evet arakdaşımz süper bir performans gösterdi hafta içi
domatesleri bile chery di düşün artııkkaydirigubbakcemile3
bnde tebrik ederiim
belki birinci olamayız
ama bireyselde birincimz belli:hooray: dagcilegi:lepi:
günaydınlar ve hayırlı cumalar kardeş takımım nasılsınız . kim o 5 kilo veren arkadar nasıl vermiş 5 kiloyu merak ettim.
geldim kızlar sporumu yaptım 3 km yürüdüm yarımssatte yer hareketleri twıster mıdır nedir ondan çevirdim belimi bide titrettim popumu :)bitti
3 4 tane yine eti formun çubukundan yedim
geldim kızlar sporumu yaptım 3 km yürüdüm yarımssatte yer hareketleri twıster mıdır nedir ondan çevirdim belimi bide titrettim popumu :)bitti
3 4 tane yine eti formun çubukundan yedim
nesliş seni ozmn 200gr eksik yazıoom
ok
kızlarr bİŞİ sorucam bu tİtreme nasıl yapılıyor Çok merak ettİmmm aletmİ gerekİyorr....
bende de var o laetten ama ben yapmıyorum hiç orda öylee duruyor..spordan önce mş yapıyorsun şebnem sonra mı..bilidğim kadarıyla sonra yapılması gerekiyor..
ben akşam ve sabah yaklaşık 30 dk lık seans yapıyorum...yattığım yerde ii oluyor....
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum ..
dağ çileği spersin de bence de bir hafta 4.8 kg çok fazla gitmiş..aman dikkat et sağlığına...hareketi çoğaltarak vermişsin gerçi yediklerini kısarak dğeil en doğrusu da bu zaten..
ben hala kamyon çarpmış gibiyim..kendimi toparlayamıyorum..kalkıp evi toplamam bavul hazırlamam lazım bu gece yolcuyuz da benim hiç halim yok sürünerek geldim pc başına valla yarışı merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?