Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

şimdiden 1. tebrik edeyim o zaman kardeş takımın güzelleri .....alkisalkisalkis:1hug:

evet arakdaşımz süper bir performans gösterdi hafta içi
domatesleri bile chery di düşün artııkkaydirigubbakcemile3
bnde tebrik ederiim
belki birinci olamayız
ama bireyselde birincimz belli:hooray: dagcilegi:lepi:

evet arakdaşımz süper bir performans gösterdi hafta içi
domatesleri bile chery di düşün artııkkaydirigubbakcemile3
bnde tebrik ederiim
belki birinci olamayız
ama bireyselde birincimz belli:hooray: dagcilegi:lepi:
olursunuz şeker arkadaşın biraysel kilosu bizim takımki kadar var ...kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin fıstıklar ....Şeniz

cinsim ben ya lısteye baglı kalamıyorum canım ne ısterse yemelıyım... sabah kahvaltı domates salatalık hıc sevmezdım onceden artık alıstırdım kendımı olmayınca arıyorum... corba mı cektı ıc bı kase pılav mı yemek ıstıyosun 2-3 kasık ye makarna da oyle.. ama aldıgım her kalorının bılınce de olup sporumu ona gore yapıyordum.. ya da ona gore daha cok hareket edıyordum. daha cok yuruyordum.. valla en dogrusu bu kanımca.. bıldıgımız yoldan sasmamak gerek acaıp morlm bozuldu ve sınır stres oldum ya bu hafta telafı etmem gerek..

klava:
:) ben de cok sıkılıyorum acaıp uykum var ya spor yaptm ama anca 250 kalorı yakabıldm cok yoruldm terledım bıraktım o yuzden. yuruyus yaptım bıraz da sabah

OSLEMCİĞİMM KENDİNİ AŞIRI ZORLUYORSUN BENCEEEEE....İSVEÇ DİYETİNİDE BİRAN ÖNCE BIRAK BENCE SANA ZARAR VERECEKKK...

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNNN....BENCE BU DETOKSLARINI BİR KENARA BIRAKIP BİR KERELİĞİNEDE OLSUN DİYETİSTENE GİDİP LİSTE ALMAK LAZIMM...BEN GİTMİŞTİM NİSANDA O LİSTEYİ YAPACAĞIM....opuyorumnanaktan

LÜTFEN DİKKAT ET GÜSELİM...lmaz:

SİRKELİ SU ZATEN ZARARLI VÜCUDA ZARARLI MİĞDEYİ ERİTEBİLİYOR...

ayy aglamak ıstıyorm yaa o kadar ac kaldımmm o halde bıle spor yapmaya calıstım bu mu yanı yaaaaa

KENDİNİ ÇOK SIKIP ZARAR VERİYORSUN GÜSELİMMM... klava:klava:

olursunuz şeker arkadaşın biraysel kilosu bizim takımki kadar var ...kaydirigubbakcemile3
kolay gelsin fıstıklar ....Şeniz

YİNE BİRİN Cİ OLCEZZ DESENİZEE....delikafaduldendelikafadulden

BEN GEÇEN HAFTAKİ KİLOMU UNUTTUMMM BAKIP SİZE BUGÜNKÜ KİLOMU YAZACAMM ÇÜNKÜ P.TESİ KİLOM AKLIMDA KALMIŞŞŞ....

slm gnaydın kızlar kaptanım ben de bugün aç karnına tartıldım 63 çıktım geçen hafta aç karnına 64 kiloydum benden 1 kilo gtmiş sevindim buna:)) özlemcm sen de sıkma canını dedğin gbi yaparsan yine zayıflarsın baya dağçileği sen de baya vermişin btn kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

BU ARADA GÜNAYDINN KIZLARR.....

GEÇEN HAFTAKı KıLOM 83,3 MÜŞ SAĞOLSUN ıLTERıM SÖYLEDı....

BU HAFTAKı KıLOM 81,6 (HALA TUV. ÇIKAMADIĞIM VE HASTALANAMADIĞIM HALDEE ÜSTÜNE DÜN AKŞAM 1 KUTU FANTA ıÇTıMM KINADAAA)
lmaz: CADIARZU

cemre nesliş tebrikler
cemre sende takımdasıııın
kız nesliş bi çiş yapsaydıın belki daha az çıkar:kedi:
bn daha yollmıyorum listeyi
eğer tuvalte giderde klion düşerse yazkaydirigubbakcemile3

günaydınlar ve hayırlı cumalar kardeş takımım nasılsınız . kim o 5 kilo veren arkadar nasıl vermiş 5 kiloyu merak ettim.

gerÇı bu ayranı tam yapmadım akŞamları ıÇemedım ama Çok kÖtÜ oldum ŞıŞrdı benı sankııı

bence artık dÜzgÜn 3 ara 3 ana ÖĞÜn olarak devam edelımmm en mantıklısı buuu...

AZRACIMM ÇıŞıMı YAPTIMDAA 200 GR. DÜŞTÜ AMA BEN 81,4 ÇIKTIĞIM HALDE HANı HAK OLMASIN DıYE 81,6 YAZDIMM.....yerimseniben

ASLINDA BEN BÜYÜKN ABD. ÇIKAMIYORUM 1 HAFTADIRRR......kafamçokkarıştı

TEBRıKLER ıÇıN TEEKKÜR EDERıMM ıNŞ. BıRıNCı OLURUZZZ.....:lepi:

ben şimdilik çıkıorum sonra yine gelirim neslihncm o şişlikten bende de var ya kayısı fln yiyince geçiomuş ben öle yptm biaz geçti

super kılolar verılmıs bu hafta ben harıc ben de haftaya telafı edıcem ıns.. tebrıkler hepınızeee boyle devam edılır umarım verdık dıye haftaya boslamayın :) ben hep oyle yaparım da

TEŞEKKÜR EDERıM ıLTERCıMMM....

YA BÜTÜN HAFTA KENDıNı TıTRETTı ONDAN SANIRIMM VERMıŞŞ BENDE ONU VE VERENLERı TEBRıK EDıYORUMMM....:lepi:

BEN HıÇÇ SPOR YAPMADIMM KIZLARR DÜŞÜNÜN YAPSAMM SÜPER OLACAKK... :jeyyar:.

şimdiden 1. tebrik edeyim o zaman kardeş takımın güzelleri .....alkisalkisalkis:1hug:

kayısı kavun ye bol bol aralrda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…