Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydınlar kızlar ,
Nasılsınız...
Bugün diyetin ilk günü akşam bi tartılayım dedim 69,4 kilo çıktım :skandal:
Sabah aç karnıma bir daha tartılayım dedim 68,4 çıktım :KK57: Kilo mu aldım şişkinlik mi bilmiyorum...

Bugün haşlanmış patates günüm,
Sabah 1 tane patates yiyemedim. Tıkandım gibi oldu aslında istediğim kadar yiyebilirdim ama yiyemedim bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak..

Sen dene bu hafta,
Günaydınlar kızlar ,
Nasılsınız...
Bugün diyetin ilk günü akşam bi tartılayım dedim 69,4 kilo çıktım :skandal:
Sabah aç karnıma bir daha tartılayım dedim 68,4 çıktım :KK57: Kilo mu aldım şişkinlik mi bilmiyorum...

Bugün haşlanmış patates günüm,
Sabah 1 tane patates yiyemedim. Tıkandım gibi oldu aslında istediğim kadar yiyebilirdim ama yiyemedim bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak..
yasarsan bizde arkandan geliriz onumuzdeki hafta cnm :KK70:

Kahvaltı yapmadım daha kızım uyuyor uyaninca birlikte yaparız artık
Yemiyor ama tattiriyorum yinede

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün arkadaşlara çaya gittik tabi geç dönünce hemen buraya gireyim dedim giremedim :KK53: Meğer bakıma almışlar siteyi :KK48: Neyse mis gibi olmuştur :21:
Bu sabah aslında yataktan hiç çıkasım yoktu ( havalar soğuk ya birde geç yatınca çıkmak istemedim ) ama zoraki de olsa kalkıp eşimide işe geçirdim ;)
Bugün evdeyim hem biraz temizlik yaparım hemde şu eşimin hazırladığı ahşap ürünleri hafif zımparalayıp resimlerini çekerim ki karşı tarafa resimli liste mail atayım bugün ;)

İyi akşamlar kızlar oynakbasim valla kp şaşırdım yüze su dokmeler falan ayyy benim kp biz oruç namaz yapmadigimizda bile tek kelime etmezdi ki kendi hep tutardı oruç biz kalkar yerdik mesela tek kelime etmedi eşime yada bana ben gerçi 4 sene emzirdim iki kizimi ikişer yıl hepte oruca denk gelince bana bişey demezlerdi ki keza ogullarinada dinimiz böyle güzel bir din artık bizde çok şükür namazlarımızı kıliyiruz benim emzirme dönemlerinde bitti nasipse artık tam oruç tutucam Allah'ım nasip etsin bizede aminn

Yok anam bizimkiler o konuda berbattılar :KK57: Bizimkiler derken eşimin ailesi :KK53:
Bir keresinde ben namazı bıraktıktan sonra her fırsatta laf sokarlardı ( ki kendi kızlarıda evlenene kadar zoraki namaz kılıyordu belliki evlenince oda bıraktı çok uzun süre )
Hatta bir keresinde de resmen biz Cennetliğiz sen derdine yan dedi KP :KK57: nasıl yani dediğimde ise biz günde 5 vakit abdest alıp namaz kılıyoruz abdestli ölen sorgusuz sualsiz Cennete girer dedi :KK53: Bende dayanamadım valla boşuna dememişler parayla imanın kimde olduğunu Allah bilir ;) oldu ben her türlü kötülüğü yapayım ama abdestli dolanıp yırtayım yok öyle bir dünya :KK48: Şok olmuştum o sözünden dolayı sonuçta Müslümanlıkta çok ince şeylere bile dikkat etmek gerekirken sen emaneti gözüyle bakma gelinine, hatta insan yerine koyma, kul hakkı ye ( maddi yöndende kurutuldum zamanında :KK48: ) sonra kalk Cennet garanti de :KK20:
Ben eşimede zamanında dedim evet ağızla hak helal edilir ama asla gönülden olmadı ben RAbbime havale ettim diye ;)
He şu an KVyle aramız iyi ama eşime onun içinde diyorum ben Rabbime havale ettim ama kızkardeşine asla hakkımı helal etmiyorum ağızlada olsa ( he eşimin hatrına konuşuyorum o ayrı ;) ama çıbanın birazda başı oydu )

Kapanmakta şahsi zorla olunca olmuyor genç kızken bir arkadaşımız vardı zorla ailesi kapatmış bir keresinde bir pazar günü diskoya giderken oda geldi üstünü başını bir soydu alttan başka kıyafetler saçını başını açtı ben şok istemeden yapılınca daha çok günaha giriliyor

Maalesef onlarıda gördük zamanında ;) Kız bir keresinde eşim denize gitmeyi sevmiyor diye arkadaşlarla Bayanlar Plajına gittik :KK53: Anam rezilliğin danıskası :KK53: Biz oradayken bir sürü çarşaflı hatunlar geldi analı kızlı :KK66: dedim anam ne yapsınlar onlarınki de can istiyorlar yüzsünler ama giyinme kabinlerinden bir çıktılar ben şok :KK57: Hepsi bikini giymişti ( ulen hatunların çoğuda daş gibiyidi :KK70: mankenlere taş çıkartır inan :KK70: ama ne bikiniler öyle böyle değil :KK57: Tangalı bikini bile vardı :KK57: hani önüne yaprak koy daha çok alan kapatır :KK70:
Hatunlar öyle dolandı ( ufak balıkçı teknelerini kiralayıp deniz tarafında gezen bir sürüde genç varken :KK57: ) baştan fark etmediler sonrada söylendiler yetkililere bunları uzaklaştırın diye :KK48: bende dayanamadım sesli bir şekilde eeee Müslümanlıkta kadın kadınada olsa görünmesi günah olan sınırlar var onlar ne olacak diye :KK48: hatunlardan bir kaçı pis pis baktı ama bir şey diyemediler :KK48:

Selamkizlar hayirli aksamlar nasilsiniz :KK66:
Bende arkadasimla gezmelerdeydim ordan annesine ugradik biraz sohbet derken yeni geldim eve ama acaip usudum evimin kiymetini anladim
Dogalgaz sobasi var evde ama yeterli izalasyon olmayinca soguk oluyor totom dondu :KK66:
Allahim sokakta evsiz kimseyi birakmasin diye dua ettim o derece ...
Siz neler yapiyosunuz ben bugun menu falan yazmim sacma seyler yedim cunku :KK66:
Sporda 30 dak yuruyus diyelim :KK66:

Ben her hava kötü olduğunda diyorum biz çok şanslıyız; üşüdükmü hemen kombiyi yükseltebiliyoruz yada atıyorum açıktıkmı hemen birşeyler yiyoruz ama sokaklarda yaşayanların o şansı yok maalesef :KK43:
Rabbim sokaklarda kalanların yardımcısı olsun .....Aminnnnnnnnnnnn

Arkadaşıma gittim kizlarimla onun bebisini sevdik 5 aylık oglusu var kızlar kucağa almak için yarıştı annesininde aklı çıktı :)) neyse kurtardık kuzuyu kızlardan maşallah hiç sesi çıkmayan sürekli yatan gülen bir bebek sevdik geldik

Rabbim analı babalı büyütsün kuzuyu....Aminnnn
Özellikle kızlar bebek görünce hemen Anne moduna giriyorlar ;) Benim kızlarda 2 yaşında bebek görünce aaa Bebiii diye seviyorlardı :D senki kendileri çok büyükmüş gibi :D

Gunaydin kizlar
Kizz benim grubum kirmizilar nerelerdesiniz yahuuu

Şükür kavuşturana ;) dün ben bakım maduru oldum :KK48: Allahtan düzelmiş sabaha kadar

Anammm resmen bilgisayar başında içim geçmiş ya la :D :D :D
Benim şu uykularımı düzsene koymam şart valla kafa düşünce anladım uyduğumu :D

Back
X