• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam bayanlar hepinizi görmek çok güzel... öptüm yanaklardan teker teker.... Bundan sonra nazınızı kaprisinizi artık kocacıklarınıza yaparsınız:)))) asi deniz gül gül öldüm yaa hadi bakalım inşallah en iyi kiloyu sen verirsin lilly ablamın dediği gibi sabun gibi erirsin:))) ben dikkat etmekle beraber 2 gündür misafirlerle beraber ucundan kıyısından azıcık abarttım ama çok değil akrepcim sana sözüm var birinci olacam :)) yarın akşam da üniversiteden arkadaşım gelecek haftasonu da cozutacağım belli cuma sabahı atlat gerisi kolay gerçi bu akşam bişey yemeyeyim bari di mi:)) öptüm hepinizi tekrar tekrar ... Tam gaza gelmişiz birbirimize sıkı tutunalım... Sulu lavman olayı ne bu arada hozlemk cim ? Ne işe yarıyormuş buralardaysan biraz anlatır mısın?
taze gelinnnn gülmeee bunlar sana nasıhat ossun:) yarın bebeğini al kucana o duygu sarhosluğu ile anlamıyolar ama zaman geçtikce gözlerine batıyo yağlar :( onun yüzünden dikkat et düzgün gebelik ve bizim düstümüs hale düsme hemi:(

selam bayanlar hepinizi görmek çok güzel... öptüm yanaklardan teker teker.... bundan sonra nazınızı kaprisinizi artık kocacıklarınıza yaparsınız:)))) asi deniz gül gül öldüm yaa hadi bakalım inşallah en iyi kiloyu sen verirsin lilly ablamın dediği gibi sabun gibi erirsin:))) ben dikkat etmekle beraber 2 gündür misafirlerle beraber ucundan kıyısından azıcık abarttım ama çok değil akrepcim sana sözüm var birinci olacam :)) yarın akşam da üniversiteden arkadaşım gelecek haftasonu da cozutacağım belli cuma sabahı atlat gerisi kolay gerçi bu akşam bişey yemeyeyim bari di mi:)) öptüm hepinizi tekrar tekrar ... tam gaza gelmişiz birbirimize sıkı tutunalım... sulu lavman olayı ne bu arada hozlemk cim ? ne işe yarıyormuş buralardaysan biraz anlatır mısın?

Morkelebek anlatmaya kalksam çok uzun olur ama google dan kozmik beden temizliği yazınca geliyor sende bir incele anlatılanlar ve sebze meyve uygulaması bana çok mantıklı geliyor açıkçasıa.s

evet azad arkadaşım lcw gerçekten çok uygun oluyor günlük kıyafetlerimi çoğunlukla ordan alıyorum hem büyük bedenleride var bu arada arkadaşım mahsuru yoksa seni tanıyabilirmiyim ben yokken geldin takıma hakında pek bişey bilmiyorum

ben 27 yaşındayım kayseride oturuyorum biri 7 diğeri 9 yaşında 2 oğlum var 65 kiloydum şuanda 62.5 kilodayım ilk defa diyet yapıyorum inş kurtulacağım kilolardan canım bende seni tanıyabilirmiyim a.s.aslında çoğunuzu tanımıyorum

ben kaçıyorum kızlar
kayınvalidemin yaklaşık iki aydır ağzında yaralar var gitmediği doktor kalmadı kullanmadığı ilaçta :1no2:
birde kuzenimden randevu aldım bugün bir göstereyim bakalım o neler diyecek a.s
önce kayınvalideme gidip evinden alıcam sonrada kuzenime gideceğiz a.s
herkese iyi sohbetler
akşama okurum yazdıklarınızı kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun lili abla karbonatlı suyla gargara yapsın bide karadut şurubu iyi gelir diye biliyorum.........

Öğünlerden bir saat önce çiğ olarak tüketeceğiniz 2-3 tane keçiboynuzunun sizi nasıl uzun müddet tok tuttuğunu hayretle gözleyebilirsiniz. Olgun keçiboynuzunu çiğ olarak tüketmek gerekir ve de uzun uzun ağızda çiğnenmesine özen gösterilmelidir. Nasıl oluyor da keçiboynuzu tokluk duygusu veriyor? Sindirimin ağızda başladığını ve iyi çiğnemenin sindirimi ne kadar kolaylaştırdığnı biliyoruz. İyi çiğneme, fiziksel olarak midenin vazifesine büyük oranda katkıda bulunur. Kısaca, besinleri dişlerimiz yardımıyla ezerek parçalarız. Ancak, bu işin bir de kimyasal olarak parçalanması vardır. Kimyasal sindirim, ağız salyasında başlar, midede devam eder ve bağırsaklarda son bulur. Besinler, yağ (lipid), şeker (karbonhidrat) ve protein içerirler. Besinlerin içerdiği yağ, şeker ve proteinler vücudumuz tarafından emilemezler. Emilebilmeleri için mutlaka, önceden vücudumuz tarafından üretilen enzimler yardımıyla kimyasal olarak parçalanarak emilebilir hale dönüştürülmeleri gerekir. Sindirim sistemimizde, en az yirmibeş tane birbirinden farklı kimyasal parçalayıcı enzimler bulunmaktadır. Ağız salyasında, midede ve bağırsaklarda, besinlerin içerdiği şekeri, yağı ve proteinleri kimyasal olarak parçalayan ve emilebilir hale getiren yani, vücudumuz tarafından kullanılabilir şekere, yağa ve proteine dönüştüren enzimler bulunur. Bu enzimler üç ana grupta toplanır:

Proteinleri parçalayan enzimlere PROTEAZ
Yağları parçalayan enzimlere LİPAZ
Şekeri parçalayan enzimlere AMYLAZ

Yemekten bir saat önce çiğneyerek tüketilen 2-3 adet keçiboynuzu, lipaz ve amylaz enzimlerini frenleme (inhibe etme) özelliğine sahiptir. Kısaca, bu enzimlerin aktivitesini düşürür. Bu sayede, besinlerin içerdiği yağ ve şeker çok daha az oranda parçalanırlar. Parçalanmayan yağ ve şeker vücudumuz tarafından kullanılamıyacağı (emileme-yeceği) için dışkıyla kullanılamadan dışarı atılır. Unutmayınız, besinlerin içerdiği yağ, şeker ve proteinlerin bir çoğu vücudumuz tarafından kullanılamaz. Kullanılamadıkları için de bunlardan enerji almamız mümkün değildir. Kullanılabilmeleri için, vücudumuzda bulunan lipaz, amylaz ve proteaz enzimleri tarafından, vucudumuzun kullanabileceği (emibileceği) yağ, şeker ve proteine dönüştürülmesi gerekir.

Zayıflamak isteyenler şekere karşı ölçülü olmak zorundadırlar. Eğer, şeker veya tatlı tüketimine karşı iştahınız varsa, hiç çekinmeden altı-yedi tane keçiboynuzu tüketebilirsiniz. Keçiboynuzu tüketimi tatlıya karşı olan iştahınızı giderirken, size kilo da aldırmayacaktır. Bu arada ne kolestrolünüz ne de kan şekeriniz yükselmeyecektir. Şeker hastaları çekinmeden keçiboynuzu tüketebilirler. Olgunlaşmış keçiboynuzu (kahverengi-siyah) çiğ olarak tüketilmelidir. Çiğ olarak tüketilen keçiboynuzu kan şekerini yükseltmez. Şeker hastaları da çekinmeden günde 5-6 adet keçiboynuzunu çiğ olarak tüketebilirler. Bu kural keçiboynuzunun pekmezi için kesinlikle geçerli değildir.

kızlar ben astım için arastırıken buldum :))) sizler bulursanız kullanın:)

asicim 60 günde 10 kilo veremem 1 ayda 5 kilo demek canımın içi okadar verebilsem şimdiye tığ gibi olmuştum ama ben şimdi 82.500 ım senin dediğin tarihe kadar 75 olayım olurmu sengelcenmi o tarihtede ankaraya bakayım
lili ablanın dediği gibi hamur işi herşeyi çıkarıcam bu hafta hayatımdan bakalım ne olacak en önemlisi dayanabilcemmi bende bu irade varken
kafama koyuyorum yemicem diyorum görünce azıcık bişey olmaz diyorum
hiç hırslı değilim ne yapayım yaradılışımda yok
asicim prof saraçoğlunun yazılarına girdimm tiroid için dereotu kürü diyor bir bak istersen

Milliyet - Dereotunun koruyucu gücü / Cafe / Milliyet İnternet

asicim 60 günde 10 kilo veremem 1 ayda 5 kilo demek canımın içi okadar verebilsem şimdiye tığ gibi olmuştum ama ben şimdi 82.500 ım senin dediğin tarihe kadar 75 olayım olurmu sengelcenmi o tarihtede ankaraya bakayım
lili ablanın dediği gibi hamur işi herşeyi çıkarıcam bu hafta hayatımdan bakalım ne olacak en önemlisi dayanabilcemmi bende bu irade varken
kafama koyuyorum yemicem diyorum görünce azıcık bişey olmaz diyorum
hiç hırslı değilim ne yapayım yaradılışımda yok
asicim prof saraçoğlunun yazılarına girdimm tiroid için dereotu kürü diyor bir bak istersen

Milliyet - Dereotunun koruyucu gücü / Cafe / Milliyet İnternet

duru cum bende dere otunu arıyordum ayrıca keçiboynuzunu .... dere otunu aldık zar zor bulmus alis denicem bende bakam tsh hormonu düscekmi:))) kilo işine gelince tamam bende 83 olmaya calısacam nisanda değil ama mayısda gelecem nasıp olursa :)) ozaman kim kazanırsa hediyesini vercez:)))) az önce dere otum geldi sükür :) yapalım bakalım insallah işe yarar ki yaramıs bi kadının yazısını okudum tsh si düsmeye baslamıs normale düsmüs yani .... tamam kuzu hırs azim ne varsa artık koy ortaya bak yazdım bile yarısdayız oke beni gecmeye calıs bende hırslı biri değilim ama bu günden itibaren hırsımı çıkaracam:)) DURU16 YARISTAYIZ:sm_cool:

duru hanım hiç yemem ben o ayakları
senin neler yapabileceğini çok iyi biliyorum
yutturamazsın veremem irade falan
yok öyle bak şimdi seni bu hafta başlatamıcam üzgünüm
malum geçen hafta bildirimleri ben yapmadım o nedenle gülay ve edi hala lsitede görünüyor
onların çıkışıyla yeni giriş aynı hafta olamıyor maalesef
seni haftaya başlatıcam ve senin başlaman demek peşin peşin o hafta bizim dibe vurmamız demek
sebebi yarışmadan ayrılmadan önceki son kilon kaçsa başlangıç o kabul edilecek
yani ayrıyken aldığın tüm kilolar takıma işleyecek
anlayacağın takıma girdikten sonraki hafta en azından ilk üçe giricen valla bırakmam yakanı ona göre:oklava:
son bildirimin 75 imiş şu anda 82,5 ise 7,5 artın var

Son düzenleme:
neyse kızlar ben şimdilik bulaşığa geçiyom
tinkimi öptüm canımŞeniz

kolay gelsin canım bende öptüm seni
geçmişi okuyordum ilahi asi gülerken gözümden
yaş getirdin ya ben sabahtan beri açık kalmışım ama haberim yok :kızgın:
çıkış yapmayı unutmuşum kızlar :kızgın:

bugün acayip sıktım kendimi
bakalım yarın tardıda kaç gösterecek a.s

kızlar ben o yüzden ısrarla dere otu diyorum..hormon problemi ve hemoroid problemi olanlara birebir.
ayrıca tok tuttuğu için kilo vermeye de yardımcı..
ben yarın kan vercem..genel kontrol.chek-up bir nevi.baklım sonuçlar nasıl olacak ne kadar sağlıklıyım.
asi kızımın burnu felan tıkanıyor ama götürmedim doktora..burun tıkanıkığı için vicks sürüyorum..bronşları içinde harnup pekmezi içiriyorum.ilaç içmekten bi hal oldu çocuk.doğal yollardan gidiyorum bakalım..mecbur kalmadan gitmicem dr a.

akrep geçmiş olsun canım sanada meleğinede
luboşum sende dikkat et kendine

kızlar bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek peynir çay cokacimcoook
öğlen yemedim
akşam 2 kaşık nohut 3 kaşık makarna ve salata yedimcokacimcoook
ama ekmek yok
öptüm çıtırlar görüşürüz Şeniz

Hepinize iyi akşamlar kızlar..annemler hala burda,cumartesi gidecekler.cumartesi gündüz de misafirim gelecek bebek görmeye..bugün temzilik yaptık annemle yarın da pasta börek..

diyet çok fena gidiyor daha doğrusu gidemiyor..azıcık kilo veridm yaa fazla geldii...offf..hiç düzenin bozulmasına gelmiyor,misafir gelmiycek ben de bi yere gitmiycem diyet için valla..

bugün yediklerim
-bir kurukayısı,sirkeli ballı sıcak su
-peynirli börek,açık şekersiz çay
-kekik
-kek,pasta(açılış vardı tadımlık yedim mecburen)
-kekik
-patatesli domatesli etli bi yemek sadece etve domates yarım porsiyon yoğurtlu makarna yarım porsiyon tadına baktığım sütlü bi tatlı(üniversitede yedim bu yemekler vardı.öğretim üyesi hocamızla bir proje konusunda görüşmem vardı yemeğide birlikte yedik.
-zencefil,tarçın ve karanfil karışımı çay
-kekik
-kurufasulye,yarım kaşık pilav,taze soğan vesrımsak,tere,brokoli
-portakal ve çeyrek elma

kızlar ben o yüzden ısrarla dere otu diyorum..hormon problemi ve hemoroid problemi olanlara birebir.
ayrıca tok tuttuğu için kilo vermeye de yardımcı..
ben yarın kan vercem..genel kontrol.chek-up bir nevi.baklım sonuçlar nasıl olacak ne kadar sağlıklıyım.
asi kızımın burnu felan tıkanıyor ama götürmedim doktora..burun tıkanıkığı için vicks sürüyorum..bronşları içinde harnup pekmezi içiriyorum.ilaç içmekten bi hal oldu çocuk.doğal yollardan gidiyorum bakalım..mecbur kalmadan gitmicem dr a.

evet ya benim kızda burun hiç bitmedi akıpppp duruyo:):)

akrep antibiyotik zati safra kesindeki çamuru tas haline getiriyormus.. o çamuru atmanın en iyi yolu keçiboynuzuymus harnup yani ... ibrahim saraçoglun da dinledim :) zati harnup herderde deva bisiymis zayıflamada bile etkili astım alerjik astım sperm hepsine yarıyormus... kıza artık kara dut pekmesi veriyorum bende işe yarıyo kesti biraz .. sende bi dene bakalım ...

sabah harnup ver gece dut ver gercekten çok iyi oluyo hiç üsümüyor :) elleri falan ates gibi uyku halinde

Back