• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kilo vermenin en güzel anlarindan biri de bol gelen giysileri yenileriyle değiştirmek.biraz alışveriş yaptım.triko elbiseler aldım cizmeyle giymek için.
Büyük kızım 55 kilo.onun dolabından da giyinebiliyorum artık.kiyafetler iki katına çıktı.😋😋
Mezuniyetin hayirli olsun cnm
Kac kilodan düşmüştün

En onemli soru
Motivasyonunu nasil yuksek tuttun 😅😅😅

Mezuniyetin hayirli olsun cnm
Kac kilodan düşmüştün

En onemli soru
Motivasyonunu nasil yuksek tuttun 😅😅😅
Teşekkürler.🌹🌹
63.1 ile başladım.tabii ki takım arkadaşlarım ve Banu sayesinde.bu ara sessiz takımımız ama iyi destek olduk birbirimize.inanin tartıda eksi gördükçe kıyafetler bollastikca motive oluyor insan.17 senedir görmediğim kilolardi bunlar.cok şükür.darisi isteyen herkese olsun inşallah.

Ne yaptın spor Hasibe.
Menü süper.cok ta güzel kilolar veriyorsun maşallah.80 lere az kaldı.
Cevrendekiler ne diyor peki.nasil yorumlar alıyorsun.
Herkes zayifladigimin farkinda. Formalarini daralt diyorlar ama bol olmasi hosuma gidiyor motivasyonum artiyor diyorum. Cuma aksami komsularla oturmaya gittik uzun zamandir biraraya gelmemistik fark ettiler hosuma gitti.

Spor salonunda ilk haftamdi. Kosu bandi eliptik kondisyon bisikleti ip atlama vr krek cekme yapiyorum. Bu hafta bana ozel program belirlicekler bakalim ne gosterecekler.

Iyi geceler kizlar
Bugun annemi izmire gonderdim cok sukur sagsaglim vardi.
Gun icerisinde sirasiyla cay filtre kahve sade soda ictim
18.00 mercimek corbasi(uzun zamandir corba icmiyordum degisik oldu) bulgurlu ispanak kirmizi biber yogurtlamasi brokoli salatasi
Cay
Sade soda

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

İki gundur yine yamulmustum şükür bugün daha iyiyim ;)
Cumartesi Sol kolum öyle böyle agrimadi :( pazar üzerine birde mide bulantısı eklendi paso yattım :(
Cuma hafif belli etmişti kendini ama doktor çok yoğun olunca mecbur çarşambaya kaldı ( büyük kızım o gün okula gitmiyor ille birlikte gideriz dedi ;) Cadı hatta diyor doktora söyleyeyim de iki kolunu birden alciya alsınlar ancak o zaman kimildamadan otururum sen diye :D :D :D )

Sabah da elli kere tembihledi hiç bir şey yapmadan oturuyorsun bak bozusuruz gelince diye :D
Hani derler ya kız olsun çamurdan olsun diye :D hakikaten öyle ♡♡♡♡ kuzum kahvaltı tabagimi bile hazırlayıp okula gitmiş domates salatalik bile dograyarak kolumu yormayayim diye ;) bir insan salatalik soyunma ağrı yaşar mi :( maalesef ki Yaşıyorum

Iyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli banucum diyetin iyi gidiyor anladığım kadarıyla kac kilo oldun cano - kac diyorsun banada motive olur belki

Bu hafta maalesef giden olmadı ama sanırım bir iki güne regl olacağım için ;) yoksa inan dün gece mide gurultusu ile yatağa girdim :D
Birde tabi bol su icmem lazım ;)

Kilo vermenin en güzel anlarindan biri de bol gelen giysileri yenileriyle değiştirmek.biraz alışveriş yaptım.triko elbiseler aldım cizmeyle giymek için.
Büyük kızım 55 kilo.onun dolabından da giyinebiliyorum artık.kiyafetler iki katına çıktı.😋😋
Mezun olmana cok sevindim ..tebrikler arkadaşim...🤗

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

İki gundur yine yamulmustum şükür bugün daha iyiyim :KK66:
Cumartesi Sol kolum öyle böyle agrimadi :KK43: pazar üzerine birde mide bulantısı eklendi paso yattım :KK43:
Cuma hafif belli etmişti kendini ama doktor çok yoğun olunca mecbur çarşambaya kaldı ( büyük kızım o gün okula gitmiyor ille birlikte gideriz dedi :KK66: Cadı hatta diyor doktora söyleyeyim de iki kolunu birden alciya alsınlar ancak o zaman kimildamadan otururum sen diye :KK70: :KK70: :KK70: )

Sabah da elli kere tembihledi hiç bir şey yapmadan oturuyorsun bak bozusuruz gelince diye :KK70:
Hani derler ya kız olsun çamurdan olsun diye :KK70: hakikaten öyle ♡♡♡♡ kuzum kahvaltı tabagimi bile hazırlayıp okula gitmiş domates salatalik bile dograyarak kolumu yormayayim diye :KK66: bir insan salatalik soyunma ağrı yaşar mi :KK43: maalesef ki Yaşıyorum

Bu hafta maalesef giden olmadı ama sanırım bir iki güne regl olacağım için :KK66: yoksa inan dün gece mide gurultusu ile yatağa girdim :KK70:
Birde tabi bol su icmem lazım :KK66:
Sanada cok gecmiş olsun banucum..inşallah çabuk toparlanirsin

Slm kizlar

Cumartesi Sol kolum öyle böyle agrimadi :KK43: pazar üzerine birde mide bulantısı eklendi paso yattım :KK43:
Cuma hafif belli etmişti kendini ama doktor çok yoğun olunca mecbur çarşambaya kaldı ( büyük kızım o gün okula gitmiyor ille birlikte gideriz dedi :KK66: Cadı hatta diyor doktora söyleyeyim de iki kolunu birden alciya alsınlar ancak o zaman kimildamadan otururum sen diye :KK70: :KK70: :KK70: )

Sabah da elli kere tembihledi hiç bir şey yapmadan oturuyorsun bak bozusuruz gelince diye :KK70:
Hani derler ya kız olsun çamurdan olsun diye :KK70: hakikaten öyle ♡♡♡♡ kuzum kahvaltı tabagimi bile hazırlayıp okula gitmiş domates salatalik bile dograyarak kolumu yormayayim diye :KK66: bir insan salatalik soyunma ağrı yaşar mi :KK43: maalesef ki Yaşıyorum

Bu hafta maalesef giden olmadı ama sanırım bir iki güne regl olacağım için :KK66: yoksa inan dün gece mide gurultusu ile yatağa girdim :KK70:
Gecmis olsun cnm tekrar tez zamanda toparlan insallah. Seni aramizda gormek istiyoruz yoksa takimin motivasyonu olmuyor Allah sana sifa versin, seninle beraber de bize motivasyon versin AMİN 😊

Kızlar bakın burda ne var ♡♡♡♡♡
Colombre Colombre canım hayırlı uğurlu olsun ♡ Rabbim bir daha artı yüzü gostermesin....Aminnnn

@Colombre hayirli olsun cnm. Insallah biz de o gunleri goruruz :KK9:

Herkese hayırlı geceler ;)

Öğleden sonra büyük kızın ısrarı üzerine Doktora gittim sonunda ;) iyiki de gitmişim ;)
Zaten aynı Nöroloji Doktoruna ailecek senelerdir gidiyoruz ( ilk büyük kızımın Migreni sayesinde tanıştık kendisiyle ve esim beyin felci gecirdiginde de hep o bizimle ilgilendi ;) en son benim boyun fıtığında da bende dahil oldum kadroya :D )

Kadincagiz beni görünce zaten direk " Sana ne oldu hiç iyi görmedim seni dedi !"
Uzun uzun konuştuk ve hiç eksiksiz yasadiğim sıkıntıları bayginliklarim da dahil anlattık ( sağ olsun büyük kızım resmen beni en ince ayrıntısına kadar ispiyonladi :D )

Bakmayın şimdi gülüyorum ama orda çok sinirlerim boşaldı :(
Hatta resmen ağlamaya başladım orda özellikle bu benim onemsemedigim bayginliklarin tehlikeli olduğunu duyunca :( boynumuzda kalbe giden bir damar varmis ve bende öksürüğün yarattığı basınç yüzünden saniselik de olsa kalp durmasına sebep oluyormuş :( sen bayilmiyorum diyorsun ama o an elin ayağın bosalmasinin sebebi de o an kalbinin bir anlık durması yüzünden dedi :(

Allah esirgesin ama kalp krizine bile sebep olabilir ihmalin dedi :(

Bu gece komple MR 'a gireceğim ( özellikle beyine bakmak istiyorum dedi ;) he boyun fıtığı da tetikleyebilir ama emin olmak istiyorum dedi ;) )
Salı gecesi de 3den sonra uyumamam gerekiyor ki çarşamba sabah EEG cekilecekmis ;)
Boyundan da doppler çekildi bugün onda da sanırım pek bir sey yok anladığım kadarıyla ;)

Artık sonuçları alınca tekrar doktorumla görüşeceğim ;) Ne olur bana dua edin de önemli bir şey çıkmasın
Ben doktorun yanında sinirlerim bosalip alayına ufak kuzum da ağlamaya başladı :( Hatta kendi kendime keşke kızları odaya sokmasaydim dedim ama o an sadece fıtık der diye düşündüm ;)

Stresde etkileyebilir bak bundan sonra hiç bir şeyi kafana takma dedi Doktor ama gelde sen takılma olanlara dedim hatta baya bir dertlestik resmen ve hatun da hak verdi bana özellikle geçmişte kendi ailemle yasadiklarimin beni hala psikolojik de olsa etkilediğini fark edince ;)

Anam sizinde başınızı sisirdim hakkınızı helal edin ♡♡♡♡

Bakalım ne çıkacak sonuçlar ;) Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah ♡ Aminnnnn

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Öğleden sonra büyük kızın ısrarı üzerine Doktora gittim sonunda :KK66: iyiki de gitmişim :KK66:
Zaten aynı Nöroloji Doktoruna ailecek senelerdir gidiyoruz ( ilk büyük kızımın Migreni sayesinde tanıştık kendisiyle ve esim beyin felci gecirdiginde de hep o bizimle ilgilendi :KK66: en son benim boyun fıtığında da bende dahil oldum kadroya :KK70: )

Kadincagiz beni görünce zaten direk " Sana ne oldu hiç iyi görmedim seni dedi !"
Uzun uzun konuştuk ve hiç eksiksiz yasadiğim sıkıntıları bayginliklarim da dahil anlattık ( sağ olsun büyük kızım resmen beni en ince ayrıntısına kadar ispiyonladi :KK70: )

Bakmayın şimdi gülüyorum ama orda çok sinirlerim boşaldı :KK43:
Hatta resmen ağlamaya başladım orda özellikle bu benim onemsemedigim bayginliklarin tehlikeli olduğunu duyunca :KK43: boynumuzda kalbe giden bir damar varmis ve bende öksürüğün yarattığı basınç yüzünden saniselik de olsa kalp durmasına sebep oluyormuş :KK43: sen bayilmiyorum diyorsun ama o an elin ayağın bosalmasinin sebebi de o an kalbinin bir anlık durması yüzünden dedi :KK43:

Allah esirgesin ama kalp krizine bile sebep olabilir ihmalin dedi :KK43:

Bu gece komple MR 'a gireceğim ( özellikle beyine bakmak istiyorum dedi :KK66: he boyun fıtığı da tetikleyebilir ama emin olmak istiyorum dedi :KK66: )
Salı gecesi de 3den sonra uyumamam gerekiyor ki çarşamba sabah EEG cekilecekmis :KK66:
Boyundan da doppler çekildi bugün onda da sanırım pek bir sey yok anladığım kadarıyla :KK66:

Artık sonuçları alınca tekrar doktorumla görüşeceğim :KK66: Ne olur bana dua edin de önemli bir şey çıkmasın
Ben doktorun yanında sinirlerim bosalip alayına ufak kuzum da ağlamaya başladı :KK43: Hatta kendi kendime keşke kızları odaya sokmasaydim dedim ama o an sadece fıtık der diye düşündüm :KK66:

Stresde etkileyebilir bak bundan sonra hiç bir şeyi kafana takma dedi Doktor ama gelde sen takılma olanlara dedim hatta baya bir dertlestik resmen ve hatun da hak verdi bana özellikle geçmişte kendi ailemle yasadiklarimin beni hala psikolojik de olsa etkilediğini fark edince :KK66:

Bakalım ne çıkacak sonuçlar :KK66: Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah ♡ Aminnnnn
Hayirli iyi haberlerle gel insallah cnm

Iyi geceler 8. takim ailesi, oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanimiz rahatsiz oldugundan aklim onda ve takiminizda kaldi.Dualarim kendisiyle , bende 4. takimin kaptaniyim.Eger kaptanim izin verirse ,sizlerde kabul ederseniz arada halinizi hatrinizi sormaya gelmek isterim. :KK200:
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler..

Canim ya cok gecmis olsun pamuk kalpli banucum 4.yila girdim bende bu topikte, bircok anini paylaştın bizlerle neler neler yaşadın bitsin artık bu hastalık uzun zamandır çekiyorsun, çok yıprattı seni tez zamanda şifa bulmamı dilerim , Allah hayra çıkarsın tahlil sonuçlarını inşallah

Iyi geceler 8. takim ailesi, oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanimiz rahatsiz oldugundan aklim onda ve takiminizda kaldi.Dualarim kendisiyle , bende 4. takimin kaptaniyim.Eger kaptanim izin verirse ,sizlerde kabul ederseniz arada halinizi hatrinizi sormaya gelmek isterim. :KK200:
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler..

İzin vermek ne demek ♡ Allah razı olsun cidden çoğu zaman kendi ailem gibi oldunuz ♡♡♡♡♡
Umarım çabucak toparlanirim da sohbete bir araya geliriz buralarda ;)

Canim ya cok gecmis olsun pamuk kalpli banucum 4.yila girdim bende bu topikte, bircok anini paylaştın bizlerle neler neler yaşadın bitsin artık bu hastalık uzun zamandır çekiyorsun, çok yıprattı seni tez zamanda şifa bulmamı dilerim , Allah hayra çıkarsın tahlil sonuçlarını inşallah

Senden de Allah razı olsun canım ♡ Dediğin gibi çok uzun zamandır çoğumuz tanisiyoruz ve beraber çok şey yaşadık ;)
Dediğin gibi çok yiprandim ama hastalıktan çok insanların umursamaz tavrı beni maf etti :(
İnanmayacaksiniz belki ama dün ben okadar kotuyken Anneme telefonda durumu izah edecekken hatunun hmmm neyse benim tavanın altı açık yanmasın doye acele bir şekilde telefonu kapatması beni resmen yıktı :KK61::KK61::KK61:
Baştan şok oldum ama Anne nede olsa işi bitince beni arar yüreğini çürütme dedim kendi kendime ama yok o saatten sonra bir kere bile arayıp ya kızım nedir o an tam anlamadım bile demedi :(

Hastalıktan öte hatun psikolojimi öyle böyle bozmadi :( tamam yapı belkide ama ben endimi umursamasam dahi evladım söz konusu olursa asla umursamamazlik yapamam o yüzden de daha fazla etkilendim belkide :(

Neyse buda benim sınavım diyip iyileşmeye bakacağım ;) Eşim ve evlatlarim için ♡♡♡ gerisi şu saatten sonra benim için önemli olmayacak ;)

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Öğleden sonra büyük kızın ısrarı üzerine Doktora gittim sonunda :KK66: iyiki de gitmişim :KK66:
Zaten aynı Nöroloji Doktoruna ailecek senelerdir gidiyoruz ( ilk büyük kızımın Migreni sayesinde tanıştık kendisiyle ve esim beyin felci gecirdiginde de hep o bizimle ilgilendi :KK66: en son benim boyun fıtığında da bende dahil oldum kadroya :KK70: )

Uzun uzun konuştuk ve hiç eksiksiz yasadiğim sıkıntıları bayginliklarim da dahil anlattık ( sağ olsun büyük kızım resmen beni en ince ayrıntısına kadar ispiyonladi :KK70: )

Bakmayın şimdi gülüyorum ama orda çok sinirlerim boşaldı :KK43:
Hatta resmen ağlamaya başladım orda özellikle bu benim onemsemedigim bayginliklarin tehlikeli olduğunu duyunca :KK43: boynumuzda kalbe giden bir damar varmis ve bende öksürüğün yarattığı basınç yüzünden saniselik de olsa kalp durmasına sebep oluyormuş :KK43: sen bayilmiyorum diyorsun ama o an elin ayağın bosalmasinin sebebi de o an kalbinin bir anlık durması yüzünden dedi :KK43:

Allah esirgesin ama kalp krizine bile sebep olabilir ihmalin dedi :KK43:

Bu gece komple MR 'a gireceğim ( özellikle beyine bakmak istiyorum dedi :KK66: he boyun fıtığı da tetikleyebilir ama emin olmak istiyorum dedi :KK66: )
Salı gecesi de 3den sonra uyumamam gerekiyor ki çarşamba sabah EEG cekilecekmis :KK66:
Boyundan da doppler çekildi bugün onda da sanırım pek bir sey yok anladığım kadarıyla :KK66:

Artık sonuçları alınca tekrar doktorumla görüşeceğim :KK66: Ne olur bana dua edin de önemli bir şey çıkmasın
Ben doktorun yanında sinirlerim bosalip alayına ufak kuzum da ağlamaya başladı :KK43: Hatta kendi kendime keşke kızları odaya sokmasaydim dedim ama o an sadece fıtık der diye düşündüm :KK66:

Stresde etkileyebilir bak bundan sonra hiç bir şeyi kafana takma dedi Doktor ama gelde sen takılma olanlara dedim hatta baya bir dertlestik resmen ve hatun da hak verdi bana özellikle geçmişte kendi ailemle yasadiklarimin beni hala psikolojik de olsa etkilediğini fark edince :KK66:

Bakalım ne çıkacak sonuçlar :KK66: Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah ♡ Aminnnnn
Canim üzüldüm durumuna...Allah yardimcin olsun..Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin kendisinden başka..😐

Back