abla bu hastalık bulaşıcı
çıkıcam çıkıcan çıkıcak:))
öldürdünüz valla kafamçokkarıştı
ya çıkmak için geçerli bir neden sunun kötükedihüso
o zaman ben sepetlerim sizi :jeyyar:
yoksa izin vermiyom kimsenin çıkmasına kötükedihüso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla bu hastalık bulaşıcı
çıkıcam çıkıcan çıkıcak:))
ne gülüyon aplaaaaaaaaaaa deli etti beni be yav kessek 3 dene cıkar :1shok: yahu ben neymisim beyaaa
selma valla öle kurban bayramında 10 aileyi doyurursun gibi iddeaları vardı bi ara bi sefer üç insan çıkarmıs benden:)))
yeni takım arkadası selma selam canım :) lahana yiyem demisin sana kolay gessin sahsen bissat ben yiyemedim :) hala kokusu geliyo burnuma lahananın
ah abla neresi komik uyuz iste benzetir beni öle yada ne bilim insallah veririm lakin senin kadar ince olamam kesinkomik bir konu olmuş güldümde :1rolleyes:
ama ikimizin arasında 23 kilo civarı var ayten
alinin dediği gibi üç insan etmeyiz yerimseniben
23 kiloda bir aysima eder :sm_confused:
23 kiloda verilemiyecek bir kilo değil aslında hadi babalım ver şu 23 ü kaydirigubbakcemile5
dimi oran düsüyor :))))abla lubabemin başındaki dertler malumumuz zaten maalesef
akrep de gelir eminim azcık kafa dinliyordur bence
yorduk kızcağızıyerimseniben
ayten sana gelince bak önceden 10 muş 3 e düşmüş
yaza kadar bitek aliyi doyuracak kadar kalırsın :roflol:
insallah kuzu valla öle cok istiyom ki söyle incecik dolasmayıŞeniz insallah hepimis ulasırız hedefimize aminnnnnnnnnnnnnnnn...olursun manyak karı neden olmayasın
daha bile ince olursun azmin elinden ne kurtulmuşa.s
ben bu gün işimi bitiremiyeceğim galiba huselcigim ben evliyim 35 yaşında 2 cocuk annesiyim cocuklarım büyüdü artık eskiden onlar kücüktü ve hep evde yemek yap yemek ye fazla insan icine karişmıyordum o yüzdende kıyafet pek sorun olmuyordu bir pantolon bir tişört yetiyordu şimdi öyle degil geziyorum vede herkes ne kadar güzel şık kıyafetler giyiyor bende ben neden böyleyim diye kafaya taktım ondan zayıflıycam ve bakımlı biri olmak istiyorum mazalaRA GİDİNCE BENİ ŞÖLE BİR SÜZÜP ABLA SANA GÖRE KIYAFETİMİZ YOK DEESİNLER ARTI YETER
slm arkadaşlar iki gündür giremedim siteye boğazlarım iltehap olmuş ayağa kalkamadım az önce doktora gittik kardeşimle iğne yaptılarda pc başında oturup size yazabiliyorum iğne biraz gözümü actı
dün gece hastaneye gidelim diye yalvardı kocam kardeşlerim ama kafam kalkmıyorki gitmem dedim başka bişey demedim baktım gececeği de yok hastalığın bu gün ben aradım kardeşimi gel beni doktora götür diye
geçmiş olsun cnmgünaydın şekerler
güne kayısı ve sıcak suyla başladım
benim kız yine hasta yaa..öksürük ve boğazını tutarak kalktı
burunda tıkalı
bende tekrar yatırdım
doktora götürücem
okula başladık ya başladık yine hastalanmaya
hoş geldin aramıza cnmarkadaşlar gün aydın ben kahvaltımı yaptım inşallah güne iyi başladım öglende ne yiyecem bilmiyorum başaracam inşallah aranıza katılmayı bay
allah kavuştursun ablambiryumru takıldıboğazıma nefes alamıyorum oğlumu uğurladım garajdan biraz önce geldimsenağlama
eşim eve bıraktı beni işe döndü
ağladım ağladım odasına girdim eşyalarını topladım
senağlama
sizlerle takılayımdedim kimseler yok
bende sayfalara döktüm gözyaşlarımı senağlama
uzun tatiller güzel olmuyormuş onu anladımiçimde bir acıvar :a015:
sağol cnm inşallah öyle olurlalubecim ablan ve senin adınıza çok sevindim çok şanslısınızki böğle bir babanız var koruyup kolluyor
ablanı inşallah bundan sonra daha güzel günler bekliyordur şansı bol olsun
at cnm da bakalım yeni halineşekerler dün karda resim çektirim
atarım inşallah pc nin hışmına uğramazsam
amin ablammmmmmcanım benim başarmaya önce kendin inanacaksın sonrada bizleri inandıracaksınn :1hug:
çöp gibi oldum kalın bir çöp ama olsun
inan ellerim bileklerim kendimin değilmiş gibi geliyor bana
öyle güzel bir mutlulukki inanamazsın :asigim:
artık kıyafet almaya gitmek işkence değil
giydiğim herşey üstüme oluyor
allah her 80 kilo ve üstü arkadışıma nasip etsin bu mutluluğu sağlığı bozulmadan :Saruboceq:
maşallah bize tebrik ederim canlarım:jeyyar: tesekkürlerrrr:))) kütosummm vaybe zirve bisimmis hemiiiiii :)))
kutom senide ben tebrik ederim zati dedim gibi seni 75 le yollıcam yakındır:))))
LİLİ VE LUBABEYİ TEBRİK EDERİM GERÇEKTEN BRAVOOO 124 hatun içinde ilklerde olmak güzelmis beyaa epey yol kat etmisiz bravooooooooooooooooo canlırımmmm
hoş geldin cnm sevindim seni gördüğüm içinbir kaçamak daha yaptım
hepinize teşekkürederim
sizleri çok seviyom ama çok bunaldım gerçekten
fakat anladımki ayrılmakta çözmeyecek hiçbir şeyi
akrep canım benim yokluğumda sende bir telaşa düşmüşsün
ben biliyordum zaten takımın emin ellerde olduğunu
o nedenle bu kadar rahat giderim demiştim
ama olmadı dayanamadım
anladımki tek çözüm yolu mezun olmak (yoksa paçamı kurtaramıcam)
artık tam gaz kilo verme işine devama.s
aman akrepim gözünü sevem artık kesinlikle hata yapmamalıyız
muhakkak sıkı denetleyelim birbirimizi
ve şu bildirim işini herkes öğrenecek
her cuma birimiz yapalımki sıkışmayalım bir daha
bu sefer hastalıktan giremedim cnm siteye kafamı kaldıramadım cnm sağol düşündüğün içinhüselcim lilicim geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize :1no2:
luboştan haber yok bugün umarım bir sorun yoktur :1no2:
geldim ablamluboş gözükmüyor :sm_confused:
akrepte enson yazısından sonra kayboldu ortadan :sm_confused:
allah hayırlara çıkarsın gelmemelerini :Saruboceq:
kız ne çok hasta oluyonuz siz :mymeka:
kendinize bakmıyomusunuz nesiniz cadılar
bol bol portakal suyu için
meyva yiyin vucutlarınız aldı mikrobu en ufak birşeyde çıkıyor yine :teselli: