Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kendini tanitarak baslayabirsin boy kilo yas vs vs

Bende ilk basladigimda 82 kiloydum cogu gitti azi kaldi cok sukur umarim sende hedefine tez zamanda ulasirsin cnm
Hoşbuldum teşekkür ederimm şu an 81 kiloyum uzun vadede hedefim 60 işten fırsat buldukça yazarım tekrar teşekkürler

O zaman kısaca anlatayım kendimi 26 yaşındayım 167 boyundayım 6 ay önce doğum yaptım 95 kiloyla doğuma girdim şu an 81 kiloyum açıkçası spora çok vaktim olmuyor devlet hastanesinde diş hekimiyim haftada 3 gün 5e kadar 2 gün 7ye kadar çalışıyorum yorucu oluyor baya:110: yemek konusuna gelince kahvaltı alışkanlığım yok uyku daha tatlı geliyor sabahleyin:KK48: öğlen diyet yemek çıkıyor onu yiyorum ama akşamları içime fil kaçıyo sanki tutamıyorum kendimio_O burayı görünce motivasyon ve destek amaçlı aranıza katılmak istedim şimdilik söyliceklerim bu kadar :)

O zaman kısaca anlatayım kendimi 26 yaşındayım 167 boyundayım 6 ay önce doğum yaptım 95 kiloyla doğuma girdim şu an 81 kiloyum açıkçası spora çok vaktim olmuyor devlet hastanesinde diş hekimiyim haftada 3 gün 5e kadar 2 gün 7ye kadar çalışıyorum yorucu oluyor baya:110: yemek konusuna gelince kahvaltı alışkanlığım yok uyku daha tatlı geliyor sabahleyin:KK48: öğlen diyet yemek çıkıyor onu yiyorum ama akşamları içime fil kaçıyo sanki tutamıyorum kendimio_O burayı görünce motivasyon ve destek amaçlı aranıza katılmak istedim şimdilik söyliceklerim bu kadar :)

Aramiza hosgeldin insallah istedigin kiloya ulasirsin.

Sağol canım 40haftayi dolduruyor
Şimdi msj attı yarım saatte kasiklarina ağrı giriyor patlayacak gibi oluyor adet sancısı gibi diyor
Rabbim bi avazda dogurmasini nasip etsin
Yanımdan gittiğinden beri içim acıyor napiyor şimdi diye onu ben buyuttum
Ama hala elinden tutup gezdirdigim küçük kardeşim benim

Allah yardimcisi olsun kardesinin...

Selamınaleyküm kizlar ;)

HERKESE hayırlı geceler

Arkadaslara yemeğe gittik tabi donmemiz geç oldu ;) sağ olsun benim koca eşşek yarina acil odev yetisitrmek icin uğraştığı icin laptoba el koyunca cepten girdim bende ;) Bir yandanda hanima yardim ediyorum ;) Hanim slayt hazirlarken ben onun notlarini temize geçeceğim :D Allahtan yazılarımız benziyor yoksa sabaha kadar ders yapmak zorunda bari bu sekilde bir kac saat de olsa uyuyabilecek yoksa uyumadan gitmek zorunda kalacak :D

Bu arada geçmişi okudum ama alıntı yapamadim cepten zor oluyor diye ;)
Herkesin menüleri harika ;)
Yeni gelen arkadaşlarda hosgeldin diyorum ♥ inşallah sizlerde hedeflerinize çabucak ulasirsiniz ;)
Diademe yani kaptan yardımcımız hani akliniza takilan ben yokken ona hatta diğer kizlarada danisabilirsiniz ;)

Spor sürelerini de kagida not ettim de laptobu ele gecirince hemen kayit ederim ;) Yeni gelenlerde yazabilir gerci iki gun kaldi ama cumadan cumaya kilo bildirimlerimizin haricinde takim icinde spor ve kilo derecelendirmasi yapiyoruz ;)

Cuma sabahlarida bir onceki cumanin kilosuyla o haftanin kilosunu bildiriyoruz farkla birlikte ;)
Yeni gelen arkadaşlar 3.cu cuma bildiriminde listee dahil olabiliyorlar ;) Maalesef bu takim kuralini esnetemiyorum ama emin olun motivasyon tavan yapinca deneme sureside ( istikrarlı olanlarin listede kalmasi adina ) çabucak geçiyor ve bir bakmisin listedesiniz ;)

Selaaammmmmmm
Menum
Sabah
Kahvalti(okulumuzda kaymakam bey ve il milli egitim mudurunu agirladk kahvalti ikramni hazrladk ama ne kahvalti......sayamamm ama yani cok sukur bu nimetleri nasip eden Rabbime..
Vee ben bole bi masadan cok iyi ciktgmi dusnuyrm hafif atlattim diyeblrz:)
Ara
Sejersz nescafe
Ara
Bir dikim peynir ve ustne yesillik
Ogle+aksam
Kokorec
Su.
2 lt civari
Spor yok 2,gundr malasef
Bugun cok ince gyinmsm dolmstan once inip yurumeye cesaret edemedm
Iste boleeee.hayirli geceleerrr

Kizlat geberiyorum resmen yorgunluktan :D Normalde inanılmaz güzel ve hızlı yazaboliyorum ama şu anda kizin yazisina benzetmek için kasiyorum kendimi :D
Daha 6 sayfasini yazdim hanimefendinin ödevi icin ve demezmi bana 25 safa olur diye :D

Bir yandan saydiriyorum diğer yandan yaziyorum :D

Eşşek evlat oturup kendi odevini yapacagina arkadasinda internet yok diye gitmiş once kizin odevini yapmış :D kiz önce kendi odevini yapsaydin yada madem öyle kiz bize gelseydide 15 tatilde yapsaydiniz ya birlikte dedim gülüyor essek ama sevaptir anne bak Cennete giriş biletim olur belki demezmi :D
Banada ne dua ediyor sen olmasan ne yapardim diye ama cidden yemin ettim bir daha 15 - 20 gun süreli bir performans odevini yapmasin asla yardim etmeyeceğim diye :( Belim koptu daha yarisi olmadı

Kizlat geberiyorum resmen yorgunluktan :KK70: Normalde inanılmaz güzel ve hızlı yazaboliyorum ama şu anda kizin yazisina benzetmek için kasiyorum kendimi :KK70:
Daha 6 sayfasini yazdim hanimefendinin ödevi icin ve demezmi bana 25 safa olur diye :KK70:

Bir yandan saydiriyorum diğer yandan yaziyorum :KK70:

Eşşek evlat oturup kendi odevini yapacagina arkadasinda internet yok diye gitmiş once kizin odevini yapmış :KK70: kiz önce kendi odevini yapsaydin yada madem öyle kiz bize gelseydide 15 tatilde yapsaydiniz ya birlikte dedim gülüyor essek ama sevaptir anne bak Cennete giriş biletim olur belki demezmi :KK70:
Banada ne dua ediyor sen olmasan ne yapardim diye ama cidden yemin ettim bir daha 15 - 20 gun süreli bir performans odevini yapmasin asla yardim etmeyeceğim diye :KK43: Belim koptu daha yarisi olmadı
Ooo işin zormuş kaptancım ya

Ooo işin zormuş kaptancım ya

An itibariyle odevim bitti :D

Eşşek evlat uykusuz kalmasin diye saat 1 gibi git yat 5 saatte olsa uyu ben hallederim dedim ve cok şükür biraz daha kisa oldu ;) 18 sayfacik :D

Normalde pek sirnasmaz arada icinden gelir öper genelde ben zorla optururum kendimi yada sirf ben operim ama yatağa giderken sen Bitanesin Anneciğim gel Allah aşkına opecegim seni diye tutturdu :D ben ona yürü git dedikce valla opmeden gitmem diye inat etti :D

Neyseki bitirebildim bakalım kac alacagim :D

Anaaa az daha kapak sayfası hazırlamayı unutacaktim onuda yapıp yatayim hemen gozlerim kapaniyor :(

An itibariyle odevim bitti :KK70:

Eşşek evlat uykusuz kalmasin diye saat 1 gibi git yat 5 saatte olsa uyu ben hallederim dedim ve cok şükür biraz daha kisa oldu :KK66: 18 sayfacik :KK70:

Normalde pek sirnasmaz arada icinden gelir öper genelde ben zorla optururum kendimi yada sirf ben operim ama yatağa giderken sen Bitanesin Anneciğim gel Allah aşkına opecegim seni diye tutturdu :KK70: ben ona yürü git dedikce valla opmeden gitmem diye inat etti :KK70:

Neyseki bitirebildim bakalım kac alacagim :KK70:

Anaaa az daha kapak sayfası hazırlamayı unutacaktim onuda yapıp yatayim hemen gozlerim kapaniyor :KK43:

Diyoruz o kadar velilere siz hazirlamayin bu ödevleri diye :D herkes kendi sorumlulugunu bilsin :p

Günaydın efenim herkese :D

dünkü menü
sabah: 2 yk yulaf, 1 su bardağı süt
öğle: 1 kase çorba, avuç içi kadar fırında tavuk, 2 yk bulgur, salata, 1dilim kepek ekmek
ara: 2 grissini, 1 bardak süt
akşam: avuç içi kadar ızgara tavuk, 2yk bulgurla kısır
45 dk hızlı yürüyüş, 3 lt su

Back
X