• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın Sevgili Takımım :KK200:

Bu hafta iştahım öyle açık ki kendimi zoraki dizginliyorum.

Dün ki menümü bırakayım hemen şuracığa;

Sabah : 5 badem, 2 ceviz, 2 hurma
Ara : Filtre kahve
Öğle : Zerdeçallı karnabahar salatası, sade activia
Ara : 2 hurma daha yedim tatlı krizimden
Akşam : lahana salatası ve 1 porsiyon tavuk sulu çorba, 2 top havuçlu bitter çikolatalı trüf

3 litreden fazla su içtim, spor maalesef yine yok..
Oyyy benim de çok açık iştahım :( napsam bastıramıyorum.dün buraya yazdıktan sonra meyve yedim 2 tane.sabaha karşı zor uyudum.belimden dolayı spor da yapamıyorum

Sorma kaptanım,süpermen sanıyorum bazen kendimi :) tadilat sırasında herşeyi al kopar kaldır sonuç belim kıpırdamıyo :KK43:
Amaaan ha dikkat et, bel çok çok önemli.. Ben böyle bir ihmalsizlik yaptım, bel fıtığım oluştu sonra da yine kendimi süpermen sandığım bir anda fıtık yırtıldı ve acil ameliyata alınmıştım. Dikkat et :dua:

Öncelikle ilk sayfada ki kurallarımızı okumanızı tavsiye ederim, hergün buraya gelerek paylaşım yaparsanız kendinizi de dizginlemiş olursunuz, diğer arkadaşlarımızın da başarıları size de motive olur.
Kendinizden biraz bahseder misiniz?

tabiki, 2019 mart ayında diyet sürecim başlamış olup,temmuz ayında istediğim kilolara varmıştım 62 lere düştüm ancak,yaz tatili sürekli seyahat etme düzensizlik ani taşınma gbı sebepler dolayısı ıle koruyamayarak anı bı alışla suara 70 leri gördüm yeniden tüm çabam boşa gitti,keskin bi kararla tekrar diyetisyene gitmeyede karar verdim aslında ama aynı seylerı verıp duruyorlar beslenme düzenini öğrendim ,tüyolarıda az cok buradan paylasım yapark motıve olup duzenlı beslenerek tekrar mutlu ve saglıklı oldugum kılolalara donmem gereklı arkadaşlar.. hamilelik sözkonusu olur ise bu kıloda hamıle kalmak kesınlıkle ıstemem

tabiki, 2019 mart ayında diyet sürecim başlamış olup,temmuz ayında istediğim kilolara varmıştım 62 lere düştüm ancak,yaz tatili sürekli seyahat etme düzensizlik ani taşınma gbı sebepler dolayısı ıle koruyamayarak anı bı alışla suara 70 leri gördüm yeniden tüm çabam boşa gitti,keskin bi kararla tekrar diyetisyene gitmeyede karar verdim aslında ama aynı seylerı verıp duruyorlar beslenme düzenini öğrendim ,tüyolarıda az cok buradan paylasım yapark motıve olup duzenlı beslenerek tekrar mutlu ve saglıklı oldugum kılolalara donmem gereklı arkadaşlar.. hamilelik sözkonusu olur ise bu kıloda hamıle kalmak kesınlıkle ıstemem
O halde aramıza hoşgeldin yeniden, günlük menü bildirimlerini yapmayı ihmal etme :KK50:
En kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya ulaşacağına eminim.
Net kilon nedir ve hedefin kaç?

O halde aramıza hoşgeldin yeniden, günlük menü bildirimlerini yapmayı ihmal etme :KK50:
En kısa zamanda sağlıkla istediğin kiloya ulaşacağına eminim.
Net kilon nedir ve hedefin kaç?

şuan net kilomu bılmıyorum tartılınca söylerım ama en son 70.4 gördüm tartıda yıne kesın olarak soylerım.
hedefım 60-61 kiloya düşmek

şuan net kilomu bılmıyorum tartılınca söylerım ama en son 70.4 gördüm tartıda yıne kesın olarak soylerım.
2 haftalık deneme süresinden sonra, yarışma listesine dahil olabiliyorsun, o zamana kadar da kendini motive etmiş olursun düzene girmiş olursun hem :KK49:

Bende en son 70 kilolardaydim.. takima 69 kilo ile katildim...aslinda 60-61 kilo banada yeter ama en son hedef kilomu 57 ile belirlemiştim..değiştirilmiyor sanirim artik..neyse..dikkat etme dengeleme payim olur en azindan

Bugün benim et günüm ama butün gün et yemek istemiyorum...protein ağirlikli besinlerlen günümü bitirmeyi istiyorum..şu an keten tohumlu..keçi boynuzu tozu ile tatlandirilmiş yulaf lapasi yiyorum..sütlen yaptim ..suylan yapilmiş lapa yiyemiyorum..:63:

Bugün benim et günüm ama butün gün et yemek istemiyorum...protein ağirlikli besinlerlen günümü bitirmeyi istiyorum..şu an keten tohumlu..keçi boynuzu tozu ile tatlandirilmiş yulaf lapasi yiyorum..sütlen yaptim ..suylan yapilmiş lapa yiyemiyorum..:63:
ayy çok güzel tok tutuyor o yulaf lapası :KK66:

Dünkü menüm; sbh ılık limonlu su uyanır uyanmaz
sabah kahvaltım: 1 kbrıt kutusu süzme peynır 1 dlım uno tam tahıllı ekmek,çeri domates 2-3 sıyah zeytın şekersız cay
ara :sekersız turk kahvesı
öğle: az arnavut cıgeri ,brokoli salatası az yogurt (ekmeksız)
ara öğün sekersız yesıl cay ,mandalına
akşam :kıymalı bezelye yemegı 1 tbk, 1 dlım tahıllı ekmek kare,az zeytınyaglı lımonlu kıvırcık salata,bıraz yogurt
ara: sekersız rezene cay,1 adet mandalına 2 lıtre su

fazla yediklerim varsa yazabılırsınız düşüncenizi, bugnkü menümü akşam yazarım

sabah kahvaltım: 1 kbrıt kutusu süzme peynır 1 dlım uno tam tahıllı ekmek,çeri domates 2-3 sıyah zeytın şekersız cay
akşam :kıymalı bezelye yemegı 1 tbk, 1 dlım tahıllı ekmek kare,az zeytınyaglı lımonlu kıvırcık salata,bıraz yogurt

Menü harika ötesi her şey tam kararında :nazar:

birde diyetisyen aksamdan mutlaka tarçın at suyun içine sabah uyanır uyanmaz ilk onu içmelisin derdi. şimdi gün icersındede suyun ıcıne cubuk tarçın attım onu tuketıyorum kan sekerını dengeliyor,bırde mısır puskullu ve bıberıyelı cay var ogleden sonra ciddi ödem soktürücü yağ yakıcıdır

Bence ideal bir menü..👍

Back