Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay asii sen beni öldürecen kız
bence seni gaza getirmeye çalışıyor bi ara bende benim kocişe yapıyodum hiç işe yaramıyor kilolarıyla gayet mutlu

geçmiş olsun lubabecim

yakızlarazönce çarşıya gittim lcw de büyük indirimler var çok uygun fiyatlar gelirkende yürüyerek geldim yürüyüş olsun diye ayaklarımın altı şişti.........

özlemcim durumuz nasıl oldu
okula gidyormuydu o ya aklım karıştı bak şimdi
novenin kızlar karıştırdım azcık ama
1.sınıfa başlamıştı gibi hatırımda kalmış

durumuzun durumu iyi şükür evet 1. sınıf bu hafta yolladım artık çok özledi okulunu
iştahında gelişmeler var dün beslenmesini bitirmiş epeyde çok koymuştum bide kaşarlı tost almış kendine
sevineyimi üzüleyimi bilmem dışardan bişey almasına kızıyorum da
oda hevesleniyor okulda kantine gidip bişeyler almaya ses çıkarmadım bu seferlik tek yesinde
eskiden götürdüklerinin çoğunu geri getiriyordu az koymama rağmen. 3 hafta oldu henüz hastalık belirtisi yok şükür

evet azad arkadaşım lcw gerçekten çok uygun oluyor günlük kıyafetlerimi çoğunlukla ordan alıyorum hem büyük bedenleride var bu arada arkadaşım mahsuru yoksa seni tanıyabilirmiyim ben yokken geldin takıma hakında pek bişey bilmiyorum

Arkadaşlar bugün işler çok yoğun tam oukup 2 satır yazmıştım bilgisayar kapandı hepsi güme gitti (
Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim:)) Ben size zarar vermek istemediğim için böyle düşünmüştüm.
İşlerden nefes alamadım bir taraftan, regl oldum bir taraftan, zaten moralim bozuk ama iyi ki sizler varsınız sizleri çok seviyorum kızlar :))
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.
Akreeeeepppp koçum nerdesin tartı +500 diyor (

gel analiz edelim birlikte
iki dilim ekmek olmamış :1no2:ekmeği yarım dilime indir diğerleri tamam a.s

mantar olmuş içindeki makarna olmamış salatayı ayır kendine hiç yağkatma ayran tamam a.s

süt dilimi olmamış yerine şekerli ihtiyacı elma yada portakal mevsim meyvası malum a.s

dolma olmamış keşke kendine tavuk haşlasaydın yada çok çok az tadına bakmak için bir tane lahana yanına yağsız salata

gecede acıkırsan süt yada yoğurt yada bir tana meyva

bunları yap göreceksin nasıl eriyosun a.s

yağla şu pilav bulgur ekmek şeker kaldırın öğünlerinizden ya
sadece hafta sonları yiyin
hafta içi bir kaşık tadına bakın sadece klava:

bakın göreceksiniz yeminle gidiyo ya a.s

ben örneğim ben tek yaptığım bu benim başka sırrım mırrım yok :sm_confused:

selmacım döndüğüne çok sevindim.
umarım başka bir problem olmaz.(acizene fikrim)

dün yediklerim

-birtane kuru kayısı,sirkeli ballı sıcaksu
-peynir,yumurda(sahanda)yeşil zeytin,ekmek,ceviz ve açık çay(şekersiz)
-bir tane yeşil elma
-bir kuru incir,süzme yoğurt
-bisküvi pastası(tadımlık)
-brokoli salatası(brokoli,sarımsak,limon süzme yoğurt karışımı),bir lokma menemen
-portakal
-ceviz

yaptığım egzersizler:

1.yürüyüş / 210 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 30
6. ip atlama (zıplama) 100
7. oryantal (hulahop) / 15 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 5 dk
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 30
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25
[/QUOTE]

Son düzenleme:
hozlemk hoşgeldin canım Şeniz
luboşum sağol ablam Şeniz
ablanada ayrıca üzülüyorum :1no2:
burnu sürtülmeye başlamış eniştenin
azcık daha sürtün hemen yumuşamayın dövdüklerini hatırlasın ağlıyacağına edepsiz herif :mymeka:
bu arada yarınki kilomuda göz önüne almayım tüm yazıklarımdan sonra bu hafta rejim felan yapmadım ben konsantrem yerlerdeydi kafamçokkarıştı
ama bir verdiğim haftalarda tek yaptığım buydu a.s
hafta somu kaçamaklarım olmasa inanın bir yarım daha gidecek birde spor yapsam iki iki buçuğu bulacak
ama buda vucudumu yıpratır a.s
bu sefer verirken tıkanmayışımın sebebide bu
vucut kendini korumaya geçmedi yeterince besliyorum hafta sonları bi nevi kandırdım onuda :roflol:
zaten hiç yemesekte bıkarız ayrıca
doğrusu hafta sonlarını iple çekiyorum
cumartesi pazar simitimi yiyorum balımı tereyağımı yumurtamı etimi kızartmamı çikolatamı
yani ne canın çekiyorsa yuvarla kaydirigubbakcemile3
ama pazartesi bitti 5 gün dikkat :jeyyar:
yağ şeker un asla yok asla kaydirigubbakcemile5
bugün bürüksel lahanası haşladım kendime akşama onu yiyecem mesela
sabah üç bebe büskivisi
bir elma
öğleyin domates
şimdye kadar yediklerim bunlar
bugün ben çok sıktım farkındayım ama yarın tartı günü diye buda :1rolleyes:

canım benim muhakkak ters giden bişiler var.
öncelikle şu moralini düzelticen sanki en ideal kilondaymışsın gibi harika bir moralle devam edicen
ve sonra acilen bir tahlil yaptır.dr kontrolü de önemli canım
vee sen yediklerini her gün yazmıyosun ki şeker
düzenli yazarsan ve birde egzersiz de yaparsan olacak olmamaı için bir neden yok ki..
(öğünlerine yarım demet dere otu ile başlarsan müthiş kilo vermeyi görürsün şeker)

ben kaçıyorum kızlar
kayınvalidemin yaklaşık iki aydır ağzında yaralar var gitmediği doktor kalmadı kullanmadığı ilaçta :1no2:
birde kuzenimden randevu aldım bugün bir göstereyim bakalım o neler diyecek a.s
önce kayınvalideme gidip evinden alıcam sonrada kuzenime gideceğiz a.s
herkese iyi sohbetler
akşama okurum yazdıklarınızı kaydirigubbakcemile3

selam kızlar saat 13:00 da çıktık yürüyüse ve simdi girdim eve:) çok kötü oldum valla kosubandı falan fıs yanı gercek yürüyüs acayıp verdirir kanımca 1 saatlik yolu 33 dk da gitmisiz arkadaslar alaskın oldundan masallah ben nal topladım arkalarında ama iyi oldu hava aldım biraz mutluyum :) aliiiiiiiiiiiiiiii beni bekle uyusssssss ben geliyom hülemmmm dal olamasamda bi kalını olacam odun olacamPPP verecem kızlar valla sağolsun arkadaslar anlayıslılar astım da tıkayınca benim için beklediler ayak bağı olacamı bildim için gitmek istemiyordum ama artık onlar önden giderken ben arkalarında gidecem iyi oldu valla....

akrepim senin kız yinemi hasta yaa bu bebeklere noluyo böle bi düzelmedi yavrucaklar yedirsende içirsende böleler bizim burda görüyom bebeler yalın ayak geziyolar ve tas gibiler biz ise geçmis olsun kızısına portakal neyim ver bal yedir ıhlamur içsin zencefil içir bronsları rahatlasın

asucum ablan peki düsünüyormu geri dönmeyi ..? atallarımız bisi demis bilirmisiniz bilmem huylu huyunu boslasa köpek yola sey yapmasmıs... ne alaka dersen canım 10 yıldır böle bu adam bence iyice düsünsün kafasını toplasın yine aynı kötü seyler yasamasın insallahhh...

azad valla benimki gaza gelmek degilde tamamiyle kastı söylüyor daha doğrusu milletten çok duydum bu ve benzeri seyleri benimkide ölelikle demeye basladı

duru canım aslında irade degilde birascık bisiler yapsan olur kuzum tut kendini gerci sende benim gibisin ha deyince gitmes millet ayda 4 verir bis 2 bile zor biraz daha uğras lazım bize ve yapak olmazmı kuzum bak yaza ankaraya gidecem ve iyice ates aldı beni :) en azından 80 olmak istiyorum sende bi hedef koy kendine ne güzel mis gibi diyetisyeninde var :) ve durucum 1 sey daha biz spor yapmadan tövbe veremeyiz bunu kendimden biliyorum spor yapınca metebolizma soka giriyo :) hatta gel benle yarıs olmamı :))) hangimis hedefi görecek he yaza zati ankaradayım kazanana cici bi hediye alalım:))) pizza mesela cidden yarısa varmısın zaman koyalım yapalım:):):):)

özlemcim nediyon kızzz sen ben kaç gündür deli olmustum takım kötülesince anladım ki sizler olmayınca olmuyor sizler ne yaptıysanız bana :):):):)
özlemcim cidden şu horman isini unutma lütfen bi baktır ... namazın duasını bilmeden kıblaye durma :):) senin bi hormonlara bak öle yola cık beni hatırlamıyonmu nasıl veremiyordum

Akrep canım çok sıkılıyor hiç sorma soğan suyuna başladım hormonlar için ki bugün 4.gün regl oldum bu kür 15 gün devam eden bir kür dinlenme döneminde doktora gitmeyi düşünüyoruma.s kahvaltım genelde sabit 1/2 simit öğle çıkan yemek pilavsız 1 dilim ekmekle, bazen sadece çorba akşam yemeği olarak evvelsi gün kapuska az yağla kendim için yaptım, dün akşam yemeğim balık ve salata olacaktı olacaktı diyorum çünkü mikroda yaktım balığı sadece salata yedim bizimkilerin balığından yemedim 1 tane bile:çok üzgünüm: spora gelince bazen yazmayı unutuyorum ama salı perşembe 12-13 arası spora gidiyorum bugün işler yoğundu biraz geç gittim step çoktan başlamıştı ona girmedim ama 45 dakka kadar yürüyüş bandında yürüyüş yaptım 6,5-7,5 hızları arasındaa.s dereotu burda pek bulamıyorum migrosta bulabiliyorum ama gidince 8-10 demet alıp tavsiyene uyacamŞeniz

ablacım çok güzel analizlerin var ufak bir iki düzeltme yapaym tavuk içinde makarna değil mantar vardı
bide salatamı hep yağsız yerim
tatlı işine gelince oda sadece dünük bişeydi herzaman değil çoğu zaman elma yiğorum ki hiç sevmem elmayı günlük suyumu bol içerim
asicim teklifin çok güzel spor olmadan olmıcanı bende biliyorum şua anda spor solonuna gidemem çok soğuk havalar biraz düzelsin gidecem gene yaza kadar kaç olcaz şimdi ben 10 kilo versem şimdilik olurmu daha mantıklı bir hedef bence sen kaç olcan

mesela bizim sağlık sorunu yüzünden nisana kadar diyelim 10 kilo evet bak 1 ayda demiyoz nisana kadar tam 10 tabi üstüde olabiler:)):):):))

sporu evde uğras birascık fitnes yapabilersin yürüyüs zor olur oğlun tek kalır ... ama kesin 19 nisana kadar 10 kilo buna kabul müsün canım toplam sanırım 60 güne denk geliyor ...

ayrıca herseyimisi yazacaz tamamı canım mutlaka yazacaz ikimisde en iyisi bu olar:)) 1 gün aksatsak ertesi güne toplu yazacaz

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Lillycim Karadut şurubu çok iyi geliyor bulabilirsen...

Asicim çok iyi yapmışsın açık havada yürüyüş çok iyi geliyor insana...
Kızlar bir fikrim daha var 7-14 mart tarihleri arasında kozmik beden temizliği yapmayı düşünüyorum daa kafama takılan büyük bir sorun var sulu lavman olayıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden beni çok korkutuyor-tatlicadiarzu- ama alınan sonuçlar çok güzel
soğan suyunuda içimeye başladım faydalı olduğunu düşünüyorum sen başlamadınmınaniknanik

selam bayanlar hepinizi görmek çok güzel... öptüm yanaklardan teker teker.... bundan sonra nazınızı kaprisinizi artık kocacıklarınıza yaparsınız:)))) asi deniz gül gül öldüm yaa hadi bakalım inşallah en iyi kiloyu sen verirsin lilly ablamın dediği gibi sabun gibi erirsin:))) ben dikkat etmekle beraber 2 gündür misafirlerle beraber ucundan kıyısından azıcık abarttım ama çok değil akrepcim sana sözüm var birinci olacam :)) yarın akşam da üniversiteden arkadaşım gelecek haftasonu da cozutacağım belli cuma sabahı atlat gerisi kolay gerçi bu akşam bişey yemeyeyim bari di mi:)) öptüm hepinizi tekrar tekrar ... tam gaza gelmişiz birbirimize sıkı tutunalım... sulu lavman olayı ne bu arada hozlemk cim ? ne işe yarıyormuş buralardaysan biraz anlatır mısın?

şu sağan işini bende yapacam özlemcim nasıl yapıyorsun
geçen prof.saraçoğlu varya anlatıyordu 15 gün boyunca diye özellikle pkos hastalı ve iltahap olanlarda iyimiş hormonlar içinde iyimiş

sabah aç karnına 2 bardak klorsuz suyu kaynat içine 1 soğanın sadece dış kabuğunu soyup (kırmızı beyaz soğan olmayacak yemeklere doğradığımız sarı soğandan ) 4 e bölüp kaynayan suya at ağzını kapat 5-10 dakka daha kaynat biraz soğuyunca içine birşer atmadan iç yemeğini 15 dakka sonra yea.s sabah akşam günde 2 kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…