Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

zerdeçallı karnıbahar salata tarifinı yazarmısın canm @DilaBg
Şöyle ki ; kırmızı biber, sarı biber, yeşil biber ve soğan minik doğrayıp 1 yk zeytinyağı ile soteliyorum, çok kavurmadan, çeyrek karnabar demetini rondodan bulgur boyutuna gelene kadar çektirip tavaya atıyorum, üzerine zerdeçal,karabiber,kimyon vs istediğin baharatları atıyorsun, güzelce çok pişirmeden soteliyorsun, biraz soğuduğunda üzerine nar ekşisi dökünce enfes ötesi oluyor

Yaaa Allah korusun.sana da çok çok geçmiş olsun.şimdi nasıl peki?

Selamlar arkadaşlar.
Bel ağrısı için en iyi spor bol yürüyüş kızlar.karin kasları güçlendikçe bele binen yük azalıyor.kilo vermek te iyi geliyor tabii.
Dila kızlar tatilde evdeler.ev bana kalmıyor yani.onlar okuldayken yapıyorum keyfimi.her güne bir kitap okumaya çalışıyorum bu ara.kursum da tatile girdi.ödev yok rahatım.
Hazır evdeyken kaza orucu tutuyorum.onlar bitince de güzel bir detoks yapacağım inşallah.

Ah pardon ben tatil olayını yanlış anladım :)
Ne kursuna gidiyorsun?

Hergüne bir kitap derken sakın bitiriyorum kitabı deme

Aynen öyle usagi.hizli okuma tekniği çalıştım bir ara.zaten okumayı çok seven biriydim.bir de hız kazanınca sayı arttı iyice.
Vayy süpersin Bende bayılıyorum kitaplara ama çok hızlı değilim malesef ama kitap alıp stoklamak konusunda üstüme yoktur

Slm kizlar
Menülerin yine harika Hasibecim Bu gidişle çok kısa zamanda hedefine ulaşacaksın
Tesekkur ederim cnm
Insallah hepimiz hedefimize bir an once variriz ve en onemlisi o kilomuzi koruruz
kereviz salatasının tarifini yazarmısınız diyette lazım oluyor
Bendende size degisik bir kereviz tarifi gelsin.
Kerevizleri patates soyacagi ile ince ince dilimleyin. Uzerine biraz zeytin yagi nane kekik pul biber 1 dis sarimsak rendeleyip guzelce harmenlayin. Yaglikagit serdiginiz tepsiyle firina verin. Cips gibi cok guzel oluyor ister sade ye ister yogurda batirip ye

.
Aldim tarifi..denicem...teşekkür ederim.

Sağlıklı cips bayılırım Bu tarifi ben deniycem kesinlikle

Bugünkü menüm:
Kahvaltı: yok
Öğle: Dünden kalan 2 kaşık basmati pilavı ve kuru fasulye,turşu,1 bardak ayran.
Ara: 2,3 tane yer elması
Akşam: Biberli omlet,yeşil zeytin.(kahvaltıyı akşama almış gibi oldum)
Su: 2 lt
Spor: Yok ama hyeter artık yarın başlıyorum sporsuz olmuyor.

Pide dişinda menün güzel canim..onuda yarin telafi edersin..kafana takma..hepimizde oluyor arada bir bu durumlar..

DünKÜ menüm;

uyanır uyanmaz ılık limonlu su
avuc içi kdr az yağlı beyaz peynir
3-4 chery domates,3-4 siyah zeytin
1 dlim uno tam tahıllı ekmek

ara öğün sekersız türk kahvesi

öğle 1 pors köfte,1 ksık pilav,salata ,cacık (ekmeksiz)

Ara öğün;mandalina ,yeşilçay

akşam,2 adet biber dolması,2 ksık sehrıyelı pılav yogurt ,salata

işte bu kısım sıkıntılı;
sekerpare vardı yenı yapılmıs annem gondermıs 1 adet yedım,1-2 tanede olsa kuru tuzlu kurabıye rezene çayı ıctım sonra bırde , cnm cektı
eşim cok sever çayın yanına kuru pasta ,kuruyemiş, tatlımsı bısyler bende mecbur yapmamaya calıssamda bulunuyor evde..bende dayanamıyorum napcaz bilmıyorum o yiyor ama cok kilo alan bır yapısı yok aldı ama benımkı gbı gözle görülür değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…