- 10 Aralık 2016
- 542
- 1.489
- 33
Günaydınlar kızlar ,
Nasılsınız...
Bugün diyetin ilk günü akşam bi tartılayım dedim 69,4 kilo çıktım
Sabah aç karnıma bir daha tartılayım dedim 68,4 çıktımKilo mu aldım şişkinlik mi bilmiyorum...
Bugün haşlanmış patates günüm,
Sabah 1 tane patates yiyemedim. Tıkandım gibi oldu aslında istediğim kadar yiyebilirdim ama yiyemedim bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak..
oynakbasi34 canım herkesin rakibi kendi kilosuna yakın, bir benimki mi böyle
Hadi onu da geçtik sen izinli deniz izinli
Kaptancim hayirdir uykusuzmu kaldin
oynakbasi34 canım seninle kaptanımızla aynı grupta olmak güzel bişey ama
Canım yanlış anlama olur mu beni
Kızlar toplam yarım saat sporumu Yaptım
Selaaamm dun gece 2 yi geciyordu saat o saate kadar hep denedm ara ara grmeye calstm yok bakim varms ki dunku aksm menum cok kotu oldu..iyi olan sey 1 saate yakin yuruyusmdu ama sutuda az tukettm malasef
Merhabalar arkadaşlsr.
Bi görünüp kayboldum ama haftasonu yeğenim geldi.nasıl geçti anlamadım.
geçen haftaya göre -400 gr.çıktım bugün.
Telefonumdan fatsecret uygulamasını indiedim.kalori sayarak devam edicem inş.
Akşama yazarım yediklerimi sporumu.
Kızlar guruplar düzenlenmiş sanırm.
Geçmişi pek okuyamadm.
Benide yazdnmzmı acaba
66Zambakcim bu konuya takilma bu kadar motive olsun diye yapildi senin kilon kac canim ?
Cok iyi oldu bu yaa
teşekkür ederim canım,bende öyle düşünmüştümzambak86 canım şimdi baktımda senin kilon yeşil grubuna daha uygun; X xyz_s , M musmutlu8787 ve Esrasi aynı grupta
Eddoras canım senide Kırmızı gruba dahil edelim Diademe , E elifdnzzz ve alya39 bu grupta ve birbirinizi motive etmek için sık sık iletişim halinde olursunuz
Ben Mor takımda free takılacağım
zambak86 canım şimdi baktımda senin kilon yeşil grubuna daha uygun; X xyz_s , M musmutlu8787 ve Esrasi aynı grupta
Eddoras canım senide Kırmızı gruba dahil edelim Diademe , E elifdnzzz ve alya39 bu grupta ve birbirinizi motive etmek için sık sık iletişim halinde olursunuz
Ben Mor takımda free takılacağım
Cok iyi oldu bu yaa
Insallah daha bi gaza getirir hepimizi
Hafta sonu esimin halasi kadınlar masadayken eltimden icin bak o hic kilo almiyo (eltimde yanimizdaydi) sen aldin basini gittin dedi bana
Cok uzuldum bisey de diyemedim.
Baska bigun de bana yata yata camış gibi oldun dedi ayni kadin
Eşim kızıyo neden vermiyosun cevabını
Bişey deki bidaha demesın dıyo ama ben diyemiyorum ne denirki boyle birine kendini bilse zaten söylemez.
Sonuç olarak benım güzelce zayıflamam lazımkı gerkese kapak olsun
Kaptancım ben bu spor olayını kacırdım zannımca
teşekkür ederim canım,bende öyle düşünmüştüm
Ben diyeti biraktim canim oglan uyumuyor beslenme duzenim tanamen degisti saat 6 da uyudu bende gece acikip yiyorum mecburen ilaclar da sersemletti iyice ne yapacagim hic bilmiyorumIrResistibLe_ LargeGemini kizlar siz neler yapiyorsunuz cumaya ne kaldi dimi
Benim hafta sonu kacamaklarim oldu
Onun için her ana öğünden sonra spor yapacağım
Allah yardimcin olsun canım ozaman izne çık herşey düzene girince tekrar aramıza dönersin değilmiBen diyeti biraktim canim oglan uyumuyor beslenme duzenim tanamen degisti saat 6 da uyudu bende gece acikip yiyorum mecburen ilaclar da sersemletti iyice ne yapacagim hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?