- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Aslında icten gelen bisey banu abla mesela ben babamin zoruyla kapandim hic tesetturlu bir bayan olamadim basim kapali ama diz alti etekler giymeler kollarim yarıya kadar acik gezmeler falan yapiyorum bilmiyorum belki kendi istegimle kapanmış olsaydim tam tesettur olurdum ama sizin adiniza sevindim inşallah dogru zamanda anali kizli kapsnmak nasip oluroynakbasi34
Banucum ben yarin yaparim yorumumu opuyorum iyi geceler kizlar
Kizlar bu renk işini mune hanimla konustum kalici olmuyo ama bi yoneticilerle konusiyim bi yol bulabilirlermi bakalim dedi umarim yapılır
Kiloları birbirine yakın olan arkadaşlarımızı eşleştiriyorumBundan sonra herkes kendi grubundaki arkadaşlarını her fırsatta yanlış bir durum varsa uyarıyor ve her fırsatta motive etmek için elinden geleni yapıyor
Kırmızı Grup ; @Diademe @elifdnzzz @Alya39
Sarı Grup ;IrResistibLe_ Su perisi86 LargeGemini
Mavi Grup ; @ISILDURUHuzurvemavi @Urmiaa3
Yeşil Grup ; @Esrasi X xyz_s @musmutlu8787
Mor Grup ;oynakbasi34 @deniz_74 @zambak86
Kızlar kim hangi renkteki gruptaysa bundan sonra yapabilirse o renkte yazsın diye düşünüyorumHem takım her anlamda renglenmiş olur hemde Grup arkadaşımızın yazısını kaçırmamış oluruz
Herkesi kilosuna göre eşleştirmeye çalıştım ama benim sıkletimde kimse yok diye morardığım için morlara sığındım
Umarım herkes memnun olur ama isterseniz aranızdada değiştirebilirsiniz
Ben bu şekilde kayıt ediyorum değişiklik olursa bana da söylerseniz değişikliği kayıt ederim
Maşallah inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım aenin adına gerçekten çok sevindimEvet canım diyetisyene gittim hatta 53 é düştüm ama camış gibi yiyip yine 57 oldum kısmet doğumdan sonraya bebiş kız gülşen teyzesi♡
Maşallah inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım aenin adına gerçekten çok sevindim
57 kilo bence 18 haftalık biri için gayet güzel dikkat edersin fazla almazsın sende o enerji var zaten
İnşallah bende 55 lere düşerim yaz gelmeden kız dua et bana hamişlerin duası kabul olur
Gunaydinlarrr hayirli guzel bir pazar gunu olsunBu arada günaydınlarr.. Mutlu pazarlarrrr...
Gunaydin kizlar mutu pazarlar
Banu abla benim babamin adı da hasan rabbim onada hacı olmayi kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin insallah cok istiyorim
Siz yenimisinz yoksa isim degisikligimi acaba var taniyamadim kusura bakmayin
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
Gece yatmak bilmeyince sabahta kalkmak bilemedim
Geçen senee başka yere taşınan eski karşı komşum 11e geliyordu beni uyandırdıBiraz oturup hoş sohbet ettik sağ olsun her gelişi bana enerji veren yüreği çok güzel bir ablam ( hatta Annem bile diyebilirim Senelerce benim toparlanmam için içimdeki sıkıntılı dönemimde hızır gibi yetişen bu dünyada sayılı insanlardan biri diyebileceğim biri hatta küçük kuzuma hamileyken 9 ay her Allahın günü bana yemek yapabildiğim halde bebişin bunada ihtiyacı var diyip devamlı sağlıklı yemekler uzatmıştı, doğduktan sonrada her gün 5.5 sene boyunca kuzumla ilgili herşeye koşturdu )
Daha bir gece öncede aklımdan geçmişti bayadır görmedim keşke gelsede görüşseydik diyeRAbbim gönlüme göre verdi Çok iyi geldi doğrusu
Rabbim inşallah Babacığına da en kısa zamanda nasip ederde oda kutsal topraklara gider.....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim bizlerede inşallah nasip eder .....Aminnnnnn
Yok canım H Herseyguzelolacak38 çok eski üyelerden ( benim kadar eski olmasada)
En son izne bir ayrıldı pir ayrıldıama onuda her fırsatta hadi kkya gel diye dürtüp duruyorum
O maşallah güzel kilo verdi de bir kaç kiloda takıldı onlarıda yaza kadar vericek nasılsa
Gerçi hep diyorum fıstık gibi hatunsun diye ama ille bir iki kilo daha gitsin diyor
Aleykum selam kaptancim hos geldinSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı Pazarlar
Gece yatmak bilmeyince sabahta kalkmak bilemedim
Geçen senee başka yere taşınan eski karşı komşum 11e geliyordu beni uyandırdıBiraz oturup hoş sohbet ettik sağ olsun her gelişi bana enerji veren yüreği çok güzel bir ablam ( hatta Annem bile diyebilirim Senelerce benim toparlanmam için içimdeki sıkıntılı dönemimde hızır gibi yetişen bu dünyada sayılı insanlardan biri diyebileceğim biri hatta küçük kuzuma hamileyken 9 ay her Allahın günü bana yemek yapabildiğim halde bebişin bunada ihtiyacı var diyip devamlı sağlıklı yemekler uzatmıştı, doğduktan sonrada her gün 5.5 sene boyunca kuzumla ilgili herşeye koşturdu )
Daha bir gece öncede aklımdan geçmişti bayadır görmedim keşke gelsede görüşseydik diyeRAbbim gönlüme göre verdi Çok iyi geldi doğrusu
Rabbim inşallah Babacığına da en kısa zamanda nasip ederde oda kutsal topraklara gider.....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim bizlerede inşallah nasip eder .....Aminnnnnn
Yok canım H Herseyguzelolacak38 çok eski üyelerden ( benim kadar eski olmasada)
En son izne bir ayrıldı pir ayrıldıama onuda her fırsatta hadi kkya gel diye dürtüp duruyorum
O maşallah güzel kilo verdi de bir kaç kiloda takıldı onlarıda yaza kadar vericek nasılsa
Gerçi hep diyorum fıstık gibi hatunsun diye ama ille bir iki kilo daha gitsin diyor
Amin inşallah isteyen tum müslüman kardeslerime nasip olur
Yani artik bizim grupta degilmi ona gore pas geçmeyelim onuda
IrResistibLe_ hoşgeldin rakibemiz
Aleykum selam kaptancim hos geldin
Eski komsun enerji vermis ne guzel ozellikle deger verip sevdigin insani gorunce huzur dolup mutlu oluyor insan
hoşbuldum :)Amin inşallah isteyen tum müslüman kardeslerime nasip olur
Yani artik bizim grupta degilmi ona gore pas geçmeyelim onuda
IrResistibLe_ hoşgeldin rakibemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?