• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ama burası çok sıcaakkk kuruuu bi sıcak adamı kavuruyo valla bide sporumu yaptım gittim zaten hihoyyytkaydirigubbakcemile3

fazla hareket goz cıkarmaz kı cnm :D hep bahane hep bahane zaten bu yuzden sısıyoruz herseye sebebımız var :D off karnım davul gıbı pırınc lapası yapıyorum sımdı kendıme onu yıcem afıyetle pılavdan bıle guzel oluyo valla :) ben cok sevıyorum bunu.

ya benim iş yerim 5 katta aralarda kalıp 5kat merdiven iniğ çıkıorum merdiven boşluklarında hareket ediorum buarada tırsıorum tabi biri kapıyı açacak die tipim çok komik takım elbiseyle atlıorum zıplıorum fln :)
buarada dağ çileği tebrik ediyorum seni ...Hem spor yapıosun hemde çok az yiyosun baksana 1dilim ekmek ve 3 cherry domates benim seninkinin yanında dev kalıo

valla canım koskocaman okulda yalnızım ve okul köyün dışında olduğu için yemek seçeneğin yok...evden de kendim getirdim ekmeği ve domatesi....bide valla artık canım bişi istemiyor.....

ya benim iş yerim 5 katta aralarda kalıp 5kat merdiven iniğ çıkıorum merdiven boşluklarında hareket ediorum buarada tırsıorum tabi biri kapıyı açacak die tipim çok komik takım elbiseyle atlıorum zıplıorum fln :)
buarada dağ çileği tebrik ediyorum seni ...Hem spor yapıosun hemde çok az yiyosun baksana 1dilim ekmek ve 3 cherry domates benim seninkinin yanında dev kalıo

sırnaşık şey

Takım Elbisee.....(biranda beynimde bir soru işareti uyandırdıı levrek ERKEK mi acaba diye? Pot mu kırdı diye)

nasıl yaptım bilmiyom ama ben bu günü unuttum tek kelimeyle azracım çok üzgünüm 2 yıldır buralarda sürünüyorum ama ilk kez oldu kilom 76 arkadaşın çocuğuna bakıyorum bugün kaçtım hemena.s.

tebrik ederimmm....heheheee.....çok güldüm unutmanaaa.....kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok müdür yardımcısıyım müdürm sağolsun aban güvenip tüm yazı nerdeyse izinde geçirdi...istanbuldayım ben...ama yaşadığım yer deniz ve yeşillkle içiçe....

valla nesli unuttum kız hatta sabah tartılmadım bile aklıma getiripte neyse daha olmaz kaptan:))

bu arada bugün itibariyle radikal bir karar aldım şimdiye kadar hep hedefim 65 hatta 70 olurdu gözümü 58 e diktim hadi rastgele bakalım

acaip gaza geldim kendi kendime noldumsa artık

ama durum karışık kızım ısrarla kardeş istiyor ben istemiyorum ama eşimde istiyor gibi offooffff
durum kötü yani

nasıl yaptım bilmiyom ama ben bu günü unuttum tek kelimeyle azracım çok üzgünüm 2 yıldır buralarda sürünüyorum ama ilk kez oldu kilom 76 arkadaşın çocuğuna bakıyorum bugün kaçtım hemena.s.
olsuuun huseel bn bekliyorduum zateeeen

sırnaşık şey

Takım Elbisee.....(biranda beynimde bir soru işareti uyandırdıı levrek ERKEK mi acaba diye? Pot mu kırdı diye)

tebrik ederimmm....heheheee.....çok güldüm unutmanaaa.....kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

6.TAKIM 116. ETAP SONUÇLARI

kütahya ( 77,0 / 77,0 / 0 /0 )
referans ( 73,6 / 72,8 / 0,8 / 1,09 )
Naz ( 58,5 / 58,5 / 0.0 / 0.0 )
mmmf27 ( 62,0 / 62.0/ 0.0 % 0.0)
yumukum (70,0 / 70,0 / 0 / .%0.0 )
klementine (geri dönmek üzere ayrıldı )( 72,5 )
nilüfer 79 ( 66,5 / 65,0 / 1,5 / 2,26 )
nurhayatk ( 78,0 /78.0/ 0.0 / %.0.0 )
pınarım ( 88,5 / 87,3 / 1,2 / %1,36.)
ceylin ( 62,6 / 61,9 / 0,7 / 1,12 )
melek ( 70,2 / 70,0 / 0,2 / 0,28 )
kirazz_z ( 75,2 / 73,1 / 2.1 / 2,79 )

6. TAKIM TOPLAM KıLO (782,1 / 775.6/ 6.5/ % 0.83 )

KIZLAR Bı KONTUROL EDıN BAKALIM . YANLIŞIMIZ VARMI KARDEŞ TAKIM .. .

valla nesli unuttum kız hatta sabah tartılmadım bile aklıma getiripte neyse daha olmaz kaptan:))

bu arada bugün itibariyle radikal bir karar aldım şimdiye kadar hep hedefim 65 hatta 70 olurdu gözümü 58 e diktim hadi rastgele bakalım

acaip gaza geldim kendi kendime noldumsa artık

ama durum karışık kızım ısrarla kardeş istiyor ben istemiyorum ama eşimde istiyor gibi offooffff
durum kötü yani

Allah kolaylık versin........:emir_bebek:

çocuklar gitti yuppiiii
eşim cumadan geldi kızlar takıldı peşine acık kaynatayım rahat rahat
kızlar rüyadan anlarmısınız ya
ben rüyamda başörtüsü taktığımı gördüm
çok güzel maviyeşil renklerde bir eşarptı ama takınca o kadar güzel göründümkü sanki başka birisi gibi oluyordum
güzel bir rüyaydı sanırım

kızalr bn kilonu yazmadıım
bn -2 deyim
ama hafta başı 116yı gördüüm 2 kilo verdim 114 oldum
artık şu hafta içi kilo almalrımdan vazgeçsem ne ii olcak

çocuklar gitti yuppiiii
eşim cumadan geldi kızlar takıldı peşine acık kaynatayım rahat rahat
kızlar rüyadan anlarmısınız ya
ben rüyamda başörtüsü taktığımı gördüm
çok güzel maviyeşil renklerde bir eşarptı ama takınca o kadar güzel göründümkü sanki başka birisi gibi oluyordum
güzel bir rüyaydı sanırım

wallahuselim az anlarım am bunu hiç anlamayan biride emin çok güzel yorumlar
hm allahın istediğini yapmışsııın rüyanda hmde maviyeşil istediğin bi murat varsa o olcak demek
bolluk bereket demktr
hayır olsuun ışığa bak

sırnaşık şey

bende buna çok güldüm heeee :roflol: hangi erkek bu kadar kadın ve kilo muhabbetine dayanır sırnaşık şey
etekle gömlekle yada elbiseyle işte yaaaaa kaydirigubbakcemile3

azraım kıramadın bir şu 110 ları canım ya ilk hedef bu olsun hemi bak bir düşmeye başlasan basamakları birer birer nasılda gidecek
varmısın bu hafta birlikte kontrol edelim yediklerimizi sıkalım azcık birbirimizi hemia.s.

azraım kıramadın bir şu 110 ları canım ya ilk hedef bu olsun hemi bak bir düşmeye başlasan basamakları birer birer nasılda gidecek
varmısın bu hafta birlikte kontrol edelim yediklerimizi sıkalım azcık birbirimizi hemia.s.

taam cnmm bu hafta kontroldeyiiz biribirimiziiyerimseniben:içelim:

Back
X