- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Mune hanim mesaj atti kizlar yoneticiler ile gorusmus ana kalici renk okmuyomus malesef kendimiz her defasinda yapmaliymisiz
Kizlar ya evi temizleyecegim ama yuzey temizleyici bitmis baska ne ile temiz ferah yapabilirim bi fikri olan varmi
Tüh yaa ne güzel heveslenmiştik ama oluru olsaydı zaten yaparlardıne yapalım artık her defasında kendimiz yaparız
Canım evde kokulu ( limon elma ) bulaşık deterjanın varsa çok az ondan dökebilirsin suyaeve en azından az limon yada elma kokusu yayarsın birde biraz sirkede dök hem mikropları kırar hemde arada evi sirkeyle silmek iyidir derler
Tabi fazlada dökme valla köpürtürsün etrafı :)
Kaptanim aslinda terjan kaymaya neden olur mazallah duseriz falan koku icin aklinizda bulunsun yapan varmi aranizda bilmiyom ama ben yuzey temizleyici doktukten sonra camasir yumuşatıcı döküyom guzel koksun die cok hos kokuyo ben neyse sirke ve yumusatici koyup yapayim şimdilik
Kiz baska rakibemmi var sana demistimSen neler yaptın bugün rakibem
Bebek bebek seviyor ya bitiyorum o hallerine hakli tabi annesi ne zorluklarla getiriyoruz dunyayaArkadaşıma gittim kizlarimla onun bebisini sevdik 5 aylık oglusu var kızlar kucağa almak için yarıştı annesininde aklı çıktı :)) neyse kurtardık kuzuyu kızlardan maşallah hiç sesi çıkmayan sürekli yatan gülen bir bebek sevdik geldik
Bebek bebek seviyor ya bitiyorum o hallerine hakli tabi annesi ne zorluklarla getiriyoruz dunyayaArkadaşıma gittim kizlarimla onun bebisini sevdik 5 aylık oglusu var kızlar kucağa almak için yarıştı annesininde aklı çıktı :)) neyse kurtardık kuzuyu kızlardan maşallah hiç sesi çıkmayan sürekli yatan gülen bir bebek sevdik geldik
Ben geldim ama yoldayizkv den eve geciyoz 1bucuk saat suruyo yol kizlaaaarKizlarrrr nerdesiniz hani toplaniyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?