Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne gülüyon aplaaaaaaaaaaa deli etti beni be yav kessek 3 dene cıkar :1shok: yahu ben neymisim beyaaa

selma valla öle kurban bayramında 10 aileyi doyurursun gibi iddeaları vardı bi ara bi sefer üç insan çıkarmıs benden:)))

yeni takım arkadası selma selam canım :) lahana yiyem demisin sana kolay gessin sahsen bissat ben yiyemedim :) hala kokusu geliyo burnuma lahananın

komik bir konu olmuş güldümde :1rolleyes:
ama ikimizin arasında 23 kilo civarı var ayten
alinin dediği gibi üç insan etmeyiz yerimseniben
23 kiloda bir aysima eder :sm_confused:
23 kiloda verilemiyecek bir kilo değil aslında hadi babalım ver şu 23 ü kaydirigubbakcemile5

ah abla neresi komik uyuz iste benzetir beni öle yada ne bilim insallah veririm lakin senin kadar ince olamam kesin

hatırlamıyonmu bi arada beni kemal sunalın filmndeki sisman kadına benzetmisti acaba baskı yapıp verdirmekmi niyeti yada beni ölemi görüyo: merak ediyom soramıyomda

abla lubabemin başındaki dertler malumumuz zaten maalesef

akrep de gelir eminim azcık kafa dinliyordur bence
yorduk kızcağızıyerimseniben

ayten sana gelince bak önceden 10 muş 3 e düşmüş
yaza kadar bitek aliyi doyuracak kadar kalırsın :roflol:

dimi oran düsüyor :))))
olursun manyak karı neden olmayasın
daha bile ince olursun azmin elinden ne kurtulmuşa.s
insallah kuzu valla öle cok istiyom ki söyle incecik dolasmayıŞeniz insallah hepimis ulasırız hedefimize aminnnnnnnnnnnnnnnn...

çitossss yakın takipimmm ins görürsün beni bak halime gör benim uyus kocis böle diyo tabi doğum olarak senden büyügüm B) zamanla lafları duyuyo insan cidden eskiden demesdi ama sindi

ben bu gün işimi bitiremiyeceğim galiba huselcigim ben evliyim 35 yaşında 2 cocuk annesiyim cocuklarım büyüdü artık eskiden onlar kücüktü ve hep evde yemek yap yemek ye fazla insan icine karişmıyordum o yüzdende kıyafet pek sorun olmuyordu bir pantolon bir tişört yetiyordu şimdi öyle degil geziyorum vede herkes ne kadar güzel şık kıyafetler giyiyor bende ben neden böyleyim diye kafaya taktım ondan zayıflıycam ve bakımlı biri olmak istiyorum mazalaRA GİDİNCE BENİ ŞÖLE BİR SÜZÜP ABLA SANA GÖRE KIYAFETİMİZ YOK DEESİNLER ARTI YETER

slm arkadaşlar iki gündür giremedim siteye boğazlarım iltehap olmuş ayağa kalkamadım az önce doktora gittik kardeşimle iğne yaptılarda pc başında oturup size yazabiliyorum iğne biraz gözümü actı
dün gece hastaneye gidelim diye yalvardı kocam kardeşlerim ama kafam kalkmıyorki gitmem dedim başka bişey demedim baktım gececeği de yok hastalığın bu gün ben aradım kardeşimi gel beni doktora götür diye

canım yaaa :çok üzgünüm:
tinki yi örnek al kendine inan iki ayda kız sabun gibi eridi :lepi:
yazdıklarını yediklerini dikkat le oku a.s

kız ne çok hasta oluyonuz siz :mymeka:
kendinize bakmıyomusunuz nesiniz cadılar
bol bol portakal suyu için
meyva yiyin vucutlarınız aldı mikrobu en ufak birşeyde çıkıyor yine :teselli:

geçmiş olsun cnm
arkadaşlar gün aydın ben kahvaltımı yaptım inşallah güne iyi başladım öglende ne yiyecem bilmiyorum başaracam inşallah aranıza katılmayı bay
hoş geldin aramıza cnm
allah kavuştursun ablam
lalubecim ablan ve senin adınıza çok sevindim çok şanslısınızki böğle bir babanız var koruyup kolluyor
ablanı inşallah bundan sonra daha güzel günler bekliyordur şansı bol olsun
sağol cnm inşallah öyle olur
şekerler dün karda resim çektirim
atarım inşallah pc nin hışmına uğramazsam
at cnm da bakalım yeni haline
amin ablammmmmm
maşallah bize tebrik ederim canlarım

hoş geldin cnm sevindim seni gördüğüm için
hüselcim lilicim geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize :1no2:
luboştan haber yok bugün umarım bir sorun yoktur :1no2:
bu sefer hastalıktan giremedim cnm siteye kafamı kaldıramadım cnm sağol düşündüğün için
luboş gözükmüyor :sm_confused:
akrepte enson yazısından sonra kayboldu ortadan :sm_confused:
allah hayırlara çıkarsın gelmemelerini :Saruboceq:
geldim ablam
kız ne çok hasta oluyonuz siz :mymeka:
kendinize bakmıyomusunuz nesiniz cadılar
bol bol portakal suyu için
meyva yiyin vucutlarınız aldı mikrobu en ufak birşeyde çıkıyor yine :teselli:

sorma ablam ya ama ben bildim bileli bizde hastalıklar böyle oluyor peş peşe bir gecede bir aileden 3 kişi hastaneye acile gidermi bizde gider
ben babama derim mevlam seni sınıyor sabret babam derim

kızlar bacımın konusuna gelince iki gündür eşiyle telde konuşuyor çocuklar için eniştemin durumu çok kötüymüş çok aşırı ağlıyormuş ve kendi tarafından hiç kimse ilgilenmiyormuş babamı arayıp ağlamış ben sizin kıymetinizi yeni anlıyorum demiş çok ağlamış gerçekten dengesi gitmiş adamın ablama ne istersen yapaırım diyor tedavi olmayıda kabul ediyom sen yeterki bırakma beni diyormuş
inanın onun adına da üzüldüm allah kimseyi bu duruma düşürmesin

selam fıstıklar
hoşgeldn hüselcim bidaha papaza kızıp oruç bozmaya kalkma emi .bak bana irade sıfır hırs yok genede takılıyorum buralarda neden veremiyorum ama almakdanda korkuyorum burdan uzaklaşınca alınıyor biliyorum ADAŞIM BU LAFIM SANADA AYNI ZAMANDA
arkadaşlar bakmayın aslında moralim çok bozuk arkadaşlar .ben bu kiloları veremicem sanırım dün azıcık kaçamak yaptım oda biraz çukulara yani bu sabah tartıldım fark eden bişey yok ya reglide bitmek üzere şişliklerimde indi sayılır ama salak baskül 200 gr eksik gösteriyor ve benim tüm çabalım boşuna
bırakın hafta sonu dietisyen komşu kontrele gelecek rezil olacam valla .ne edem kızlar bir akıl verin bana ya
dün size ne yediğimi yazayım bir gün dier günlerde hemen hemen aynı
sabah 2 dilimk. ekmek 1yumurta 1kk peynir
öğlen tavuklu mantarlı sote 6 kaşık salata ayran
arada 1 tane süt dilimi onunda kalorisi 130 civarında yani
akşamda bir kaç tane lahana dolması ve salata
evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuzbakalım böğle bakınca hiç abartı yok gibi yanı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…