Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mune hanim mesaj atti kizlar yoneticiler ile gorusmus ana kalici renk okmuyomus malesef kendimiz her defasinda yapmaliymisiz

Tüh yaa ne güzel heveslenmiştik ama oluru olsaydı zaten yaparlardı :KK66: ne yapalım artık her defasında kendimiz yaparız :KK66:

Kizlar ya evi temizleyecegim ama yuzey temizleyici bitmis baska ne ile temiz ferah yapabilirim bi fikri olan varmi

Canım evde kokulu ( limon elma ) bulaşık deterjanın varsa çok az ondan dökebilirsin suya :KK66: eve en azından az limon yada elma kokusu yayarsın :KK66: birde biraz sirkede dök hem mikropları kırar hemde arada evi sirkeyle silmek iyidir derler :KK66:
Tabi fazlada dökme valla köpürtürsün etrafı :)

Kaptanim aslinda terjan kaymaya neden olur mazallah duseriz falan koku icin aklinizda bulunsun yapan varmi aranizda bilmiyom ama ben yuzey temizleyici doktukten sonra camasir yumuşatıcı döküyom guzel koksun die cok hos kokuyo ben neyse sirke ve yumusatici koyup yapayim şimdilik
Tüh yaa ne güzel heveslenmiştik ama oluru olsaydı zaten yaparlardı :KK66: ne yapalım artık her defasında kendimiz yaparız :KK66:

Canım evde kokulu ( limon elma ) bulaşık deterjanın varsa çok az ondan dökebilirsin suya :KK66: eve en azından az limon yada elma kokusu yayarsın :KK66: birde biraz sirkede dök hem mikropları kırar hemde arada evi sirkeyle silmek iyidir derler :KK66:
Tabi fazlada dökme valla köpürtürsün etrafı :)

Kaptanim aslinda terjan kaymaya neden olur mazallah duseriz falan koku icin aklinizda bulunsun yapan varmi aranizda bilmiyom ama ben yuzey temizleyici doktukten sonra camasir yumuşatıcı döküyom guzel koksun die cok hos kokuyo ben neyse sirke ve yumusatici koyup yapayim şimdilik

Kolay gelsin canım ;) bende nette Görümce filmini buldum :D onu izleyeceğiz küçük kuzumla :D

Bugun hic verimli birgun olmadi ya :KK43:
Sabah iki yumurtali omlet yaninda 4 dilim kaşar bir çavdar ekmeği yesilcay

20 dk kalca bacak egzersizi

500 belden asagi ziplama

Aksam bir yk kasigi makarna bir kase kofteli sulu yemek yaninda yogurt birkac tursu dilimi

200 belden asagi ziplama
Ara bir tane cezerye dilimi :KK43:
1.5 litre su

İyi akşamlar kızlar oynakbasim valla kp şaşırdım yüze su dokmeler falan ayyy benim kp biz oruç namaz yapmadigimizda bile tek kelime etmezdi ki kendi hep tutardı oruç biz kalkar yerdik mesela tek kelime etmedi eşime yada bana ben gerçi 4 sene emzirdim iki kizimi ikişer yıl hepte oruca denk gelince bana bişey demezlerdi ki keza ogullarinada dinimiz böyle güzel bir din artık bizde çok şükür namazlarımızı kıliyiruz benim emzirme dönemlerinde bitti nasipse artık tam oruç tutucam Allah'ım nasip etsin bizede aminn

Kapanmakta şahsi zorla olunca olmuyor genç kızken bir arkadaşımız vardı zorla ailesi kapatmış bir keresinde bir pazar günü diskoya giderken oda geldi üstünü başını bir soydu alttan başka kıyafetler saçını başını açtı ben şok istemeden yapılınca daha çok günaha giriliyor

Selamkizlar hayirli aksamlar nasilsiniz ;)
Bende arkadasimla gezmelerdeydim ordan annesine ugradik biraz sohbet derken yeni geldim eve ama acaip usudum evimin kiymetini anladim
Dogalgaz sobasi var evde ama yeterli izalasyon olmayinca soguk oluyor totom dondu ;)
Allahim sokakta evsiz kimseyi birakmasin diye dua ettim o derece ...
Siz neler yapiyosunuz ben bugun menu falan yazmim sacma seyler yedim cunku ;)
Sporda 30 dak yuruyus diyelim ;)

Arkadaşıma gittim kizlarimla onun bebisini sevdik 5 aylık oglusu var kızlar kucağa almak için yarıştı annesininde aklı çıktı :)) neyse kurtardık kuzuyu kızlardan maşallah hiç sesi çıkmayan sürekli yatan gülen bir bebek sevdik geldik

Sen neler yaptın bugün rakibem
Kiz baska rakibemmi var sana demistim
Yeni gelen arkadasta bida ugramadi bilemiyorum ;)
Iyi bende gezdim biraz bugun duzgun beslendigimi dusunmuyorum dusun taze misir bile yedim ;)
Arkadas karadenizli annesi taze misr pisirdi bize ama ayni tadi vardi
30 dak yuruyusten baska duzgun bisey yok bugun ;)

Arkadaşıma gittim kizlarimla onun bebisini sevdik 5 aylık oglusu var kızlar kucağa almak için yarıştı annesininde aklı çıktı :)) neyse kurtardık kuzuyu kızlardan maşallah hiç sesi çıkmayan sürekli yatan gülen bir bebek sevdik geldik
Bebek bebek seviyor ya bitiyorum o hallerine hakli tabi annesi ne zorluklarla getiriyoruz dunyaya ;)

Bebek bebek seviyor ya bitiyorum o hallerine hakli tabi annesi ne zorluklarla getiriyoruz dunyaya ;)
Benim arkadasiminda kizi var 2.5 yasinda teyze diye inmez kucagimdan bende cok seviyorum covuklari diyolar bu kadar seviyosun yapsana dedim kilo sorunum olmasa 4 cocuk yapardim seviyorum melekleri hayatimi adarim onlara ;)

Yarın spor yapmam lazım üç gündür bacaklarım çok ağrıyor yapamadım hayırdır ben böyle olmazdim ne oldu bana anlamadım dizden aşşasi daha çok ağrıyor

Back
X