Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Akşam menümü de yazayım hemen:KK66:
Çorba
Yoğurtlu kıymalı ıspanak
Vee tabiki de su ;)
Spordan sayılır mı bilmem ama işten eve yarım saat yürüyüş ;)

sabah
peynir
zeytin
bol yeşillik
2 ceviz

ara
2 kuru kayısı
yeşilçay

öğlen
1 kase mercimek çorba
salata

akşam
3 köfte
1 kaşık makarna
közlenmiş biber
yoğurt

su 2.5 lt kendi rekorumu kırdım suda nihayet
30 dk yürüyüş

SABAh su terapisi
Kahvaltı
Yumurta haşlanmış
İki kk peynir
Çeyrek avokado
Yarım havuç
1 dilim tb ekmeği
Çay şekersiz

Öğle
Tarçınlı muz
Bi bardak badem sütü

Akşam
Izgara derisiz but 1 tane
Bol salata
1 dilim tb ekmeği

Görümcemgil restorana gidelim dediler cok bişey yemem ama hem saat gec hemde persembe akşamı kötü oldu yaa

Ya ben su ve spor yazmıyorum ama her gün oğlumu pusete atıp bir saat yürüyorum hızlı hızlı ve her gün en az 2-2,5 lt su içiyorum limonlu

Supermis ;) o zaman yarinan itibaren sende yaz ki takim icindeki listeyle sende motuve olursun ;)

Görümcemgil restorana gidelim dediler cok bişey yemem ama hem saat gec hemde persembe akşamı kötü oldu yaa

Kasma güzelim tadini cikar ama salata ve izgara et yemeyi tercih et birde tatli yemeye bende ;) olmadi çıkışta az yürüyüş yapın en azindan bir kismi erisin ;)

Eşim bir 10 dakika sonra verecekmis laptobu :D yiyorum adami bir yandan hadi kizlarla rahat yazisacagim spor dakikalarini okuyup kayit edeceğim diye ;)

sabah
peynir
zeytin
bol yeşillik
2 ceviz

ara
2 kuru kayısı
yeşilçay

öğlen
1 kase mercimek çorba
salata

akşam
3 köfte
1 kaşık makarna
közlenmiş biber
yoğurt

su 2.5 lt kendi rekorumu kırdım suda nihayet
30 dk yürüyüş
menun çok güzelmiş.
SABAh su terapisi
Kahvaltı
Yumurta haşlanmış
İki kk peynir
Çeyrek avokado
Yarım havuç
1 dilim tb ekmeği
Çay şekersiz

Öğle
Tarçınlı muz
Bi bardak badem sütü

Akşam
Izgara derisiz but 1 tane
Bol salata
1 dilim tb ekmeği
güzel menu

Sabah... :kk77:
1 elma
2 bardak su

11 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
2 d kizms ekmek
1 t.k pekmez

Ara
2 fincan hibiskus cayi
1 bardak limonlu su
1 kivi

Aksam
Nohut yemegi
2 kasik plav
1 bardak ayran
Yesillik

2.5 lt su
20+20 spor :spor:

uff ya eşim gelmedi hala bu sefer komple evde tekim , nasip boyleymis demekki

İnşallah gelmiştir ;) gelincede inşallah biraz daha yumuşamıştır ;)
Kız adam yoksa baştan çıkaracağını mı hissetti yoksa :D
Şaka bir yana ama inşallah en kısa zamanda arayı düzeltirsiniz zor oluyor aynı evin içinde küslük :KK60:

Akşam menümü de yazayım hemen:KK66:
Çorba
Yoğurtlu kıymalı ıspanak
Vee tabiki de su :KK66:
Spordan sayılır mı bilmem ama işten eve yarım saat yürüyüş :KK66:

Menün gayet güzel canım ;) tabiki eve yürümede spordan sayılır ;)hemen ekledim senin dakikanıda ;)

Selam hayirli aksamlar :KK66:

Aleyküm selam canım ;)

1 elma
2 bardak su

11 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
2 d kizms ekmek
1 t.k pekmez

Ara
2 fincan hibiskus cayi
1 bardak limonlu su
1 kivi

Aksam
Nohut yemegi
2 kasik plav
1 bardak ayran
Yesillik

2.5 lt su

Yine harika bir menü valla :KK9: sporunuda kayıt ettim ;)

Bu arada dünki sporları gece kağıda yazmıştım ya benim akıllı evlat normalde toparlamaz ortada olan birşeyleri sen dosyasını alıp okula gitmeden o kağıda sanırım çöpe atmış :D
Neyse Laptoba kondum nasılsa bir yandan geçmişe doğru gidip tek tek not ederim hepsini bu kez laptopa ;)

İnşallah gelmiştir :KK66: gelincede inşallah biraz daha yumuşamıştır :KK66:
Kız adam yoksa baştan çıkaracağını mı hissetti yoksa :KK70:
Şaka bir yana ama inşallah en kısa zamanda arayı düzeltirsiniz zor oluyor aynı evin içinde küslük :KK60:

Menün gayet güzel canım :KK66: tabiki eve yürümede spordan sayılır :KK66:hemen ekledim senin dakikanıda :KK66:

Aleyküm selam canım :KK66:

Yine harika bir menü valla :KK9: sporunuda kayıt ettim :KK66:
Sagol canim menuler guzelde istedigim gibi gitmiyor cok dikkat etsemde gitmiyor...
Sen ne yaptin kaptancim ilaclar nasil etkiledimi seni bir farklilik var mi ?

Benimde eşim kabak çekirdeği almış akşam gelirken :KK57: en sevdiğim :KK48:
Normalde eskiden hep kendime ayrı paket aldırır dudaklarım kabarana kadar yerdim :D ama bu gece sadece 1 avuç nefis körlemelik aldım ;) ASlında içim gitmedi değil ama hedefe ulaşmak için sabırlı olmak şart ;) heee insanız tamamen ömür boyu ağzımıza sürmeyeceğiz diye bir şey yok ;)

O bir an benim tereddüt etmem bile o isteğin yok olmasına sebep oldu :21: şükür şu anda kendimi hem bedenen hemde vicdanen iyi hissediyorum ;) suya devam ;)

1 elma
2 bardak su

11 gibi
Peynir
Zeytin
Yesillik
2 d kizms ekmek
1 t.k pekmez

Ara
2 fincan hibiskus cayi
1 bardak limonlu su
1 kivi

Aksam
Nohut yemegi
2 kasik plav
1 bardak ayran
Yesillik

2.5 lt su
Sabah elma iyi fikir onu bende yapabilirim sanırım;)

Sagol canim menuler guzelde istedigim gibi gitmiyor cok dikkat etsemde gitmiyor...
Sen ne yaptin kaptancim ilaclar nasil etkiledimi seni bir farklilik var mi ?

Valla bugün başladım ;) sabah öyle akşam her ikisinide içiyorum bol suyada dikkat ediyorum ( o çok önemliymiş )
Nette kullananların yorumlarını okudum herkes çok memnun hani nasıl diyeyim 100 kişiden ancak 3 - 5 kişi pek işe yaramadı demişler ama sonrasında itiraf etmişler tatlının kızartmaların dibine vurduklarını :D
Bir kaç kişide ilk zamanlar kilo gitmesede sakın bozmayın düzenli kullanmaya devam edin demiş ;) sporlada birleştirilirse süper sonuç alanlar varmış ;)

Mesela 120 kg iken obezite cerrahisi düşünen biri kullanmış tabi spor ve diyetle birlikte bir ayda 9 kg vermiş :rolleyes: tabi belirtmişler nasılsa hap içiyorum diye sakın kendinizi salmayın diye ;)

Şükür bende hiç yan etki falan olmadı ( en korktuğum ya mide bulantısı yada baş ağrısı yaparsa diye ) ve normalde günde bir kere zor tuvalete çıkan ben :KK22: bugün 3 kere çıktım :KK70: o bile benim için çok güzel bir şey çünkü bazen okadar kabızlık sıkıntı oluyordu ki anam 3.cüyü doğursaydım bukadar sıkıntı olmazdı dediğim oluyordu :D :D :D

Bakalım bünye direnci tez zamanda kırarda patır patır gider kilolar :21:

Yarın malum kızlar Cuma yani Bildirim günümüz

Aman diyeyim herkes sabahtan tartılsın aç karnına :KK66: ve en geç 17:00de bildirimler gelmiş olsun
Yarın benim birde kursum var ( bilmeyenler için yazayım elde kurdele nakışı ) ve ancak o saatte evde olurum bende :KK66:
Hatta yatmadan listemizi hazır hale getireyimde Diademe Diademe vaktin olursa doldurabilirsen boşlukları süper olur :KK66: biliyorsun başda ve sondaki Quote yazan parantez içindeki kısmı siliyorsun senin mesajın gibi görünmesi için :KK66: hani karışmasın

Gerçi kuran hatası değil ya karışsın düzeltirim ben gelince :)

Bildirimleri şu şekilde yazarsanız gözden kaçmaz;

Geçen hafta; ......
Bu hafta;.......
Fark:.........
Toplam fark;...... ( bunu ben ilave ettim ki herkes toplam verdiğini gördükçe motive olsun diye )

Yüzdesinide hesaplayabilirseniz süper olur ama olmadı ben hesaplarım ;)
Yüzdeyide şöyle hesaplıyoruz;

O hafta kaç kg yada gram verdiysek önceki haftanın kilosuna bölüyor 100 ile çarpıyoruz ;)

Back
X