Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaptanım listeyi attın mı bilmiyorum ama ben de wc den geldim şimdi tartıldım 200 gr daha düşüğüm 82.5 çıktım kahvaltı etmeme rağmen..
tmm cnm düzelttimyerimsenibenkaydirigubbakcemile3

nezmn döneceksiin
birde çok kçaırma emi
yazamıcakmısıın bizee:gitme:
büyük ihtimal birinciyiz:teytey::hooray:

ben de aldım kullanıyorm ama daha yenı bıraz zaman gerek farkı anlamak ıcın sanırım. sen bı faydasını gordun mu hıc bı ıse yaramıyo dıyenler var?kafamçokkarıştı

ben 17 ağustosta döncem Allah nasip ederse..yorucu bir tatil olacak önce balıkesir sonra izmir sonra çeşmealtı yeni doğan yeğenimi daha göremedim..çeşmealtında yüzerim ve yürürüm zaten sonra yine izmire dönüp cuma akşamı da ankaraya kayınvalidemlere gidip pazar akşamı döncem işallah..
beni özleyin..bir fırsat bulursam yazarım zaten size merak etmeyin şimdi gidince annemlerin tartısında da bakarım duruma ordan kontrol ederim kendimi..
kaçak yok söz veriyorum hepinize..
bu arada yaşasın kaptanım bomba gibi yeni üyelerimiz var maşallah artık bizi kimse tutamaz:)

ben de aldım kullanıyorm ama daha yenı bıraz zaman gerek farkı anlamak ıcın sanırım. sen bı faydasını gordun mu hıc bı ıse yaramıyo dıyenler var?kafamçokkarıştı

ben spor ve diyetle baya bir faydasını gördüm..hatat gösterebilseydim 1 haftadaki farkı ama düzenli kullanman şart.....

iyi tatıller ıyı yolculuklar bol bol eglen dınlen bıraz da kılo ver gel :)

ben kaçıyorum kızlar özlemcim sen de moralini bozma ve lütfen sağlığına dikkat et...

silkelendım cnm merak etme geldım kendıme

sabah domates bıber 3 zeytın lıght peynır azıcık bol lımonlu yedım

600 kol hareketı (oklava ıle )
300 bel hareketı ( oklava ıle)
350 bacak hareketi
100 kalorılık kol ve bacak calıstıran kondısyon bısıkletı ıle calıstım.
30 dk tıtrettım kendımı :) sonra bı kayısı yedım sahaneyım :) yesılcayımı ıcıyorum suan

kızlarr bİŞİ sorucam bu tİtreme nasıl yapılıyor Çok merak ettİmmm aletmİ gerekİyorr....

bendeki kemer şeklinde deil yürüyüş bandının başında oluyo ya işte öyle bişey yer hareketlerinden snra titretiyorum yanan yerlerimi baldır bacak felan

buarada sebzemi aldım geldim kızlar şimdi peynirli salata yapıcam gelirken dayanamadım 1 elma yedim direksiyonda dayanamadım oda ara ögünüm olsun dimi ama

dıyet yapıyoruz alısverıse arabayla gıdıyosun :)lmaz:lmaz:lmaz:

bende de var o laetten ama ben yapmıyorum hiç orda öylee duruyor..spordan önce mş yapıyorsun şebnem sonra mı..bilidğim kadarıyla sonra yapılması gerekiyor..

tatlım biraz geç cvpladım sanırım ama ben önce yürüyüş snra yer hareketleri sonra titretiyorum snrada twıstermı ne onda bel hareketi yapıyorum

kızlar sizi titreten bu alet işe yarıyomu ya bende mi alsam acep ve göbeğe kullanabiliomuyuz bu aleti buarada öğle yemeğinde yarım kase çorba içtim 5 yemek kaşığı taze fasulye ve 4-5 parça tavuk göğsü yedim acaba çokmu yiyorum ben ya:uhm:

göbeğe ,kalçaya ,basene heryere kullanıyorum ben....buarada yedikelrin fazla değil ama hareket et .....

öğle yemeği vakti......
2 bardak ılık su
1 dilim kepek ekmek
3 chery domates...
yeter de artar bile...
şunları yazarken bile hala titretiyorum kendimi.......

ya benim iş yerim 5 katta aralarda kalıp 5kat merdiven iniğ çıkıorum merdiven boşluklarında hareket ediorum buarada tırsıorum tabi biri kapıyı açacak die tipim çok komik takım elbiseyle atlıorum zıplıorum fln :)
buarada dağ çileği tebrik ediyorum seni ...Hem spor yapıosun hemde çok az yiyosun baksana 1dilim ekmek ve 3 cherry domates benim seninkinin yanında dev kalıo

nasıl yaptım bilmiyom ama ben bu günü unuttum tek kelimeyle azracım çok üzgünüm 2 yıldır buralarda sürünüyorum ama ilk kez oldu kilom 76 arkadaşın çocuğuna bakıyorum bugün kaçtım hemena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…