Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim yediklerime gelince

sabah: 2 kayısı 3 incir unutmusum padon:)bergamutlu yesil çay
kahvaltı 2 dilim ekmek sahanda yumurta yedim gibi ama pek yedimde söylenemez aysima seker döktü:) 2 zeytin 1 tatlı kasıgı harnup pekmezi...

öğle: 1 kupa süt 1 havuç

aksam: 1 kepce merc..çorba 5 kasık borani....

suan çay ve 4çizi bisküvi tabi gece2 kadar oturcamıda düsünürseniz erir::)

spor olarak 95 dk yürüş
60dk fitnes iyi oldu göbegime:)

simdide kızıma toka kutusu yapacam bakam nasıl olacak :) can sıkıntısından küçük peynir kutusunu aldım kumasımı kestim boncuklarımı dizdim du bakam ins olur :))

kolay gelsin asiii bende poşet torbaları kesip kızlara toka
kutusu yapmıştım ip haline getirip tığla örmüştüm
can sıkısından a.sşimdi çarşıya çıktığımda motif makinası
alıp şal yapıcam çokta kullanırım sankide :jeyyar:

husel geçmiş olsun meleğine benimkide
çok konuşmaktan sesi kısılıyor cadının
hiç yavaş konuşmayı bilmiyor hep bağıra bağıra konuşuyor cadı

merhaba kızlarr :teytey:
açlıktan midem tırmalanıyor kafamçokkarıştı
ama yemiyecem şansıma yarın asgari ne çıkarsa artık :çok üzgünüm:

kızlar hozlemk azad dediklerinizi yaptık zaten bir işe yaramamadı :sm_confused:
hozlemk kız göndereyim dere otunu sana burdan ben üç günde eline geçer valla kaydirigubbakcemile3
poşete koyarım kağıt içinde bişeycikte olmaza.s
memleketimin gözünü seveyim bu konuda çok şanslıyız bin bir çeşit ot vardır buralarda
ege mutfağı nı bilirsiniz zaten

slm arkadaşlar yarın sabah erken kalkamam diye kg bildirimini şimdi yapacağım az önce dartıldım
73.800 gıram karında ne tok ne aç arası bişey şimdiden kg veren arkadaşları tebrik ederim sabah görüşürüz fıstıklar kafamı dik tutamıyorum a.e.olun by

günaydın herkeseeee
husel geçmiş olsun canım sende pekmez ver
akşam yatarkede vicks sür burnuna,hatta göğsüne sırtına da sür havluda koy terleyince değişirsin.en son gittiğim uzman dr önerdi..sprey ler felan boş hepsi dedi.
asu sanada geçmiş olsun şekeer iyi bak kendine
tinkimi sen ne marifetlisin kız..şu poşet işini epey merak ettim bende yapmak isterim kızıma..ve motif makinesi nedir anlamadım

eveeeeeeeeeeeet
şimdi sıra geldi asıl meseleye
kilom:62

morum klebeğim sanada geçmiş olsuuun:)))

Arkadaşlar hemen bildirim yapayım eski kilom 79,5 sabahki kilom 79,4 oh be dedim 100 gr da olsa Akrebin çorpiden kurtuldum :))
Akşam yemekten sonra yeşil çay demledim kendime soğan suyunuda içmiştim zaten 2 si bir araya gelince ödem çözüldü çok şükür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…