taze gelinnnn gülmeee bunlar sana nasıhat ossun:) yarın bebeğini al kucana o duygu sarhosluğu ile anlamıyolar ama zaman geçtikce gözlerine batıyo yağlarselam bayanlar hepinizi görmek çok güzel... öptüm yanaklardan teker teker.... Bundan sonra nazınızı kaprisinizi artık kocacıklarınıza yaparsınız:)))) asi deniz gül gül öldüm yaa hadi bakalım inşallah en iyi kiloyu sen verirsin lilly ablamın dediği gibi sabun gibi erirsin:))) ben dikkat etmekle beraber 2 gündür misafirlerle beraber ucundan kıyısından azıcık abarttım ama çok değil akrepcim sana sözüm var birinci olacam :)) yarın akşam da üniversiteden arkadaşım gelecek haftasonu da cozutacağım belli cuma sabahı atlat gerisi kolay gerçi bu akşam bişey yemeyeyim bari di mi:)) öptüm hepinizi tekrar tekrar ... Tam gaza gelmişiz birbirimize sıkı tutunalım... Sulu lavman olayı ne bu arada hozlemk cim ? Ne işe yarıyormuş buralardaysan biraz anlatır mısın?
selam bayanlar hepinizi görmek çok güzel... öptüm yanaklardan teker teker.... bundan sonra nazınızı kaprisinizi artık kocacıklarınıza yaparsınız:)))) asi deniz gül gül öldüm yaa hadi bakalım inşallah en iyi kiloyu sen verirsin lilly ablamın dediği gibi sabun gibi erirsin:))) ben dikkat etmekle beraber 2 gündür misafirlerle beraber ucundan kıyısından azıcık abarttım ama çok değil akrepcim sana sözüm var birinci olacam :)) yarın akşam da üniversiteden arkadaşım gelecek haftasonu da cozutacağım belli cuma sabahı atlat gerisi kolay gerçi bu akşam bişey yemeyeyim bari di mi:)) öptüm hepinizi tekrar tekrar ... tam gaza gelmişiz birbirimize sıkı tutunalım... sulu lavman olayı ne bu arada hozlemk cim ? ne işe yarıyormuş buralardaysan biraz anlatır mısın?
evet azad arkadaşım lcw gerçekten çok uygun oluyor günlük kıyafetlerimi çoğunlukla ordan alıyorum hem büyük bedenleride var bu arada arkadaşım mahsuru yoksa seni tanıyabilirmiyim ben yokken geldin takıma hakında pek bişey bilmiyorum
ben kaçıyorum kızlar
kayınvalidemin yaklaşık iki aydır ağzında yaralar var gitmediği doktor kalmadı kullanmadığı ilaçta :1no2:
birde kuzenimden randevu aldım bugün bir göstereyim bakalım o neler diyecek a.s
önce kayınvalideme gidip evinden alıcam sonrada kuzenime gideceğiz a.s
herkese iyi sohbetler
akşama okurum yazdıklarınızı kaydirigubbakcemile3
asicim 60 günde 10 kilo veremem 1 ayda 5 kilo demek canımın içi okadar verebilsem şimdiye tığ gibi olmuştum ama ben şimdi 82.500 ım senin dediğin tarihe kadar 75 olayım olurmu sengelcenmi o tarihtede ankaraya bakayım
lili ablanın dediği gibi hamur işi herşeyi çıkarıcam bu hafta hayatımdan bakalım ne olacak en önemlisi dayanabilcemmi bende bu irade varken
kafama koyuyorum yemicem diyorum görünce azıcık bişey olmaz diyorum
hiç hırslı değilim ne yapayım yaradılışımda yok
asicim prof saraçoğlunun yazılarına girdimm tiroid için dereotu kürü diyor bir bak istersen
Milliyet - Dereotunun koruyucu gücü / Cafe / Milliyet İnternet
neyse kızlar ben şimdilik bulaşığa geçiyom
tinkimi öptüm canımŞeniz
kızlar ben o yüzden ısrarla dere otu diyorum..hormon problemi ve hemoroid problemi olanlara birebir.
ayrıca tok tuttuğu için kilo vermeye de yardımcı..
ben yarın kan vercem..genel kontrol.chek-up bir nevi.baklım sonuçlar nasıl olacak ne kadar sağlıklıyım.
asi kızımın burnu felan tıkanıyor ama götürmedim doktora..burun tıkanıkığı için vicks sürüyorum..bronşları içinde harnup pekmezi içiriyorum.ilaç içmekten bi hal oldu çocuk.doğal yollardan gidiyorum bakalım..mecbur kalmadan gitmicem dr a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?