Ben o hediyeyi 28 şubatta bi aldırırım 1 martta bi daha aldırırımYaaaaşimdiden mutluluklar dilerim canım.
Ama 29 şubat olmayaymış iyiymiş.4 senede 1 hediye gelicek
Yaparız valla bizden korkulurBen o hediyeyi 28 şubatta bi aldırırım 1 martta bi daha aldırırım
Ya da 4 yılda bir beşi bir yerde taktırırım
Hiç uğraşmasanda olmuyor işte arkadaşim..takimca etkileniyoruz...ben 2 misli başka arkadaş için mücadele edip 1 kilo vereceğime 2 kilo vermek zorunda hissetsem adil olurmu sence...nasil olsa hafraya x arkadaş yine kilo veremicek ben butün hafta oruc tutayim onun içinde kilo vereyim diye birşey olurmu...bende uğramayinca arayan soran yok herkezin belliki işi derdi başindan aşkin..herkezin kendine göre derdi var kimse kimsenin peşinden koşamazki...yanliş anlama arkadaşim ama toparlanmaliyiz artik..herkeź kendinden sorumlu...Umarım moralini bozan tek sebep ben değilimdir.Çok zor ve depresif bir denem geçirdim senin aksini kendimi henüz toparlayamadım.Takımda da kimse yokluğumun farkına varmıyor neredesin diye soran olmamış hiç uğramasamda oluyor demekki diye düşünüyor insan o depresif halindeyken.
Azminin devamini dilerim canim..ayni gün yazmasan bile bikaç gün önceki menülerini yinede eksik etmiyorsun burda
Ayrica geçmiş olsun.yediğin .birşey dokunmuş olabilir
Gecmis olsun kaptanim dr dediklerini harfiyle uyguluyorsun yoksa bizusuruz haberin olsunSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğlen doktorlara kontrolüne gittim
Çok şükür omuzdaki yırtık iyileşmiş ( yeni cekilenler gorunmedigine göre ) ama omuzda baya bir ödem varmışoda ağrıya sebep oluyormuş
1 hafta 10 gün kadar kesinlikle hiç bir iş yapmıyorsun dedi ( çok az da olsa yapamazmiyim dedim hattaama hayır dedi ) Ben sana askıya al demedim mi dedi hatta dedim arabayla gelince mecburiyetten takamadim araba kullanmam da mecbur olmadığım sürece yasak ( kızın havuz faslini söyleyince 2 kere kullanabilirsin dedi
İlaçlarımı düzenli kullanır ve dediğini yaparsam ( krem soğuk kompres falan ) geçer dedi ama düzenli kullanmazsan yada dediklerimi yapmadigin için gecmezse kortizonlu iğne yapılacak mecbur iki kemik arasına dedi
Dedim hayatta olmaz çünkü en son kortizonlu iğne yaptığında hastaneyi ayağa kaldirdigimi hatırlattımo zaman sen ona göre davran dedi
Nöroloji Doktoruna da gorundumboyundaki fıtık lar 3ken 4 olmuş ama ameliyat demem okadar basınç yok şu anda dedi belimde 1 fıtık olmuş 3
Birde bel ve boyunda kireçlenme başlamış
Maalesef sporu şimdilik yasakladı her iki doktor hatta nöroloji doktorum ilk etapta kilo ver ki spora bu halde baslarsan daha beter sakatlarsin kendini dedi ( hiç şaşırmadım tabi )
Bakalım ilaçları aldım bugün başlıyorumbiraz daha yediklerimi kisitlamam gerek ki hareket olmadan da eksi gorebileyim şimdilik
Kusura bakma karyağmurum.moral bozukluğundan sanada hoşgeldin diyemedimBu grup çok mu sessiz
Hangi şehirdesin ki? Ankara o kadar da soğuk değil deNeyse ben çikcam birazdan işlerim var dişarda..bu havada gerçi evden adim atmamak lazim..aşiri soğuk...
Bu aralar biraz sessiz, sakin zamanı, ama açılır yakında :)Bu grup çok mu sessiz
Ooffff 36 saat açlık mı? Nasıl dayanacaksın, sağlığın bozulmasınDun menu verememistim
Sabah Filtre kahve
Oglen donates salatalik peynir zeytin ceviz
Ara cay
Aksam firin istavrit salata findik
Aksam yemeginden sonra 36 saatlik acliga niyet ettim. Malum gunumde oldugum icin oruca niyet edemedim. Bugun bir sey yemiyorum. Yarin sabah bozucam insallah acligimi
Ben almanyadayim canim StuttgartdanHangi şehirdesin ki? Ankara o kadar da soğuk değil de
Bu aralar biraz sessiz, sakin zamanı, ama açılır yakında :)
36 saatmi..Dun menu verememistim
Sabah Filtre kahve
Oglen donates salatalik peynir zeytin ceviz
Ara cay
Aksam firin istavrit salata findik
Aksam yemeginden sonra 36 saatlik acliga niyet ettim. Malum gunumde oldugum icin oruca niyet edemedim. Bugun bir sey yemiyorum. Yarin sabah bozucam insallah acligimi
Yaaaa alamancısın yaniBen almanyadayim canim Stuttgartdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?