• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin kizlar
Size bugun mu supriz yapayim yarin mi :KK48:

oynakbasi34 oynakbasi34 dahada iyi ol cnm insallah

Yarın yap yarın :D kızlar da o bahaneyle son gün de olsa daha sıkı tutarlar bizde 200 gram da olsa eksi çıkalım diye ;)
Sanırım benim aklıma gelen şey oldu ♡♡♡♡♡ İnşallah öyledir ve Dahası da gelir ;)

Yarın yap yarın :KK70: kızlar da o bahaneyle son gün de olsa daha sıkı tutarlar bizde 200 gram da olsa eksi çıkalım diye :KK66:
Sanırım benim aklıma gelen şey oldu ♡♡♡♡♡ İnşallah öyledir ve Dahası da gelir :KK66:
Evet cnm aklina gelen sey artik yarin bakariz 😉
Günaydın arkadaşlar.
Aleykümselam Banu.insallah basit bir şey çıkar sonucunda.kolayca tedavi olursun.
Hasibe merak ettim şimdi.haydiii sõyyyllleee.🙃😁
Neyse yarin soyleyeyim.
Bugun 3 saatlik oruca niyetlendim. Persembeye denk gelmesi guzel oldu yarin tartiya guzel yansir insallah 😊

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün sayfaya bir türlü giriş yapamadım öğleden sonra :KK43: sonra bir baktım bakım. Çalışması var :KK66:
Dün sabah EEG çekimi yapıldı :KK66: Doktor MR sonuçlarına birlikte bakarız demiş Asistanina :KK66: Hazır hastanedeyken Ortopedi Doktoruna da goruneyim dedim ( Nöroloji Doktoru omuz için ona yonlendirmisti ) sağ olsun oda Omuz MR'ı istedi onuda hemen dün gece cektirdim :KK66:
Ağrılarım için bir ilaç ve iğne yazdı :KK66: birde ağrı kesici krem :KK66:
MR'larin CDlerini de hemen aldım hatta birazdan arayıp soracağım CDlerle geleyim mi yoksa 1 hafta sonra raporlarını mi bekleyeyim diye :KK66:

Gece zaten baygın düşmüşüm 2 gün uykusuz kalınca :KK66:

Yine kol askısı kullanmam gerekiyormuş şimdilik :KK43: Allah biliyor ya onuda hiç sevmiyorum ama ağrı artmasin diye mecbur razı geldim :KK66: Tabi bazen mezun araba kullanmam gerekirse çıkarmak zorundayım ama Sol kol olduğu için fazla sıkıntı olmaz :KK66:
Kaptanim daha iyi olun, insallah sonuclarinizda guzel cikar, ilac ve ignelerle gecer gider insallah bu hastalik..
Yarin iyi hissetmezseniz listenizi ben duzenleyebilirim aksam 18.00den sonra.
Saat farkindan oturu o saatte gelebiliyorum siteye ,haber vermeniz yeter. :KK200:

Önceden 5 te 5 yaptiğimda en az 2 kilo gidiyordu 5 gün sonra..busefer takildim kaldim..neyse menümü bildireyim..

Kahvalti..🍀
1 muz
1 peynirli omlet

Öylen.🍀
2 biber soslu bonfile
2 kaşik bulgur pilav
1 muz
Bikaç çatal salata
3 tane badem ezmesi ..minik patates şeklinde

Akşam 🍀
1 soslu bonfile
1 elma
1 dilim armut

Bugün et günümdü ama pek uyamadim..sabah tartidaki sonucuda görünce motivasyonum düştü...
Kaçamak olarak badem ezmesi yedim (marzipankartoffeln) 3 tane .

Herkese hayırlı geceler ;)

Dün akşam buraya bir bakayım dedim maalesef bakıma deng geldim ;)
Sabah da uyandığımda Sol kol tamamen iptaldi :( felaket bir ağrı ile uyandım :(
Kızı zor okula gönderdim sonra da kendimi zor da olsa iğne yaptırmak için Sağlık ocağına attım ;)
Öğlen dönüşü Anneme geçtim direk eve in çık takatim kalmayacak diye ;)
Kolumu az da olsa oynatmaya basladım iğnenin de etkisiyle ;)
Şu anda daha iyi ama benim kafa bir milyon :(

Eşimin Çocukluk arkadaşının oğlu dün intihar etmiş :KK61:
Duyunca resmen beynimden vurulmuşa döndüm :( Kizimdan 3 yaş büyük ve daha 3 ay evet askerden dönmüş :(
Küçükken kızımla bir kaç kere oynamıştı hatta Anne Baba ayrı olduğu için hep bir buruktu bize geldiğinde :( Bir keresinde keşke benim Annem de Babamla bir arada olsaydı demişti de ben o günün akşamı ağlamaktan maf olmuştum :( Baristirmayi da denedik ama her ikisi de aslında kendilerini haklı gördükleri için olmadı :(

Senelerdir gorusmuyorduk her iki tarafla da ama bugün duyunca iyice dagildim :(
Rabbim kimseyi evlatla sinamasin. ....Aminnnn

Kaptanim daha iyi olun, insallah sonuclarinizda guzel cikar, ilac ve ignelerle gecer gider insallah bu hastalik..
Yarin iyi hissetmezseniz listenizi ben duzenleyebilirim aksam 18.00den sonra.
Saat farkindan oturu o saatte gelebiliyorum siteye ,haber vermeniz yeter. :KK200:

Allah razı olsun canım ;) haberleşiriz inşallah iyi olurum da yaparım ♡

Iyi akşamlar kizlar..bu sabah bi tartilayim dedim çok moralim bozuldu...sanki bünyem direniyor 65 kiloda kalmaya..takildim kaldim bu kiloda...okadar emek vermeme rağmen..:mad:

Pes etmek yok canım kesinlikle o direnç kırılacak ;)

Banucum Allah sabir versin ve çabuk toparlanmanda yardimci olsun rabbim..

Son zamanlarda ne yazikki intihar vakalari artti....2 ay öncede eşimin 33 yaşindaki kuzeni intihar etti..eşim apar topar türkiyeye gitti cenazeye yetişmek için..2 küçük çocuk babasiz kaldi çok iyi bir insandi eşimin en çok sevip saydiği kuzeniydi..

Son düzenleme:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller ;)

Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn

Çok şükür bugün biraz daha az agriyla uyandım ;) Umarım ağrılarım artmaz da rahat bir gün geciririm ♡

Tartı hepinizin yüzüne gülsün ;)

Banucum Allah sabir versin ve çabuk toparlanmanda yardimci olsun rabbim..

Son zamanlarda ne yazikki intihar vakalari artti....2 ay öncede eşimin 33 yaşindaki kuzeni intihar etti..eşim apar topar türkiyeye gitti cenazeye yetişmek için..2 küçük çocuk babasiz kaldi çok iyi bir insandi eşimin en çok sevip saydiği kuzeniydi..

Sizinde başınız sağolsun canım ;)
Her anlamda hep derim Rabbim sasirtmasin. ...Aminnn
Maalesef bazen insanlar yakinlarindakinin durumunu fark edemiyorlar :( Bizim Delikanlı çok zor bir çocukluk geçirdi :( Anne ve Babasının resmen savaşı arasında ezildi ( hatunun Annesi yuvalarını yıkmak kalmadı çocuğu da alet etmeleri konusunda hep kızını yönlendirdi :( hatta eşim duyduğunda resmen çocuğun başını yediler dedi )
Bir ara 16 - 17 yaşındayken uyuşturucu kullandığını duyduk :( Amatem de tedavi görüp kurtuldu hatta askere de gitti en son ;) ama psikoloji artık nasıl bozulduysa döndükten 3 ay sonra olan oldu :( :( :(

Eşim hastaneye arkadaşına ugradiğinda doğal olarak cok kötü olduğunu söyledi ama açıkçası ben onada çok kızdım çünkü olması gerektiği gibi mücadele etmedi aksine gitti ikinci evliliğini yaptı ve o hanimindan olan ikinci çocuğunun boy boy resimlerini facede paylaştığını gördüğümde ben direk dedim yazık büyük olan görüyorsa nasıl uzuluyordur benle ilgilenmedi ama kardeşimle olan resimleri var diye :(
Yüreğine ateş düştü tabi ama keskeler için çok geç :(
Dünden beri hep dua ediyorum Rabbim af etsin diye ;)

Slm kizlar
Kandiliniz mubarek olsun

İş yogunlugu başlamadan bildirim yapip gideyim
Gecen hafta 90.9
Bugun 87.8
Fark 3.1

Helal kız sana ♡♡♡♡♡ Maşallah müthiş bir fark ;) ben 8leri ucundan gördün diye düşündüm ama sen harikalar yaratmışsin ♡♡♡♡♡ Gercekten süper bir sonuç ;) Bireysellerde birinci belli ikinci kim diyorsun resmen :D

Helal kız sana ♡♡♡♡♡ Maşallah müthiş bir fark :KK66: ben 8leri ucundan gördün diye düşündüm ama sen harikalar yaratmışsin ♡♡♡♡♡ Gercekten süper bir sonuç :KK66: Bireysellerde birinci belli ikinci kim diyorsun resmen :KK70:
Yok yaa yuzdeye vurunca belki benden yuksek olanlar olur ben yinede heveslenmeyeyim 😉

Back