işallah böyle devam edersin canım..benim 4 haftada verdiğim kiloyu bir haftada verdin:)
tmm cnm düzelttimyerimsenibenkaydirigubbakcemile3kaptanım listeyi attın mı bilmiyorum ama ben de wc den geldim şimdi tartıldım 200 gr daha düşüğüm 82.5 çıktım kahvaltı etmeme rağmen..
nezmn döneceksiinkilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum ..
dağ çileği spersin de bence de bir hafta 4.8 kg çok fazla gitmiş..aman dikkat et sağlığına...hareketi çoğaltarak vermişsin gerçi yediklerini kısarak dğeil en doğrusu da bu zaten..
ben hala kamyon çarpmış gibiyim..kendimi toparlayamıyorum..kalkıp evi toplamam bavul hazırlamam lazım bu gece yolcuyuz da benim hiç halim yok sürünerek geldim pc başına valla yarışı merak ettim:)
vibro shape diye bir alet var ya o...bele kalçaya bacağa heryere sarılabilecek kemer şeklinde ama çok güçlü titretiyor...en büyük derdi ise titremeden sonra kan dolaşımın hızlanıyor ve müthiş kaşınıyorsun......
ben de aldım kullanıyorm ama daha yenı bıraz zaman gerek farkı anlamak ıcın sanırım. sen bı faydasını gordun mu hıc bı ıse yaramıyo dıyenler var?kafamçokkarıştı
ben 17 ağustosta döncem Allah nasip ederse..yorucu bir tatil olacak önce balıkesir sonra izmir sonra çeşmealtı yeni doğan yeğenimi daha göremedim..çeşmealtında yüzerim ve yürürüm zaten sonra yine izmire dönüp cuma akşamı da ankaraya kayınvalidemlere gidip pazar akşamı döncem işallah..
beni özleyin..bir fırsat bulursam yazarım zaten size merak etmeyin şimdi gidince annemlerin tartısında da bakarım duruma ordan kontrol ederim kendimi..
kaçak yok söz veriyorum hepinize..
bu arada yaşasın kaptanım bomba gibi yeni üyelerimiz var maşallah artık bizi kimse tutamaz:)
ben kaçıyorum kızlar özlemcim sen de moralini bozma ve lütfen sağlığına dikkat et...
kızlarr bİŞİ sorucam bu tİtreme nasıl yapılıyor Çok merak ettİmmm aletmİ gerekİyorr....
bendeki kemer şeklinde deil yürüyüş bandının başında oluyo ya işte öyle bişey yer hareketlerinden snra titretiyorum yanan yerlerimi baldır bacak felan
buarada sebzemi aldım geldim kızlar şimdi peynirli salata yapıcam gelirken dayanamadım 1 elma yedim direksiyonda dayanamadım oda ara ögünüm olsun dimi ama
bende de var o laetten ama ben yapmıyorum hiç orda öylee duruyor..spordan önce mş yapıyorsun şebnem sonra mı..bilidğim kadarıyla sonra yapılması gerekiyor..
dıyet yapıyoruz alısverıse arabayla gıdıyosun :)lmaz: lmaz: lmaz:
valla diğer grupları geziyorum emin olun en hareketli paylaşımlı grup bizim....opuyorumnanaktan
kızlar sizi titreten bu alet işe yarıyomu ya bende mi alsam acep ve göbeğe kullanabiliomuyuz bu aleti buarada öğle yemeğinde yarım kase çorba içtim 5 yemek kaşığı taze fasulye ve 4-5 parça tavuk göğsü yedim acaba çokmu yiyorum ben ya:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?