Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bazen nette geziniyorum okadar güzel şeyler var ki tesettürlüler için ama maşallah baya pahalı bazı yerlerde
Benim Annem Babamda biz 12 - 13 yaşlarındayken hacca gittiler hatta döndüğünde babam ilk düğün davetiyesi geldiğinde bize dönüp gülerek bana bakın mini giymeyin Hacı Hasanın kızlarına bak demesinler dedi Annem hemen senin Hacılığın kendine onlar neyi nerede giyeceklerini bilir demişti Aslında babam pamuk gibidir asla zorlayacak biri değil ama yinede Annem hemen önüne geçti aklından bile geçirme diye
Ben evleneceğim zaman kapanacağımı duyurunca ( ki gelinliğim bile tesettürdü gerçi onuda beğenmemiştim KV seçmişti ) Anneme inşallah yapabilir demiş Babam çünkü içten değil sipariş üzerine olacağını oda anlamıştı.
Ben hep diyordum asla zorlamam Rabbim o duyguyu versin içine diye ve hakikaten Rabbim dualarımı kabul etti sanırım İnşallah dediğin gibi Ana kız en kısa zamanda üzerimize düşeni yapacak duyguyu hissederiz ( benim varda tabi şeytan dürtüyor sanırım hala arada )

En azından sen bir nebzede olsa yapıyorsun ama doğru şeklinin nasıl olduğunu da biliyorsun Rabbim hepimize laikiyle kapanmayı nasip etsin ne diyelim
Kimin kime vesile olacağı belli olmaz sonuçta birlikte belki hatalarımzı düzeltiriz

Banucum ben yarin yaparim yorumumu opuyorum iyi geceler kizlar

Oy ben merak ederim şimdi bak o yorumu Neyse bende yatayım baride sabah ilk işim senin yorumuna koşmak olsun

Neyse bende yatayım artık yine abarttım

Allaha emanet olun kızlar öpüyorum hepinizi

Çok güzel olmuşş umarım bu bizi daha güzel motive eder ve daha başarılı oluruz...

Evet canım diyetisyene gittim hatta 53 é düştüm ama camış gibi yiyip yine 57 oldum kısmet doğumdan sonraya bebiş kız gülşen teyzesi♡
Maşallah inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım aenin adına gerçekten çok sevindim
57 kilo bence 18 haftalık biri için gayet güzel dikkat edersin fazla almazsın sende o enerji var zaten
İnşallah bende 55 lere düşerim yaz gelmeden kız dua et bana hamişlerin duası kabul olur

Siz yenimisinz yoksa isim degisikligimi acaba var taniyamadim kusura bakmayin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Gece yatmak bilmeyince sabahta kalkmak bilemedim
Geçen senee başka yere taşınan eski karşı komşum 11e geliyordu beni uyandırdı Biraz oturup hoş sohbet ettik sağ olsun her gelişi bana enerji veren yüreği çok güzel bir ablam ( hatta Annem bile diyebilirim Senelerce benim toparlanmam için içimdeki sıkıntılı dönemimde hızır gibi yetişen bu dünyada sayılı insanlardan biri diyebileceğim biri hatta küçük kuzuma hamileyken 9 ay her Allahın günü bana yemek yapabildiğim halde bebişin bunada ihtiyacı var diyip devamlı sağlıklı yemekler uzatmıştı, doğduktan sonrada her gün 5.5 sene boyunca kuzumla ilgili herşeye koşturdu )
Daha bir gece öncede aklımdan geçmişti bayadır görmedim keşke gelsede görüşseydik diye RAbbim gönlüme göre verdi Çok iyi geldi doğrusu

Gunaydin kizlar mutu pazarlar

Banu abla benim babamin adı da hasan rabbim onada hacı olmayi kutsal topraklara gitmeyi nasip etsin insallah cok istiyorim

Rabbim inşallah Babacığına da en kısa zamanda nasip ederde oda kutsal topraklara gider.....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim bizlerede inşallah nasip eder .....Aminnnnnn

Siz yenimisinz yoksa isim degisikligimi acaba var taniyamadim kusura bakmayin

Yok canım H Herseyguzelolacak38 çok eski üyelerden ( benim kadar eski olmasada )
En son izne bir ayrıldı pir ayrıldı ama onuda her fırsatta hadi kkya gel diye dürtüp duruyorum
O maşallah güzel kilo verdi de bir kaç kiloda takıldı onlarıda yaza kadar vericek nasılsa
Gerçi hep diyorum fıstık gibi hatunsun diye ama ille bir iki kilo daha gitsin diyor

Amin inşallah isteyen tum müslüman kardeslerime nasip olur

Yani artik bizim grupta degilmi ona gore pas geçmeyelim onuda

IrResistibLe_ hoşgeldin rakibemiz

Aleykum selam kaptancim hos geldin
Eski komsun enerji vermis ne guzel ozellikle deger verip sevdigin insani gorunce huzur dolup mutlu oluyor insan

Amin inşallah isteyen tum müslüman kardeslerime nasip olur

Yani artik bizim grupta degilmi ona gore pas geçmeyelim onuda

IrResistibLe_ hoşgeldin rakibemiz

YOk oda takımda izinli üyeler arasında ( gerçi baya oldu izne ayrılalı ama Öğretmen olduğu için çok fazla yoğundu, oda sanırım yakında toparlanıp aramıza döner )

Aleykum selam kaptancim hos geldin
Eski komsun enerji vermis ne guzel ozellikle deger verip sevdigin insani gorunce huzur dolup mutlu oluyor insan

Hemde ne iyi geldi Şu anda erkek Yeğeni karşımda oturuyor oda sabah onu uyandıramadığı için sabah uğradı bana ama inşallah öğleden sonra bana gelip uzun uzun sohbet edeceğiz
Hisleri çok kuvvetli biridir kendisi hatta beni görür görmez senin sıkıntın mı var dedi üstün körü biraz konuştuk ama daha sonra uğrarım uzun uzun dertleşiriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…