Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hiç uğraşmasanda olmuyor işte arkadaşim..takimca etkileniyoruz...ben 2 misli başka arkadaş için mücadele edip 1 kilo vereceğime 2 kilo vermek zorunda hissetsem adil olurmu sence...nasil olsa hafraya x arkadaş yine kilo veremicek ben butün hafta oruc tutayim onun içinde kilo vereyim diye birşey olurmu...bende uğramayinca arayan soran yok herkezin belliki işi derdi başindan aşkin..herkezin kendine göre derdi var kimse kimsenin peşinden koşamazki...yanliş anlama arkadaşim ama toparlanmaliyiz artik..herkeź kendinden sorumlu...

Azminin devamini dilerim canim..ayni gün yazmasan bile bikaç gün önceki menülerini yinede eksik etmiyorsun burda
Ayrica geçmiş olsun.yediğin .birşey dokunmuş olabilir

Tesekkur ederim cnm.
Cok sukur sabaha bir seyim kalmadi. Oyle devam etseydi iste zor calisirdim herhalde

Gecmis olsun kaptanim dr dediklerini harfiyle uyguluyorsun yoksa bizusuruz haberin olsun

Dun menu verememistim
Sabah Filtre kahve
Oglen donates salatalik peynir zeytin ceviz
Ara cay
Aksam firin istavrit salata findik

Aksam yemeginden sonra 36 saatlik acliga niyet ettim. Malum gunumde oldugum icin oruca niyet edemedim. Bugun bir sey yemiyorum. Yarin sabah bozucam insallah acligimi

Ooffff 36 saat açlık mı? Nasıl dayanacaksın, sağlığın bozulmasın

36 saatmi..

Bugün ki menümü aynen uyguladım kızlar, ne eksik ne fazla, son maydanoz suyumu da içtim, yarına inşallah eksiye karşınızdayım.
Ama geçen hafta 1 kilo almış olduğumdan verdiğim eksi listeye çok yüksek yansımayacak.
Olsun haftaya epey yüksek bir eksi ile karşınızda olacağım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar

Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. .......Aminnnn

Evet yamuk kaptaniniz geldiiiiiii
Dün ağrılardan baya kötü oldum yine Birde üzerine tansiyonum 10/5 olunca iyice elim ayağım tutmadı hatta paso yattım
Neyseki bugün çok daha iyiyim ama hala omuzumda ağrı var maalesef Bu da geçecek Allahın izniyle ♡

Umarım bugün herkes tartilarinda bol eksileri görür ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…