Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok havlu peşkirrr atmıyosss ablaaaaaaaaaaa:)))
bu arada hasibe ablaaaaaaaaaaaaaaaaa BENİM DÜN CİNLERİM GELMİSTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
KIZLARRR ALİ BEYE DÜN HASİBE ABLANIN NASIL ZAYIFLADINI GÖSTERDİM
BANA DEDİ Kİ BU ABLANIN ÜNİVLİ OĞLU VAR DIMİ DEDİ BENDE EVET DEDİM BAKTI BAKTI AYTEN SENİ KESSEK 3 TANE ÇIKARIRSIN DEDİ(((((( ALLAHIMMM YAAAA HASIBE ABLA İÇİN MUTLUYKEN KENDİM İÇİN YİNE ÜZÜLDÜMMM BU ERKEKLERDEN NEFRET EDEYİMMM GARİ BİTTİ BENDE ALİYİ TAMER KARADAĞLI İLEMİ KIYASLİM BAK O KARİZMA DİE:skötükedihüso
slm arkadaşlar iki gündür giremedim siteye boğazlarım iltehap olmuş ayağa kalkamadım az önce doktora gittik kardeşimle iğne yaptılarda pc başında oturup size yazabiliyorum iğne biraz gözümü actı
dün gece hastaneye gidelim diye yalvardı kocam kardeşlerim ama kafam kalkmıyorki gitmem dedim başka bişey demedim baktım gececeği de yok hastalığın bu gün ben aradım kardeşimi gel beni doktora götür diye
ahhh selma 21 bende mağzaya girdimmi adam gibi bisi bulmak istiyorum 1 pantolona 50 ytl ne demek yaaa bu kiloya göre hep kazık fitatlar ve nine isi kıyafetler var 1 mağzaya gitmek bana işkence bakamıyo insan çünki olmıcanı biliyor
özlemcim durumuz nasıl oldu
okula gidyormuydu o ya aklım karıştı bak şimdi
novenin kızlar karıştırdım azcık ama
1.sınıfa başlamıştı gibi hatırımda kalmış
selam fıstıklar
hoşgeldn hüselcim bidaha papaza kızıp oruç bozmaya kalkma emi .bak bana irade sıfır hırs yok genede takılıyorum buralarda neden veremiyorum ama almakdanda korkuyorum burdan uzaklaşınca alınıyor biliyorum ADAŞIM BU LAFIM SANADA AYNI ZAMANDA
arkadaşlar bakmayın aslında moralim çok bozuk arkadaşlar .ben bu kiloları veremicem sanırım dün azıcık kaçamak yaptım oda biraz çukulara yani bu sabah tartıldım fark eden bişey yok ya reglide bitmek üzere şişliklerimde indi sayılır ama salak baskül 200 gr eksik gösteriyor ve benim tüm çabalım boşuna
bırakın hafta sonu dietisyen komşu kontrele gelecek rezil olacam valla .ne edem kızlar bir akıl verin bana ya
dün size ne yediğimi yazayım bir gün dier günlerde hemen hemen aynı
sabah 2 dilimk. ekmek 1yumurta 1kk peynir
öğlen tavuklu mantarlı sote 6 kaşık salata ayran
arada 1 tane süt dilimi onunda kalorisi 130 civarında yani
akşamda bir kaç tane lahana dolması ve salata
evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuzbakalım böğle bakınca hiç abartı yok gibi yanı dimi
Arkadaşlar bugün işler çok yoğun tam oukup 2 satır yazmıştım bilgisayar kapandı hepsi güme gitti (
Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim:)) Ben size zarar vermek istemediğim için böyle düşünmüştüm.
İşlerden nefes alamadım bir taraftan, regl oldum bir taraftan, zaten moralim bozuk ama iyi ki sizler varsınız sizleri çok seviyorum kızlar :))
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.
Akreeeeepppp koçum nerdesin tartı +500 diyor (
canım benim muhakkak ters giden bişiler var.
öncelikle şu moralini düzelticen sanki en ideal kilondaymışsın gibi harika bir moralle devam edicen
ve sonra acilen bir tahlil yaptır.dr kontrolü de önemli canım
vee sen yediklerini her gün yazmıyosun ki şeker
düzenli yazarsan ve birde egzersiz de yaparsan olacak olmamaı için bir neden yok ki..
(öğünlerine yarım demet dere otu ile başlarsan müthiş kilo vermeyi görürsün şeker)
ablacım çok güzel analizlerin var ufak bir iki düzeltme yapaym tavuk içinde makarna değil mantar vardı
bide salatamı hep yağsız yerim
tatlı işine gelince oda sadece dünük bişeydi herzaman değil çoğu zaman elma yiğorum ki hiç sevmem elmayı günlük suyumu bol içerim
asicim teklifin çok güzel spor olmadan olmıcanı bende biliyorum şua anda spor solonuna gidemem çok soğuk havalar biraz düzelsin gidecem gene yaza kadar kaç olcaz şimdi ben 10 kilo versem şimdilik olurmu daha mantıklı bir hedef bence sen kaç olcan
ben kaçıyorum kızlar
kayınvalidemin yaklaşık iki aydır ağzında yaralar var gitmediği doktor kalmadı kullanmadığı ilaçta :1no2:
birde kuzenimden randevu aldım bugün bir göstereyim bakalım o neler diyecek a.s
önce kayınvalideme gidip evinden alıcam sonrada kuzenime gideceğiz a.s
herkese iyi sohbetler
akşama okurum yazdıklarınızı kaydirigubbakcemile3
selam kızlar saat 13:00 da çıktık yürüyüse ve simdi girdim eve:) çok kötü oldum valla kosubandı falan fıs yanı gercek yürüyüs acayıp verdirir kanımca 1 saatlik yolu 33 dk da gitmisiz arkadaslar alaskın oldundan masallah ben nal topladım arkalarında ama iyi oldu hava aldım biraz mutluyum :) aliiiiiiiiiiiiiiii beni bekle uyusssssss ben geliyom hülemmmm dal olamasamda bi kalını olacam odun olacamPPP verecem kızlar valla sağolsun arkadaslar anlayıslılar astım da tıkayınca benim için beklediler ayak bağı olacamı bildim için gitmek istemiyordum ama artık onlar önden giderken ben arkalarında gidecem iyi oldu valla....
özlemcim nediyon kızzz sen ben kaç gündür deli olmustum takım kötülesince anladım ki sizler olmayınca olmuyor sizler ne yaptıysanız bana :):):):)
özlemcim cidden şu horman isini unutma lütfen bi baktır ... namazın duasını bilmeden kıblaye durma :):) senin bi hormonlara bak öle yola cık beni hatırlamıyonmu nasıl veremiyordum
şu sağan işini bende yapacam özlemcim nasıl yapıyorsun
geçen prof.saraçoğlu varya anlatıyordu 15 gün boyunca diye özellikle pkos hastalı ve iltahap olanlarda iyimiş hormonlar içinde iyimiş