şimdiden 1. tebrik edeyim o zaman kardeş takımın güzelleri .....alkisalkisalkis:1hug:
olursunuz şeker arkadaşın biraysel kilosuevet arakdaşımz süper bir performans gösterdi hafta içi
domatesleri bile chery di düşün artııkkaydirigubbakcemile3
bnde tebrik ederiim
belki birinci olamayız
ama bireyselde birincimz belli:hooray: dagcilegi:lepi:
:) ben de cok sıkılıyorum acaıp uykum var ya spor yaptm ama anca 250 kalorı yakabıldmcok yoruldm terledım bıraktım o yuzden. yuruyus yaptım bıraz da sabah
selam güzeller iyi akşamlar nasılsınız bakalım...benim başım aneler geldi bilseniz..bu kofti elemanınız ben saat 16.00 gibi bayılmışım ondna önce de pek iyi değildim sabahtan rahatsızlanınca pek toparlanamamıştım birden kalp atışlarım hızlandı her tarafım uyuştu derken sandalyeden düşerken bir arkadaş tutmuş beni...eşime haber vermişler işyerlerimiz yakın Allahtan o geldi hemen ben iki seksen yatıyorum bu arad neyse işyeri hekimi hemen hstaneye götürün ekg çekilsin falan demiş..hastaneye götürdüler ama ben yüremiyorum resmen tekerlekli sandalyede falan içeri aldılar pek kendimde dğeildim zaten...neyse serum verdiler kan aldılar bu ara benim damarlarım derinde serum için kolumu kevgire çevirdiler acıdan mahvoldum iki kolum ellerimin üstündeki bütün damarları ziyaret ettiler sağolsunlar:)biryandan eşimin ödü kopmuş öyle telle haber verilince onun da beti benzi atmış bana bisürü laf etti diyet olayın bitmiştir diye falan..Allahtan kan sonuçları gelince kendimi savunabildim tüm değerlerim normal biraz kendime gelir gib oldum tam çıkışa geldik ben yine baygınlık geçirdim tansiyonum 8e 5 e düşmüş hadi bir saat daha yatırdılar derken anca tansiyon 9-6ya çıkabildi..napalım yatmakla da bişi olmuyordu eve geldik taksiyle hala kamyon çarpmış gibiyim..serum vermemesi konusunda dr la bayağı bir pazarlık ettim sonunda kilo aldırmaz deyince razı oldum eşim yine kızdı falan derken Allahım ne gündü be:))
beni görceksiniz serum yedim ya acaba kilo almışmıyım diye hemen tartıya yöneldim ki eşim bir bağırdı şimdi hastanaden geldik heryerin delik deşik sen hala tartıya koşuyorsun..kafayı mı yedin dedi ki eşim bana bğırmaz normalde çok kızdı çook..bi de ben gelmşim eti form arıyorum yemek için o pide söylemeye kalkıyor onun tartışmasını yapıyorum...bisüre çaktırmadan diyet yapıcam kızlar:)
anlaşıldı:)
yaa ama ben yapamadım sirkeli suyu oğluşuma süt içirirken sen iç bende içiyim şantajıyla 1 bardak süt içtim :Ö üstünede sirkeli su :Öiçemedim valla yazarken bile yüzümün şekli değişti
neyse kahvaltıda 1 bardak süt ve 3 4 tane etiformun krakerini yedim
ayy aglamak ıstıyorm yaa o kadar ac kaldımmm o halde bıle spor yapmaya calıstım bu mu yanı yaaaaa
olursunuz şeker arkadaşın biraysel kilosubizim takımki kadar var ...kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin fıstıklar ....Şeniz
şimdiden 1. tebrik edeyim o zaman kardeş takımın güzelleri .....alkisalkisalkis:1hug:
AZRACIMM ÇİŞİMİ YAPTIMDAA 200 GR. DÜŞTÜ AMA BEN 81,4 ÇIKTIĞIM HALDE HANİ HAK OLMASIN DİYE 81,6 YAZDIMM.....yerimseniben
ASLINDA BEN BÜYÜKN ABD. ÇIKAMIYORUM 1 HAFTADIRRR......kafamçokkarıştı
TEBRİKLER İÇİN TEEKKÜR EDERİMM İNŞ. BİRİNCİ OLURUZZZ.....:lepi:
günaydınlar ve hayırlı cumalar kardeş takımım nasılsınız . kim o 5 kilo veren arkadar nasıl vermiş 5 kiloyu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?