye uyandırıyo :KK70: kalktım hemen üstüme ne bulduysam giydim koşarak durağa gittim şükür yetiştim, kahvaltı edemedim ya geldim işyerine bi baktım dünden kahvaltılık kalmış normalde hiç kalmaz onları aldım, Allahıma şükürler olsuın beni nasiplendiriyor dedim yine, geçtim yerime, tabi bu arada hastalanmışım :KK66:

Bu arada kızlar bugün ilaçlarıma başladım :21: inşallah tez zamanda eksileri görmeye başlarım ;)
Doktorun konuşmaları beni çok motive etti :KK68:Kesinlikle inanıyorum çok faydasını göreceğime ;)

Aklımdayken kahvaltımıda paylaşayım;

1 parça beyaz peynir
7 adet zeytin
1 dilim ekmek
1 havuç rendesi ( bol limonlu az nar ekşili )

Psikolojik olarak kendimi çok hazır hissediyorum ya kahvaltıda aşırı yemediğim halde kendimi çok tok hissediyorum ;)
Biraz evvelde 1 kocaman bardak su içtim ( sabah içtiğim suyla birlikte 1 litreyi bile az geçtim ;) akşama kadar böyle saat başı su içerek akşamı 3 litreyi bulurum sanırım ;) )

Hee birde ben son zamanlarda çok 2si1 arada içiyordum ondanda vazgeçmeye çalışıyorum ;) onun yerine şekersiz türk kahvesi içerim inşallah :21: hatta birazdan kendime bir tane yaparım

tartılmak aklıma gelmedi canım ya zaten sabah uyuyakalmışım, eşimle konuşmuyoz ya, o öbür odada, bi baktım tuvaletin kapısı daaan diye kapandı onun sesine uyandım, saate bi baktım anam 5 dk kalmış, normalde sert kapatmaz sanırım ben geç kalmiyim diye uyandırıyo :KK70: kalktım hemen üstüme ne bulduysam giydim koşarak durağa gittim şükür yetiştim, kahvaltı edemedim ya geldim işyerine bi baktım dünden kahvaltılık kalmış normalde hiç kalmaz onları aldım, Allahıma şükürler olsuın beni nasiplendiriyor dedim yine, geçtim yerime, tabi bu arada hastalanmışım :KK66:

Şu erkekler cidden alem yaaa :KK48: Hesapta küs trip yapıyor ama bir yandanda çaktırmadan uyanmanı sağlıyor aman geç kalma diye :KK48:
Rabbim ne kadar büyük işte ;) ne aç bırakıyor nede geç :KK68:inşallah eşininde yüreğine Allah korkusuda verirde bu son büyük kavganız olur ....Aminnnn

Kızlar sularımızı ihmal etmeyelim ;) Ben kimsecikler yokken bari kalan bir kaç işimi bitireyim birde öğlenlik çorba yapayım kuşum okuldan gelince hazır olsun ;)
Akşamlıkda bakalım biraz yeşil mercimek yaparım sanırım ;) buzlukta da balığım vardı onu çıkardım eğer çözülürse onuda yaparım ( çok değil ama evdekilere yanına az bulgur pilavı yaparım hani olurda yemek istemeyen olursa aç kalmasın bari )

Haa bu arada dolapta kabakta varmış :) ondanda yarın zeytinyağlı bol naneli yemek yaparım ;) 2 tane zaten kabak eşimle bana yeter ( kızlar ancak mücver olarak yer :D tabi onu bile yağsız tavada yapıyorum eşim artık alıştı ya Annesi bol yağda yaptığı için en son yediğinde Allah aşkına anne sakın bir daha yapma berbat olmuş dedi :D )

Şu erkekler cidden alem yaaa :KK48: Hesapta küs trip yapıyor ama bir yandanda çaktırmadan uyanmanı sağlıyor aman geç kalma diye
Rabbim ne kadar büyük işte :KK66: ne aç bırakıyor nede geç :KK68:inşallah eşininde yüreğine Allah korkusuda verirde bu son büyük kavganız olur ....Aminnnn
amin canım çok sağol :KK48: çok komik ama yaa, bende sıkıldım bu arada odada tek takılmaktan, inş fazla uzatmaz bu ne kendi evimde kısıtlı gibiyim:KK48:

amin canım çok sağol :KK48: çok komik ama yaa, bende sıkıldım bu arada odada tek takılmaktan, inş fazla uzatmaz bu ne kendi evimde kısıtlı gibiyim:KK48:

Kız aklıma ne geldi :D
Sen işten eve gelince şöyle güzelce duşunu al ve bir güzel giyin evin içinde salın dur ama pas verme kendi yanaşsın barışmak için :D bak nasıl daha çabuk yumuşuyor eşin :KK70: hatta ben olsam kesin havluyla salınırdım :KK70::KK70::KK70::KK70: Ay hakikaten benim büyük kızın dediği gibi çok fenayım ben yaaaa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kız aklıma ne geldi :KK70:
Sen işten eve gelince şöyle güzelce duşunu al ve bir güzel giyin evin içinde salın dur ama pas verme kendi yanaşsın barışmak için :KK70: bak nasıl daha çabuk yumuşuyor eşin :KK70: hatta ben olsam kesin havluyla salınırdım :KK70::KK70::KK70::KK70: Ay hakikaten benim büyük kızın dediği gibi çok fenayım ben yaaaa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
kız ama odasını kapatıyo (ki hiç daha önce böyle bişey yapmamıştı) nasıl görcekki beni, gerçi kavganın ertesi günü duş aldım çıktım ama dediğim gibi odaların kapısı kapalı olduğundan bişey yok, bide sanırım benimkinin inadı tutunca canı yaklaşmak da istemiyo bilemedim

kız ama odasını kapatıyo (ki hiç daha önce böyle bişey yapmamıştı) nasıl görcekki beni, gerçi kavganın ertesi günü duş aldım çıktım ama dediğim gibi odaların kapısı kapalı olduğundan bişey yok, bide sanırım benimkinin inadı tutunca canı yaklaşmak da istemiyo bilemedim

Bazı erkek aklı sıra o şekilde cezalandırıyor eşini :D
Kız ondan kolay ne var :D atıyorum yatak odasına kapandıysa sanki bir şey almaya giriyormuş gibi havluyla dal odaya :D bir umursamaz iki umursamaz sonra bir bakmışın adamın gözleri pörtlemeye başlar :D
Valla salonda da olsa bir şey alma bahanesiyle dal kız ;) kapıyı kitleyip oturacak hali yok :D

Bu arada öğle yemeğimide yedim :KK66:
Hem kahvaltıda az yedim hemde kızı okuldan aldıktan sonra iki dakika da olsa Markete uğramayı planlıyorum ;) bir bakayım neler var bugün marketin halk günü ya sebze meyve bakayım ;) diğer şeyleri eşim gelirken alıyor nasılsa ;)
Yarın kurs günüm ya sabahdan yine çıkıcağım öğleden sonra 5 gibi evde ancak oluyorum bari akşamlık yemeğimi bugünden yaparım ( zeytinyağlı pırasa yapmayı planlıyorum ) geldiğimde hazır olur ;) Öğlen zaten kursta dışarda yemeğimizi yiyoruz oda yine çorba salata olur yada proteinde olabilir ;)

Hemen aklımdayken öğle yemeğimide yazayım;

1 tabak kırmızı mercimek çorbası
1 havuçtan salata ( bol limon az nar ekşili )

Eve geldikten sonra ufak bir ara öğün yaparım meyveyle ;) akşam yemeğimide inşallah saat 18:00de yerim diye düşünüyorum ;)

Back
X