- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Ooffff 36 saat açlık mı? Nasıl dayanacaksın, sağlığın bozulmasın
36 saatmi..
Uyguladigim sistemde var cnm cok sukur sıkıntısiz gecti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooffff 36 saat açlık mı? Nasıl dayanacaksın, sağlığın bozulmasın
36 saatmi..
Banucum bence sende ilk etapta kalori sayimi ile başla bünyen alişana kadar...
Es geçme yazmişin kaptanim ama usangisan cumadan beri uğramamiş bile buraya. Burayi ihmal ederse nasil kilo verecekki...muhtemelen yine yarin arti görecek tartida.gerçi söz vermişti umarim sözünde durur......anlam veremiyorum ben ..neyse daha fazla birşey demicem şu an çok gerildim.. .ama yeni kurallar gelse takima iyi olacak...böyle olmuyor..bizlerinde motivasyonu düşüyor moralimiz bozuluyor..zaten zar zor toparladim kendimi ..bende depresyondaydim...benim bildiğim kadariyla 3 hafta üst üste eksi göremeyen üye diskalifye oluyordu..
Yillardir bu takimdayim zaman zaman ara vermiş olsamda ama böyle birşeye rastlamadim ....buraya çok aliştim azimli arkadaşlara kilo verme konusunda samimi olan yol daşlarimi cani gönülden tebrik eiyorum onlarada aliştim ama yarin kararimi vermek zorundayim sanirim..başka takima geçeceğim ..dediğim gibi bende zor toparlandim..birdaha motivasyonum düşsün azmim kirilsin istemiyorum..
Bıraktığın linklere paylaşımlarımı yaptım Banucum.Bu arada çok geçmiş olsun.
Bugün 78.0 dım.hedefim 60.yaşım 39 ve boyum 1.69 :)
10 yıllık evliyim,çocuğum yok.
Açıkçası bir diyet yapmıyorum ama artık yapmam gerektiğini düşündüm.diyet yemekleri ararken bu forumu buldum.ama çok yanlış yere gitmişim çünkü yöresel yemek yarışması yapıyorlar
Sonra gruplarınızı gördüm katılmak istedim,işte böyle :)
Sabah islere baslamadan once kilo bildirimi yapayim dedim
Gecen hafta 87.8
Bu hafta 87.6
Fark 0.2
Sanirim gecen hafta cok gittigi icin bu hafta az gitti. Adetimde etkiledimi bilmiyorum. Kacamakta yapmadim. Olsun yinede az olsun bizim olsun
Adette etkilemiş olabilir, bence yine de gayet başarılıSabah islere baslamadan once kilo bildirimi yapayim dedim
Gecen hafta 87.8
Bu hafta 87.6
Fark 0.2
Sanirim gecen hafta cok gittigi icin bu hafta az gitti. Adetimde etkiledimi bilmiyorum. Kacamakta yapmadim. Olsun yinede az olsun bizim olsun
Hadi inşaallah yeniden sıkıntısız geçerUyguladigim sistemde var cnm cok sukur sıkıntısiz gecti
Olabilir aslında vardı zaten programı yüklü telefonumda
Canım hep diyorum ya ben bu ara bu şekilde takımla ilgilenemeyince ister istemez motivasyon düşüyor ama yerime bakacak bir kaptan bulabilsem belki daha iyi olacak diye
Maalesef kimse gönüllü olmuyor bende bu halde olunca inan çok üzülüyorum
Sonuçta İmam osurursa Cemaatte micar demiyorlar boşuna
İnşallah bir an önce iyilesirim de hem Kendime hemde sizler için daha aktif olabilirim
Canım kimsenin gitmesini asla istemem Dediğin gibi motivasyon düşsün de istemem
Yanlış anlama ama eğer istersen sen yap kaptanlığı ♡ o zaman en azından örnek azimli bir kaptan olunca herkes daha motive olur ♡ üstelik daha katı kurallar konsa da herkes uyar Sonuçta ben bu haldeyken kimseye şöyle yapın böyle yapın demeye hakkım yok
Ne dersin ? Hem bende toparlaninca harfiyen olan kurallara uyup şu fazlaliklardan daha çabuk kurtulurum
Çok teşekkür ederim canım hata bende sana daha evvel hatırlatmam gerekirdi ama şükür zamanında paylaşım yaptın ve ceza almadık ♡
Aramıza hoşgeldin canım
Bendeniz Takımın yamuk kaptanı Banu
Bende 39 yaşındayım biri 19 diğeri 9 yaşında iki cadinin Annesiyim
Maalesef bir kaç aydır sağlık sorunlarım var ve takımla eskisi kadar çok ilgilenemiyorum
Geçen kış nasıl becerdiysem Omuzda Kas ve doku yırtılması yaşadım ve o zaman da felaket ağrılarım vardı hatta kortizonlu iğne ile ancak ağrıyı kestiler bir iki ay evvel tekrar ağrılar başlayınca aynı omuzda dedim herhalde geçmedi yada tekrarladı
Geçen hafta MRLARİN çekildi meğer yırtık geçmiş ama bu sefer de omuzda ödem oluşmuş
Felaket ağrı yapıyor oda ve doktor kesinlikle Sol kolunu bir 10 gün kadar hiç kullanmayacaksin dedi ilaçlarımı içiyorum ama eğer gecmezse mecbur kortizonlu iğne yapacağız iki kemik arasına dedi
Geçen sefer hastaneyi ayağa kaldirmistim asla istemem dedim ama bakalım umarım geçer de gerek kalmaz
Telefonla mesaj bile yazmamam lazim ama arada dayanamıyorum
Günaydın Yoldaşlarım
Bu sabah geçen hafta aldığım kiloyuda vererek eksiye geçtim mutluyum
Güncel kilo : 62
Bugünkü menüm...
Kahvalti...
1 parça beyaz peynir
1 büyük domates
1 portakal
Öylen..
1 Tabak ezo gelin Çorbasi
1 mandalin
Akşam..
1 Tabak ezo gelin Çorbasi
Benimkiler çorbayi yemeyince bsna kaldi
Aman Tanrım ne kadar az kalori bu böyle, vücudun bağışıklığı düşebilir, aralara kuruyemiş falan mı koysan acaba perihan? Yada probiyotik yoğurt vs vsBenimde sabah kahvaltim hep ayni..
Ama canim birşey istemiyor ...mecburi olaraktan yiyorum domates peyniride...bana kalsa kahvalti hiç yapmicam..
Ayy inşaallah gelmesi için elimden geleni yapıyorum bakalımGünaydın canım
Tebrikler canim cok güzel eksi görmüşsün ♡ Dahası da gelecek inşallah
Sen bence yerine birini ayarlayıp izne ayrıl Banu, kolundan da sağlığından da hiç bir şey kıymetli değil. Dinlendirmeden geçecek bir şeye benzemiyor
Sen iyileşene kadar istersen ben gönüllü olabilirim, takım üyeleri arkadaşlarımız da yardımcı olurlar bana diye düşünüyorum.Kesinlikle benim yerime biri şart çünkü dediğin gibi benim kendime odaklanmam lazım ki tamamen iyilesebileyim inan öbür türlü aklım burada kalıyor ve kendimi kötü hissediyorum hem faydam yok hemde takımı zora sokuyorum diye
İnan gönüllü olacak birini bulsam çok rahatlayacagim en azından onun stresi üzerimden kalkacak
Sen iyileşene kadar istersen ben gönüllü olabilirim, takım üyeleri arkadaşlarımız da yardımcı olurlar bana diye düşünüyorum.
Hazırlarım sen hiç merak etme 2015 yılında 3.takımda yarışırken akrep kaptanında yardımcılığını yapmıştım az çok kuralları hatırlıyorum. Takıldığım bişey olursa hem sana sorarım hem de diğer takım kaptanlarından yardım isterim.***8. Takım 647.Etap***
Usagisan ( 78 / / / % )
DilaBG( 62.7 / 62 / 0.7 / 0.56 %) Kilo bildiriminde bulunmadı için yüzdesi 2'ye bölündü
ABE3( 70 / / / %)
perihan00( 65.1 / / / %)
HasibeG ( 87.8 / 87.6 / 0.2 / 0.23 % )
8. Takım Ortalaması; %
Valla süper olur canım ama listeyi de hazirlayabilirsin dimi olmadı sana özelden linkleri atarım hani son listemizi kolayca nerden bulabilirsin işte cuma günleri nereye paylaşımı paylasacaksin diye
Ben iyi oldugumda zaten yardimci olmaya çalışırım ama paylaşım alanındaki diğer kaptanlar da sağ olsun her zaman destek olabilirler ♡
Spor yapamıyorum ama yeni eliptik bisiklet alıcam ve evde yapıcam.2 gündür Leslie ye başladım yine.kaslar sahibim varmış dedi.kimler spor yapıyor bakalım.
Hazırlarım sen hiç merak etme 2015 yılında 3.takımda yarışırken akrep kaptanında yardımcılığını yapmıştım az çok kuralları hatırlıyorum. Takıldığım bişey olursa hem sana sorarım hem de diğer takım kaptanlarından yardım isterim.
Sen sağlığına odaklan iyileşince yeniden devir teslim yaparız
Linkleri de atarsan iyi olur tabi
Dinlen sen dinlen hallederiz bi şekildeHay Allah razı olsun canım inan rahatladim o zaman bugün listeyi halledip Bahara iletiyorum kaptan değişikliğini
Linkleri de sana atarım birazdan elinin altında bulunsun ♡♡
Ama şimdi biraz dinleneyim valla yine başladı zonklamaya alt tarafı parmak oynuyor
Aynen canim her gram bizim için çok deyerliSabah islere baslamadan once kilo bildirimi yapayim dedim
Gecen hafta 87.8
Bu hafta 87.6
Fark 0.2