Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasarsan bizde arkandan geliriz onumuzdeki hafta cnmGünaydınlar kızlar ,
Nasılsınız...
Bugün diyetin ilk günü akşam bi tartılayım dedim 69,4 kilo çıktım
Sabah aç karnıma bir daha tartılayım dedim 68,4 çıktımKilo mu aldım şişkinlik mi bilmiyorum...
Bugün haşlanmış patates günüm,
Sabah 1 tane patates yiyemedim. Tıkandım gibi oldu aslında istediğim kadar yiyebilirdim ama yiyemedim bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak..
İyi akşamlar kızlar oynakbasim valla kp şaşırdım yüze su dokmeler falan ayyy benim kp biz oruç namaz yapmadigimizda bile tek kelime etmezdi ki kendi hep tutardı oruç biz kalkar yerdik mesela tek kelime etmedi eşime yada bana ben gerçi 4 sene emzirdim iki kizimi ikişer yıl hepte oruca denk gelince bana bişey demezlerdi ki keza ogullarinada dinimiz böyle güzel bir din artık bizde çok şükür namazlarımızı kıliyiruz benim emzirme dönemlerinde bitti nasipse artık tam oruç tutucam Allah'ım nasip etsin bizede aminn
Kapanmakta şahsi zorla olunca olmuyor genç kızken bir arkadaşımız vardı zorla ailesi kapatmış bir keresinde bir pazar günü diskoya giderken oda geldi üstünü başını bir soydu alttan başka kıyafetler saçını başını açtı ben şok istemeden yapılınca daha çok günaha giriliyor
Selamkizlar hayirli aksamlar nasilsiniz![]()
Bende arkadasimla gezmelerdeydim ordan annesine ugradik biraz sohbet derken yeni geldim eve ama acaip usudum evimin kiymetini anladim
Dogalgaz sobasi var evde ama yeterli izalasyon olmayinca soguk oluyor totom dondu![]()
Allahim sokakta evsiz kimseyi birakmasin diye dua ettim o derece ...
Siz neler yapiyosunuz ben bugun menu falan yazmim sacma seyler yedim cunku![]()
Sporda 30 dak yuruyus diyelim![]()
Arkadaşıma gittim kizlarimla onun bebisini sevdik 5 aylık oglusu var kızlar kucağa almak için yarıştı annesininde aklı çıktı :)) neyse kurtardık kuzuyu kızlardan maşallah hiç sesi çıkmayan sürekli yatan gülen bir bebek sevdik geldik
Gunaydin kizlar
Kizz benim grubum kirmizilar nerelerdesiniz yahuuu
Steril olsun istiyorsan sirkeKizlar ya evi temizleyecegim ama yuzey temizleyici bitmis baska ne ile temiz ferah yapabilirim bi fikri olan varmi
Kaptancim hayirdir uykusuzmu kaldinAnammm resmen bilgisayar başında içim geçmiş ya la![]()
![]()
Benim şu uykularımı düzsene koymam şart valla kafa düşünce anladım uyduğumu![]()
Gecmis olsun rakibem ...Belimle kaburgalarimda ağrıyor romatizma mı acaba yağmurda yok
Zambakcim bu konuya takilma bu kadar motive olsun diye yapildi senin kilon kac canim ?oynakbasi34 canım seninle kaptanımızla aynı grupta olmak güzel bişey ama
Canım yanlış anlama olur mu beni![]()